Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt! | Croatian.lamareschale.org

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!

Dok NXT jezgra softver i dalje razvijati i ugraditi nove značajke, poduzetni kodera grade mogućnosti i alate koji poluge postojeće funkcionalnosti. Jedan od najuzbudljivijih od tih je Multigateway usluga (ili MGW): automatizirani sustav koji vam omogućuje da automatski prijenos druge cryptocurrencies u NXT blockchain, gdje se može trgovati na potpuno decentraliziranog razmjene imovine NXT-a.

Nekoliko cryptocurrencies - NXT, Mastercoin i druga ugovorna strana, na primjer - stvorili su decentralizirana razmjenu imovine na njihovim platformama. Te razmjene neka korisnici izdaju imovinu koja se može trgovati na nepouzdan, potpuno decentraliziranom sustavu. Funkcionalnost je uzbudljivo, ali svaki implementacija suočava isti osnovni problem: korisnici sustava moraju vjerovati da su sredstva su trgovanje potpomognuti nešto stvarno, jer ne postoji način da se dokaže da je osoba koja izdaje „Bitcoin” na drugom cryptocurrency-a trgovinski sustav zapravo ima tu Bitcoin. NXT Multigateway rješava taj problem elegantno.

NXT Multigateway je izrađen od strane nxtforum.org je jl777 (također poznat kao James), s grafičkim korisničkim sučeljem stvorio longzai. Tri sigurna, nezavisno kontrolirana serveri su stvoreni za svaku valutu koja se trguje na burzi imovine u NXT. Da bi se novac biti izdana kao sredstvo na NXT blockchain, novac mora biti pohranjena na jedinstvenu adresu koja se generira za vas od strane sustava. Depoziti na ovoj adresi se provjeravaju korištenjem transakcije više potpisa, a izdaje se na NXT imovine Exchange samo kad su dvije od tri poslužitelja slažu da novci su stvarni. Isplate su obrađene kroz isti mehanizam, a svaka akcija barata NXT transakcije za troškove NXT je nisko nakandu. Evo kako se to radi, pomoću Bitcoin kao primjer:

  1. Pristupite MGW sučelje u NXT klijenta, te generirati jedinstveni Bitcoin depozita adresu.
  2. Koristeći svoje omiljene Bitcoin novčanik, pošaljite bitcoins na svoj depozit adresu
  3. Nakon što je transakcija potvrđuje Bitcoin blockchain i ovjeren od strane dva od tri veža poslužitelj, vaš Bitcoins će biti izdana i dodao na svoj račun kao „mgwBTC” imovine
  4. Koristite NXT imovine Exchange staviti na kupnju i prodaju svojim bitcoins, ili ih prenijeti na druge NXT račune.
  5. Kada želite povući svoje Bitcoins, jednostavno odrediti odredište Bitcoin adresu u odjeljku „povlačenja” u MGW sučelja, a čekaju se transakcija treba potvrditi.

Ni u jednom trenutku tijekom tog procesa su vaši novci izloženi svakom ljudskom biću ili centraliziranom poslužitelju. Po prvi put u cryptocurrency povijesti NXT zajednica je stvorila gotovo-nepouzdan način za kretanje cryptocurrencies iz jednog blockchain na drugu, tako da oni mogu koristiti i kojima se trguje na potpuno decentraliziranog platformi. To vam omogućuje da zadržite potpunu kontrolu nad svojim Bitcoin ili Litecoin, i to eliminira mogućnost da će biti izgubljena zbog kolapsa centraliziranog zamjenu ili hakerskog napada.

Jezgra MGW usluga trenutno podržava Bitcoin i Litecoin, ali novi „univerzalni multigateway” softver vam omogućuje da stvorite svoj vlastiti MGW usluge za bilo koju drugu cryptocurrency koji podržava višestrukim potpisom transakcije. Sve što trebate učiniti je postaviti tri sigurne, neovisno kontrolirane servere kako bi podržao svoje gateway.

NXT-a Multigateway usluga sada žive, a NXT korisnici mogu trgovati Bitcoin i Litecoin na NXT materijala za razmjenu nakon instalacijskim uputama u ovom forumu niti. Ako ste potpuno novi u NXT i treba nekoliko novčića kako bi pomogli pokriti naknade za generiranje adresu i uzimajući postaviti, postavljati ovdje kako bi dobili neke besplatne novčiće za početak sa.

NXT Multigateway dio čini jedan od većih NxtServices platformbeing izgradili jl777. Ova platforma je temelj za brojne NXT usluga s dodanom vrijednošću, uključujući i šifrirane realnom vremenu chat, automatski izračun dividende i isplate za NXT imovinu, novac privatnosti usluge, i još mnogo toga. Stay tuned jer su nove značajke izdao!

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets

Post Dogecoin

8 Umiranje pušaka bitcoina

Post Dogecoin

8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins

Post Dogecoin

10 nevjerojatnih Bitcoin majica i pribora

Post Dogecoin

13 Tvrtke koje nadamo da će prihvatiti Bitcoin (prilično molim?)

Post Dogecoin

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Post Dogecoin

Osnove Dogecoin

Post Dogecoin

7 strašnih ASIC Bitcoin rudara

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoinovi rudarski bazeni: tko je tko? Grafički prikaz

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency web stranice širom svijeta

Post Dogecoin

Treća kripto stanica CryptRadio koja se pokreće 1. listopada