Trading Bitcoin ugovori za razliku (CFDs) | Croatian.lamareschale.org

Trading Bitcoin ugovori za razliku (CFDs)

Trading Bitcoin ugovori za razliku (CFDs)

Futures su posebna vrsta ulaganja imovine koji vam omogućuju da ulažu u različitim namirnicama. Od zlata na stoku, i sve između, futures proširiti polje dostupnih mogućnosti ulaganja na prilično mnogo bilo roba vrijednosti. Futures su neophodni za postavljanje globalne cijene na važna roba poput nafte i podršku složenim globalnim tržištima, kao što su tržišta poljoprivrednih proizvoda.

Kada kupite budućnost Ethereum ili Bitcoin, koju su u osnovi potpisivanja ugovora o kupnji nešto kasnije, na određenu cijenu. Dakle, ako kupite na primjer jedan Ethereum budućnost za 1.000 Ethereum tako, zapravo kupujete ugovor o isporuci 1.000 Ethereum tako, jednom kad ugovor dolazi na naplatu. Većina trgovaca, međutim, prodati svoje futures ugovor prije nego što dođe zbog te oznake se isporučuju.

Jedan od načina trgovci mogu izbjeći da fizički prihvatiti isporuku robe je putem „ugovora za razlike.” U tom slučaju, kupac i prodavatelj pristati platiti nikakvu razliku što cijene rastu ili pad u gotovini, umjesto kroz isporuku fizički roba. Ethereum ili Bitcoin Ugovor o za razliku omogućuje investitor iskoristiti prednosti i rizika Bitcoin / Ethereum trgovanje bez potrebe da fizički posjedujete sama novčić.

Vratimo se na našu Ethereum primjer da vidite kako se to radi. Pretpostavimo da ste vrlo sigurni da će Ethereum cijene rasti u bliskoj budućnosti i želite ulagati u Ethereum. Sada možete otići van i kupiti Ethereum, ali ponekad može biti vrlo složen proces od kupnje Ethereum nije sve tako jednostavno danas.

Umjesto da kupujete stvarni Ethereum, ili čak budućnost koja će zahtijevati buduću isporuku Ethereum, možete kupiti ugovor za razliku (ili u kratkom CFD). Pri tome, ti i prodavatelj ugovora za razliku bi se složio da se nasele micao ili pad cijena u gotovini na dan ugovora, a to je datum na koji se ugovor završava. Na primjer, možda ćete potpisati ugovor za razliku s glavnim trgovačko društvo, kao što Plus500for Ethereum na današnje cijene, s ugovorom koji je završio na 10 | iM (jer su svi Ethereum trguje na Plus500 moraju završiti do tog vremena. U tom slučaju, trenutnu cijenu od Ethereum će postaviti vrijednost kojom se trguje. U međuvremenu, možete postaviti vrijeme ugovora, u ovom slučaju nekoliko sati u budućnost, a to je točka na kojoj je bilo razlika će biti isplaćena kupac ili prodavatelj.

Ako vaš intuicija o rastu ili padaju cijene Ethereum ispada da je točna, a cijene mijenjati kroz taj vremenski okvir, bit će vam plaća razliku od strane trgovačkog društva. S druge strane, ako je vaš intuicija ispostavi da su netočni, a cijene ne idu kako ste očekivali, morat ćete platiti razliku, u ovom slučaju na trgovačko društvo. U određenom smislu, kupac i prodavatelj bitno klađenje na li ili ne će cijene rasti ili padati.

Ugovori za razlike ponuditi investitorima načine kako bi novac od promjena u Ethereum cijena bez komplikacija povezanih s direktno trgovanje Ethereum. Kao takav, ugovori za razlike su vrlo popularna među trgovcima i brojnim različitim posrednici u tvrtki. Takvi ugovori omogućiti investitorima da se generirati profit off promjenjivim uvjetima na globalnim tržištima kao ponude i potražnje uspona i padova za razne robe.

Kliknite ovdje da provjerite Ethereum CFD trgovanje

Imajte na umu da, kada je trgovanje Ethereum CFD svoj kapital u opasnosti. Trgovanje Ethereum CFD je više prikladan za iskusne trgovce.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Redovno trgovanje bitcoinima dopušteno u Indiji, kaže pravni stručnjak

Post Bitcoin

Kazna zatvora Charlieja Shrema, popularnost Bitcoina na Googleu i više

Post Bitcoin

Profesionalni Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Rudarstvo bez gnjavaže

Post Bitcoin

Koliko novca možete napraviti od Bitcoin Rublje (ažuriranje veljače 2016.)

Post Bitcoin

Bitcoin rally može nastaviti - ali je to više potaknuto srednjoškolskim odustajanjem od osnova? - MarketWatch

Post Bitcoin

Usvajanje Bitcoina: napredak među top 100 web stranica

Post Bitcoin

Anti-BTC pokret - Ruska zabrana bitcoina još jednom!

Post Bitcoin

Četvrta pobjednica krenula je s 44,000 Bitcoins vrijednom 14,6 milijuna dolara

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatan - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

EXCLUSIVE Hack: kupite jeftine Bitcoine (25% popusta na tržišnu cijenu)

Post Bitcoin

Fleksibilna ponuda Bitcoina neće stabilizirati cijenu Bitcoina

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoinova analiza cijena: Uvod u USD do BTC procjene