Što su Bitcoin slavine? | Croatian.lamareschale.org

Što su Bitcoin slavine?

Što su Bitcoin slavine?

Svijet bitcoin je ispunjen s mnogo pojmova koji bi mogli činiti zbunjujući na prvi pogled. „Rudari”, „blokira”, „blok lanac” -to nepoduzetan ovim uvjetima može činiti zbunjujući na prvi pogled. Još jedan vrlo popularan i važan alat je takozvani „Bitcoin slavina”, koja je web stranica koja nagrađuje osobe s bitcoins u zamjenu za obavljanje jednostavan zadatak.

Drugim riječima, korisnik dobiva plaćeni za popunjavanje određenu vrstu aktivnosti, kao što su prijave za newsletter, igranje igre ili gledate oglase. Web stranice su odavno ponudio novac u zamjenu za obavljanje poslova i zadataka, ali uz Bitcoin isplata je brz, siguran i omogućuje obje strane da zadrži visok stupanj autonomije.

Uostalom, tko želi podijeliti svoje važne financijske informacije, poput brojeva bankovnih računa i Paypal adrese, sa slučajnim strankama? Uz Bitcoin slavine ste dobili da biste dobili plaćeni za svoj trud sve dok uživaju anonimnost i sigurnost Bitcoin sebe. Iz tog razloga sve veći broj web stranice su rova ​​novac i kreditne kartice u zamjenu za bitcoin.

Postoji mnogo različitih vrsta Bitcoin slavine. Neki slavine će vas nagraditi za obavljanje jednokratnog aktivnost je, kao što je pružanje svoju adresu e-pošte. Mnogi slavine, međutim, uzvratit će ti za nastavak napora, kao što su igranje igre ili uzimanje anketama.

Bitcoin Slavine: oni će zaraditi neki novac, ali neće platiti hipoteku

Idemo nešto ravno prije nego što smo kopati dublje u Bitcoin slavine: oni se ne događa da vas bogata. Isplate su obično vrlo mali i oni su vezani za tržišnim cijenama. Često, Bitcoin slavina samo će biti vam nekoliko centi u vrijednosti od satoshis. Satoshi, usput, je najmanji trenutno koristi apoenu od bitcoin i iznosi 0.00000001 BTC.

Nadalje, više ste uzimajući plaćeni, više ti si idući u morati raditi da zarade svoje satoshis. Ako ste samo pružanje e-mail adresu, da ste vjerojatno samo ide da biste dobili malu količinu satoshis. Ako ste ispunjavanjem dugo i in-dubina istraživanja, vjerojatno ćete stajati napraviti više.

Bez obzira na to, ti si vjerojatno neće zaraditi ogromne količine novca kroz Bitcoin slavine, tako da ne ide odvikavanje svoj dan posao samo još. To se, rekao je, s vremenom se novac može se dodati i ti mogao naći što znatnu količinu dodatni novac bez da sve što je mnogo posla.

Ne morate uvijek „posao” da zarade Bitcoin

Jedan od načina kako bi povećali svoje Bitcoin zaradu kroz slavine je pronaći aktivnosti koje bi učiniti bilo kako. Drugim riječima, dobiti nagrađeni za biti ti. U nekim slučajevima, možete zaista zaraditi Bitcoin za igranje igara u kojima ste ubiti stranaca i ono što imate. Ako vam se dogoditi da uživate ove vrste igara, zašto ne igra jednu u kojoj ste plaćeni? Naravno, morat ćete provesti neko vrijeme gleda na oglase, ali internet je prepun oglasa, tako da barem ovaj put ćete biti uzimajući plaćeni da pogled na njih.

Kada radite nešto što bi učinio ionako, niste zapravo radi. Vi samo radite svoje. Ove vrste Bitcoin slavine su nedvojbeno najbolji, čak i ako je isplata nije najbolji.

Uostalom, ako radite nešto što volite raditi, zarađivati ​​malo dodatni novac sigurno ne boli, zar ne? Na taj način, čak i ako ne zaraditi veliku sumu novca od svojih napora, nećete biti gubit svoje vrijeme, ali umjesto da radite nešto što bih napraviti besplatno samo zato što ga uživati.

Također, Bitcoin je dokazano da se jedan od najpouzdanijih ulaganja u svijetu, stalno dobiva vrijednost. Zahvaljujući činjenici da je opskrba i proizvodnja valute čvrsto je ograničen, Bitcoin je do sada dokazano da se jedan od najvažnijih inflacije otpornih ulaganja u svijetu.

Ako ste zaraditi $ 100 dolara vrijedan bitcoins ove godine kroz slavine, to bi mogao vrlo dobro biti vrijedi tisuću dolara ili više dalje niz liniju. Zahvaljujući tome, zarada neki dodatni novac kroz Bitcoin slavina mogla bi biti vrlo mudra investicija svog vremena i truda.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Član Izvršnog odbora Europske središnje banke protiv Bitcoina

Post Bitcoin

Lokalni bitcoini: kupite Bitcoin u osobi!

Post Bitcoin

Osigurajte moj wallet za Bitcoin: Bitcoin sigurnosni savjeti

Post Bitcoin

Što je Bitcoinov novčanik - Bitcoin ploča u utorak

Post Bitcoin

Bitcoin se ne može regulirati kao Internet

Post Bitcoin

Bitcoin rally može nastaviti - ali je to više potaknuto srednjoškolskim odustajanjem od osnova? - MarketWatch

Post Bitcoin

AsiaCoin prelazi na dokaz o ulozi

Post Bitcoin

5 načina kupnje Bitcoin s Paypal - prevare i legit načina

Post Bitcoin

Bitcoinova analiza cijena: Citi izvješće i aukcija na Silk Road

Post Bitcoin

Bitcoin analiza cijena: Sideways akcija nastavlja

Post Bitcoin

Tutorial za Bitcoin Paper Wallet - Izrada novčanika na mreži

Post Bitcoin

Uzgoj neučinkovitosti Bitcoin zaklade