Top 10 Bitcoin slavina | Croatian.lamareschale.org

Top 10 Bitcoin slavina

Top 10 Bitcoin slavina

Postoji bezbroj Bitcoin slavine, ali kao i sve drugo, nisu svi stvoreni jednaki. Zato ćemo kvar 10 najboljih Bitcoin slavine vani. Krajolik se stalno mijenja, tako da nećemo zvati ovaj popis sveobuhvatan i uvjerljiv, ali vjerojatno neće pogriješiti s ovim slavine.

Trebamo vas upozoriti, međutim, da isplate varirati s obzirom oglas prihoda, vještine na određene dobitke i razne druge faktore. Kao takav, zarada može se razlikovati od zarade navedene u ovom postu.

1. Milli - Najbolji pipa oko :)

Pa da, mi smo malo pristran, ali Milli ne samo da nudi neke od najviših isplate dostupan, te također dobiti višu plaću i pristojan uputnicu proviziju za dovođenje više korisnika. Milli također ima vrlo aktivnu podršku komentar odjeljak, gdje korisnici mogu izraziti svoje brige i dobiti izravnu potporu u roku od 24 sata.

2. Bitcoin strancima: Zabavite se, zaraditi novac

Neki Bitcoin slavine nude vam priliku da zaradite više po satu, ali Bitcoin strancima nudi jedna od najviše plaćaju prosjeka vani, u prosjeku platiti u više od 4.300 satoshis na sat. Još bolje, ne morate to učiniti bilo koji naporan zadatke, kao što je popunjavanje ankete. Umjesto toga, možete dobiti ubiti stranaca i možete biti plaćeni za svaki ubiti. Bitcoin Stranci Vam plaća za igranje igre, a onaj koji je zabavan za dizanje.

3. Bonus Bitcoin

Ova web stranica je zapravo zbirka od oko 20 različitih Bitcoin slavine. Mnogi slavine prisiliti da čekaju određeno vrijeme, recimo 10 ili 15 minuta, prije ponavljanja zadatka, ali s ove stranice možete jednostavno premjestiti na novu slavinu. Neki korisnici mogu zaraditi 40.000 ili više satoshis po satu, što je jedan od najviših plaćaju slavine na webu!

4. BitcoinZebra

Jedan od najstarijih i najuglednijih Bitcoin slavine vani. Moći ćete „hraniti Zebra” svakih nekoliko minuta. Možete biti plaćeni za Faucetbox ili na svoj Xapo novčanik. Tu je i vrlo velikodušan uputnicu program za ovaj veteran slavina.

5. Bitcoinker

To je nekada bio svojevrsni blizanac slavina za BitcoinZebra, no u posljednje vrijeme to se promijenilo nekoliko ruku, a sada je postao neka vrsta twin slavinu za naš vrlo vlastiti Milli. Isplate su relativno visoki, upućivanje komisija je dobro, a vi također dobiti višu plaću za korištenje slavina dugoročno. Preporučuje se.

6. Robot novac: Postanite prvak, postati bogat

Zarada mudar, robot Novac je malo teže kvalificirati, ili točnije, kvantificirati. To je zato što se plaća za uništavanje robota. Kao što ste unaprijed, borite strože robota. Ako ste uspjeli pobijediti najteži robota (što nije lak zadatak) ćete dobiti isplaćeno 1.000.000 Satoshi. Da, dobro ste pročitali da je broj prava: 1 milijun.

7. Čudesa novac: Feed životinjice, hraniti vaš novčanik

Uz čudesa kovanica možete zaraditi i do 5.000 satoshis svakih dvadeset minuta. Trebamo vas upozoriti, međutim, da to predstavlja maksimalnu isplatu nego garanciju. Uglavnom, hraniti digitalne životinjice u zemlji čudesa i dobiti nagrade u zamjenu. Više redovito hranite životinjice, više novca ćete dobiti. Također možete zaključati u neki značajne bonuse za preporuke.

8. Mjesec Bitcoin: izvan ovog svijeta isplate

Mjesec Bitcoin je jedna od najpoznatijih i poštuju Bitcoin slavine na World Wide Webu. Možete pogledati na oglase, kao i većina Bitcoin slavine, ali možete zaraditi onoliko koliko tisuća satoshis na sat. Kao što možete zamisliti, da je novac zaista može dodati tijekom vremena. Još bolje, vi odlučujete koliko često ste isplaćeni, što znači da ne morate da novac sjedne na svoje račune.

9. Satoshi grada, pozlaćen grad?

Ovo je još jedna stranica s visokim upućivanje bonus. Uz Satoshi City vi samo morati riješiti captcha zahtjeva bitcoins (ili barem male komade bitcoins). Naravno, neki ljudi zaista mrze captcha stvar i radije hraniti životinjice ili ubiti strance, ali s ove stranice možete dobiti čak 400 satoshis svakih deset minuta.

10. Satoshi Kviz: Put svoje mozga da rade

Miljenica brainiacs, Satoshi Kviz je nešto kao „Tko želi biti milijunaš”, u koji ste dobili novčani novac za odgovaranje na pitanja ispravno. Tu je brojač tako da ne možete koristiti Google ili barem moraš biti jako brz s Googleom, ali ako ste tip osobe koja uživa u kvizovima i izazove znanja, svakako je potrebno dati ovo probati.

Završavajući: Ostanite u potrazi za mogućnostima

Bitcoin se stalno razvija. Tu ne može biti toplije sektor u svijetu upravo sada nego Bitcoin gospodarstva. Bez sumnje, velike nove Bitcoin pipa će se pojaviti u narednim tjednima i mjesecima, pa provjerite da li držati oči otvorene za njih i navratite kod nas ažuriranja!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Coinbase: trenutni lider u izravnoj nabavi Bitcoina

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Cijena izvješće: 31. kolovoza - 6. rujna 2014

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih Bitcoina

Post Bitcoin

Expedia sada prihvaća Bitcoin

Post Bitcoin

Trebam li kupiti Bitcoins sada?

Post Bitcoin

Kako čitati Bitcoin transakciju

Post Bitcoin

FEC pravila Bitcoin se može koristiti za političko financiranje u 6-0 glasanju

Post Bitcoin

Povijest Bitcoina i Litecoina

Post Bitcoin

Ekonomska veličina blokova bitova: objašnjenje i revidiranje argumenata

Post Bitcoin

Trucoin objavljuje partnerstvo s Bitpay za Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank računi

Post Bitcoin

Bitcoin osnivač, Satoshi Nakamoto neto vrijedi doseći 700 milijuna dolara!