Danas je bio spor, ali ovdje je ono što se očekuje tijekom vikenda | Croatian.lamareschale.org

Danas je bio spor, ali ovdje je ono što se očekuje tijekom vikenda

Danas je bio spor, ali ovdje je ono što se očekuje tijekom vikenda

Pozdrav svima

Želio sam da se osigura da imamo barem jedan post za danas, čak i ako mi se činilo da se inače šuti i danas. Naša normalna tim pisaca svi su bili vezani radi na različitim projektima, ostali članovi tima su naporno raditi na guranje naprijed, a ja sam završio bave puno više od „poslovne” strani mjesta nego što bih volio. Međutim, ne bi trebalo biti isplata za to na kraju! Evo što gledati preko vikenda:

load...

Racionalizacija Digital valuta „Novac zastupnik” postupka uvođenja proizvoda

Naši novac predstavnik projecthas bio prilično uspješan do sada, a mi se spremamo ga odvesti na sljedeću razinu. Mi često tweet o ITTO naše sljedbenike ili objavite na različitim digitalnim valute subreddits, a to je radio za fazu suđenja. Ova metoda je rezultiralo nekim spektakularnim predstavnika i zanimljivih likova. Neki su od dobro poznatih digitalne valute, i drugi iz nepoznatih niše (vidi Tacocoin)!

load...

Tijekom vikenda ćemo biti ispuštanje više očigledan proces za članove valuta zajednica digitalnih da postane novčić Predstavnici te pružaju veću vidljivost na sve naše korisnike o samom projektu. To će, uključujući ono što znači biti „novac predstavnika”, a zašto više zajednica treba uložiti barem jednog člana da predstavljaju svoju coincommunity. No, do tada, slobodno provjeriti neke od novijih članaka iz Potcoin, Myriadcoin, Litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT i Monerocommunities!

Coin Kratak je tjedni rekapitulacija, Dodirom na svim Bitcoin i digitalna valuta Vijesti iz prethodnog tjedna

Kristi, koji su mnogi od vas u interakciji s preko našeg Twitter računa, je tweeting kratko rekapitulacija novčić Kratak članaka u posljednjih nekoliko tjedana. Mislim da je fantastičan ideja, a željeli biste ga odvesti korak dalje. Mi ćemo početi objavljivati ​​tjedni rekapitulacija članak, koji ne samo da će rekapitulacija događaja koje smo pisali o, ali uključuju i mnoge druge relevantne članke u vezi s Bitcoinor druge digitalne valute.

load...

Radovati se unaprijed viđenje koje je objavio negdje sutra, ili do nedjelje najkasnije. U budućnosti, mi ćemo pokušati postaviti određeni dan u tjednu na kojem će se objaviti ove preglede.

Novac Kratak Najnovija podcast, a Kratke hlače, od Evan i Seanom

Evanand Sean

Dva od naših redovitih autora, su objavljivanje podcasta za neko vrijeme sada. Oni su dobili velike povratne informacije, a naš YouTube channelis počinju pokupiti pare (pogotovo nakon razgovora s Erik Voorhees). Njihov najnoviji rad bi trebao biti dostupan sutra. Također, tijekom sljedećih tjedana, mi ćemo biti ispuštanje niz dodatnih intervjua koji su sada i službeno rasporedu, a uskoro bi trebala biti zabilježen.

Digitalni valuta Portfolio, doveo do vas Clay

Dok je većina vas vjerojatno nema pojma tko glina (i čini se da se sviđa na taj način), ja ću van njega. On je moj suosnivač, te je razvoj strana kovanica kratak. On je radio na mnoštvo zanimljivih alata za neko vrijeme sada, i jedan od najkorisnijih je pri kraju. Bez ulaženja u previše detalja, naš novac Portfolio će ga puno lakše držati tabulatori na svim svojim različitim digitalne valute, a njihova ukupna vrijednost, bez potrebe da nam vjeruju, ili bilo kojoj trećoj strani, sa svojim osobnim podacima, ili same kovanice.

Digitalni Valuta natjecanja i poklonima!

Mi smo bili na planiranje hosting više natjecanja za neko vrijeme, kao što je naš originalni slogan contestwent iznimno dobro. Iako ne može službeno započeti natjecanje ili podijela tijekom vikenda, očekuje najavu o tome sljedeći natječaj ili podijela će biti, i kako da se pridruže u!

Bitcoin i digitalni valuta Novosti

Naravno, to je još uvijek naš središnji cilj, a uz ostale događaje, obavijesti, i nadogradnje najavljenih ovdje, očekujem da vidim dosta naših uobičajenih izvješća, analize, mišljenja i mišljenja iskakanje gore. Opet, ispričavamo se zbog nedostatka njemu danas. Savršena oluja busywork, stvarnom životu i drugim ometanja dovesti do ovog dolje dana.

Kao urednik, a jedan od suosnivača, ja preuzimam punu odgovornost za to. Trebao sam to primjetio u ranijem trenutku u dan, kad sam još imao vremena za napraviti nešto o tome, i pronašao način da se iz barem nekoliko članaka. Pobrinut ću se da se više oprezan u budućnosti, te razraditi sustav za obradu ovu vrstu situacije, ako se pojavi opet.

U svakom slučaju, nadam se da svi imaju prekrasan vikend! Ne zaboravite da provjerite na nas.

Vrlo poštovanjem,

Dustin O'Bryant

Suosnivač i urednik Coin Brief

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Vatra za novac za rudare

Post Dogecoin

10 nevjerojatnih Bitcoin majica i pribora

Post Dogecoin

Znaš li što se događa kad se Bitcoin pojavi u Friends Happy Tree?

Post Dogecoin

Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba

Post Dogecoin

Bitcoin protiv USD protiv zlata - Evo zašto Bitcoin osvaja

Post Dogecoin

Osnove Dogecoin

Post Dogecoin

Uvod u Myriadcoin i kratku povijest valute

Post Dogecoin

Priopćenje za javnost: Trucoin objavljuje rastavu partnerstva s NCC i Presto Financial zajedno s planovima za službeno pokretanje koji će gotovo kvadrirati pokrivenost starih partnerstva američkih država

Post Dogecoin

Monero pregled

Post Dogecoin

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!

Post Dogecoin

Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina