Što danas vozi Bitcoin? Je li Bitcoin rudarstvo ilegalno? | Croatian.lamareschale.org

Što danas vozi Bitcoin? Je li Bitcoin rudarstvo ilegalno?

Što danas vozi Bitcoin? Je li Bitcoin rudarstvo ilegalno?

Graf po: marketoracle

Samo prije dvije godine, jedan Bitcoin je vrijedan oko $ 5, ali danas je to jedan Bitcoin je vrijedan $ 365 +. Dakle, što pokreće Bitcoin Cijena danas? Jedna faktor je Bitcoin mining. Bitcoins su stvorili kao nagradu za računalno zahtjevne radu provjeru i evidentiranje uplate u javnoj knjizi. Taj rad se zove rudarska i više računalnu snagu koja se stavi u, više bitcoins koje su stvorene u povratku. To stvara još jedno pitanje koje se odnosi na ovaj članak koji treba da se raspravlja. Je Bitcoin mining protuzakonito? Bitcoins cijena todayis u porastu i Bitcoin mining je usko vezan za ovo povećanje.

MORATE PROČITATI: Država Gdje Bitcoin je Pravni! Kalifornija je postavljen u svezi odobravanja Bitcoin

Što je vožnja Bitcoin Cijena danas?

Za razliku od američke valute, jedan od velikih prednosti Bitcoin je da su transakcije su potpuno transparentni. U Bitcoin tržišta objavljuju na dnevnoj bazi podataka, kao što je ukupan broj bitcoins u optjecaju. Isto tako, broj transakcija (osim deviznih transakcija), a procijenjeni broj novih bitcoins miniranih tijekom tog dana se prate. Neki Istraživanje je provedeno od strane Ladislava Kristoufek na Karlovom sveučilištu u Pragu, Češka, a on pojedinosti čimbenika koji izravno utječu na Bitcoin cijena danas.

Je Bitcoin Mining Ilegalna / glup?

Koristeći podatke gore navedeno i studija, ponude i potražnje za bitcoins može odrediti. To je uvjerio ljude da ulažu svoj računalnu snagu u Bitcoin mining. To također ima utjecaj na cijenu. Ovaj efekt je postao manje istaknute u novije vrijeme zbog specijaliziranog i skupog računalnog hardvera koja je postala nužna da se natječu u rudarskom tržištu. Jedan Bitcoin cijena todayis vrlo elastična i čini učinak Bitcoin mining izravno utječu na to rekao cijenu je stvorio pitanja nezakonitosti.

Foto kredit: coinreport 

Vidi također: Roger Ver zvani Bitcoin Isus vs Hacker dušikovog - Pogledajte što se dalje događa! 

Nekoliko stvari su zajamčena na ovom svijetu, ali to je jamstvo da će se ti predmeti i dalje biti istraženi uz nastavak pogonu Bitcoin cijena todayand iu budućnosti. Njegov odnos prema ideji da Bitcoin mining je nezakonit također će biti ispitan. Procjenjuje se da će se taj proces nastaviti sve dok 21 milijuna bitcoins su proizvedeni po stopi koja će se proces dobro u sljedećem stoljeću. Pitanja o tome što se vozi todayas Bitcoin cijena te da li ili ne Bitcoin mining je illegalis ovdje za dugo vući. Ali ako Bitcoin nikada ne postaje glavna sila u globalnim tržištima, barem ova studija će dati ekonomisti uvid o tome kako pravi valuta mogla bolje u stvarnom svijetu.

Članak Izvor: technologyreview

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Twitch.tv je počeo prihvatiti Bitcoin za pretplate

Post Bitcoin

Venture Capitalist predviđa jednokratnu vrijednost Bitcoina će biti $ 100K!

Post Bitcoin

Blockchainov Online Wallet za Bitcoin - Vodič za konfiguraciju sigurnosti

Post Bitcoin

Pokušajmo nešto novo

Post Bitcoin

Coin Brief dnevno izvješće: Bitcoin VeriCoins, IBM Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

27. travnja 2015

Post Bitcoin

Kratak novac Tjedni Bitcoin Izvješće o cijeni: 24. i 30. kolovoza 2014

Post Bitcoin

Što je Dokaz o dokazivanju radne snage?

Post Bitcoin

Kyle Alexander i Dylan Symington za klasnu akciju protiv BF Labs žele glas

Post Bitcoin

Prednosti ulaganja u Bitcoin i kako ulagati u Bitcoine

Post Bitcoin

GAWMiners: Što je HashCoin, HashBase i HashPool?

Post Bitcoin

Mišljenje: Moja motivacija