Zašto bi tvrtke trebale odabrati Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

Zašto bi tvrtke trebale odabrati Bitcoin

Zašto bi tvrtke trebale odabrati Bitcoin

Jedan od ključeva da bi održivi rast Bitcoin na tržištima valuta je postojanje jake kanala za trgovinu. Pod tim mislim na trebamo više trgovaca prihvaćaju BTC za svoje robe i usluge.

Zašto bi trgovac koji ima solidnu tvrtku odlučiti za početak prihvaćanja Bitcoins?

Prije svega, Bitcoins eliminirati nekoliko dosadnih značajke modernih platnih procesora. Jedna od njih je storniranje uplate. Trgovci izgubiti ogromne porcije prihoda svake godine do povrata uplata zbog ukradenih kartica ili teškim klijentima. U većini slučajeva, roba ne mogu se vratiti u tim situacijama. Uz Bitcoin je, međutim, poslovne vlasnici mogu budite uvjereni da, kada su vidjeli nekoliko potvrda u bloku lancu, novac je njihovo, za dobro.

Druga smetnja je visoka stopa naknade koje plaćanje procesora kao što su kreditne kartice tvrtki ili Paypal zadužen za prodaju svojih proizvoda. Naknade uplaćene na Bitcoin transakcija bilo značajne veličine su zanemarive u većini. Te naknade nisu u svrhu profiterstvo banke, ali da plati račun za struju od vršnjaka na mreži da osigura Bitcoin plaćanja. Osobno, ne vidim to kao više-nego-fer plaćanje za usluge koje pružaju (0,0001 do 0,0005 BTC).

Najatraktivniji razlog da prihvati Bitcoins je marketing moć ima. Bitcoin zajednica je vrlo angažirana i podržavaju nove trgovce. Tvrtke kao što su WordPress i Namecheap su napravili valovi prihvaćanjem bitcoins za svoje proizvode, uz očite financijske nagrade. Bitcoiners su znatiželjni pasmina jer su tako uzbuđeni platiti sa svojim digitalnim valuti. U stvari, većina ih shvatiti koliko je važno imati posao koji će prihvatiti njihov BTC i mogli biti spremni platiti premiju za nagrade takvu odluku.

Bitcoins nisu bez nedostataka, naravno. Prije svega, oni zahtijevaju visoku razinu tehnološke pismenosti za učinkovito korištenje. Sigurnost za svoje privatne ključeve je ostvariv, ali novaka mogli završiti izradu skupe pogreške. Drugi nedostatak je da je valuta i dalje nevjerojatno nestabilna, koja nije optimalna za većinu poduzeća s prilično široka novčanog toka. Srećom, postoje načini za ublažavanje oba ova faktora. Najočitiji je jedna provoditi online trgovac koji naplaćuje naknadu za prihvaćanje Bitcoin uplate na vaše ime i pružiti Vam spot cijena Fiata u svoj bankovni račun.

Još jedna prednost korištenja Bitcoin i druge cryptocurrencies je visoka anonimnost uključeni, na primjer Komodo Currenciesprovides Secure & Anonymous valute plaćanja (čitaj njihovo bijelo paperfor više informacija).

U svakom slučaju, ako ste trgovac bilo koje vrste i nisu istraženi Bitcoin za svoju tvrtku ipak, ja bih predlažemo vam da to učinite.

Bitcoin tečaj video sudar

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratke i obrazovne (zajamčena). 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Pregled Bitcoina Zebra

Post Bitcoin

Deflacija Dio 1: Deflacijska priroda cijene Bitcoina

Post Bitcoin

25. ožujka 2015

Post Bitcoin

Morgan Stanley kaže da bi pravi cijenu bitcoina mogla biti nula - Business Insider

Post Bitcoin

Bitcoinov dnevni izvještaj: Bitmainov P2pool razvoj, KnCMinerov arktički ciklus Cloud Mining i još mnogo toga

Post Bitcoin

Hakiranje Satoshi Nakamoto Drama je bio veliki gubitak vremena

Post Bitcoin

Vatra s novcem putem iMessagea

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloombergu i Yelpu!

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: zalijepite novčanik Bitcoin za Android (w Ugrađena trgovina aplikacija)

Post Bitcoin

Izbor izbora za Bitcoin Foundation: Jim Harper, Olivier Janssens, ili li to čak i važnije?

Post Bitcoin

9. travnja 2015

Post Bitcoin

Prvo sveučilište za instalaciju Bitcoin ATM - Vancouver, Kanada Campus