Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene | Croatian.lamareschale.org

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Hej svima,

Znam da su spori ovdje u zadnje vrijeme, ali mi smo u procesu rada na nekim vrlo velikim stvarima. Budite spremni za puno promjena u Coin podneska tijekom sljedećih nekoliko tjedana! Neki od vas svibanj su primijetili neki da smo testiranje već, ali oni su samo vrh ledenog brijega. Mi ćemo pružiti malo detaljnije sada, ali to je daleko od sveobuhvatnog popisa.

load...

Mapa i protoka Redizajn

Dok smo radili na mnogim novim značajkama, dijelova, alata i stranice za neko vrijeme sada, mnogo toga je izgubljeno za većinu naših korisnika. Naši stranica ili članak stranica, ne bi sve što imamo u ponudi vrlo jasan, a to ponekad može biti teško pronaći točno ono što tražite.

Site Navigation a Novi Bočna

Popraviti taj problem, mi smo počeli provoditi i testirati nove navigacijske alate. Neki od vas svibanj su primijetili strelicu narančastu u gornjem lijevom kutu zaslona. Klikom to, ili na ovaj link, otvorit će se skočni prozor sidebar s višestrukim načinima kretanja naše stranice, uključujući sljedeće:

load...

  kalendar za Kretanje članaka po datumu

Ovo je zahtjev koji smo imali s nekoliko korisnika, a leđa i čini se da je nešto popularan do sada. Ukoliko želite pregledavati nedavne postove, to je jednostavan način da to napravite.

Search Bar Traženje svaki izraz koji na Coin Brief

Da, istina je. Nismo pružiti bar za pretraživanje do sada. Nadali smo se da bi navigacija jednostavno dovoljno da bi to bilo potrebno, ali kao mjesto i dalje raste, postalo je očito da nije pouzdan. Ako želite izgledati za neki određeni pojam na Coin Ukratko, traži bar je mjesto gdje trebate ići.

A „pune” mapa od Coin Brief

Kažem „pune”, jer ne direktno popis svih naših kovanica stranice, kao i oni će zagušiti stranicu, ali to ipak dati link na taj popis. Isto tako, stranice koje još nisu spremne za javnost, ili zahtijevaju korisniku biti prijavljeni da ih koriste, nisu uključeni. No, osim toga, trebali biste pronaći sve stranice, kategoriju, a članak je dostupan na Coin kratak.

load...

Sadržaj za Coin Ukratko članaka

To Sidebar također sadrži tablicu sadržaja za koji god članak koji trenutno gledate.

Ovaj novi Bočna traka nije savršen, ali i još uvijek radimo na nekoliko drugih značajki koje će biti dodan na njega, kao i testiranje različite sheme boja, font veličina, stilova i još mnogo toga. Slobodno nam ostavite komentar na dnu, ili nam e-mail na [email protected] ako imate prijedlog.

Stranica Redizajn i izvan nje

Imamo planove za pružanje kompletan remont na strukturu Coin kratak, ali na način koji bi trebao osjećati poznato korisnicima koji se odluče za korištenje naše trenutno dostupne alate i informacije, a racionalizacija na način na koji o novim i starim korisnicima podjednako pristup naš sadržaj, U ovom trenutku ne možemo dati previše detalja o tome, ali to će biti veliki napredak kada je gotova!

Novac Portfolio (Beta) i Dodatni Personalizirana alati

Ovaj put se spominje jednom prije, ali naš novac PortfolioBeta je u tijeku. To se može pristupiti putem Skočni sidebar, ili u padajućem izborniku računa u gornjem desnom kutu zaslona.

Kako medalje Portfolio radova

Naš novac Portfolio omogućuje vam da ručno dodali javni ključ i ukupan iznos na raznim novčanike, a portfelj će pratiti pojedinca, a ukupna vrijednosti u smislu BTC i USD. U ovom trenutku, taj proces još uvijek zahtijeva da se ručno ažurirati bilo kakve promjene u količini novca koji imate u svakom novčaniku. Međutim, u bliskoj budućnosti, to će se mijenjati kako bi se omogućilo automatsko ažuriranje za novčanike da nas želite pratiti.

Nažalost, to nije uvijek moguće s kovanicama koje su u online novčanik ili zamjenu zbog prevladava korištenje hladnjača i konsolidacije sredstava od strane tih usluga. Nakon automatskog ažuriranja dostupna, naši korisnici će dobiti mogućnost odabrati automatsko ili ručno za svaki novčanik unijeli, što će omogućiti maksimalnu iskoristivost.

Što je sljedeće?

Na matičnoj portfeljem je još uvijek u to ranim fazama. U ovom trenutnom trenutku to ne može biti izuzetno korisno za svakog korisnika, pogotovo ako koristite samo nekoliko cryptocurrencies (ili samo jedan).

Međutim, to je samo prvi korak u mnogo veći paket alata koji će biti prilagođene za svakog korisnika da odabere koristite naše usluge. Želimo našim korisnicima pružiti način da se stvarno kopaju dolje u svoje financije, i odmah biti obaviješten o svakoj promjeni koja se događa. Imamo mnogo ideja o tome kako bi se to postiglo, a već radi na neke od njih, ali kao što sam već rekao, novac Kratak je stvoren da će biti upravljan od strane zajednice i napredovati na crowdsourcing. Ako postoje bilo kakve alate koje želite vidjeti, povratne informacije koje biste željeli da nam se dati, ili opće prijedloge, molimo ne ustručavajte se da nas obavijestite!

Novac Predstavnici i zajednica driven sadržaj

Naš novac predstavnik program bio uspješan do sada, te je rezultiralo nekim visoko motiviranih članova različitih Digital valuta zajednicama posezanju za predstavljanje svoje zajednice i valutu. Mi ćemo i dalje nastaviti s tim programom, a dodatno pojednostaviti proces Prvi koraci za pojedince koji su zainteresirani za ulazak.

Međutim, novac predstavnik program je samo jedan dio naše opredjeljenje za osiguravanje pristupa visokom kvalitetnim informacijama koje zajednice, za zajednicu. Pazi za novu najavu u skoroj budućnosti o sustavu koji će biti manje pod kontrolom, i učinit će to zabavno, zanimljiv, a možda čak i isplativo, za pojedince koji žele pomoći drugima.

Mogućnosti zapošljavanja

Tu je link „Poslovi” u našem podnožje već, ali u ovom trenutku imamo neki određeni kratkoročni i potencijalno dugoročno, treba. Ako se to odnosi na vas, a vi ste zainteresirani za rad s nama, obratite novčić Briefvia bilo koji način naveden.

Razvoj Site / Dizajn

Glina se veliki posao s našeg razvoja, ali bi volio da mu dostave malo pomoći. Redizajn mi prolaze bit će potrebno puno rada, a ako imate iskustva s HTML, PHP, CSS, UI / UX, grafički dizajn, ili drugih srodnih vještina, a željeli pomoći, javite nam.

Pisci / Autori

Novac Kratak je tim pisaca koji stvaraju veliki sadržaj, i vrlo su vješti u onome što rade. Međutim, mi smo uvijek u potrazi za novim, kvalitetne autore da rade s nama. Ako imate iskustva u tom području, a željeli da rade s nama, pošaljite nam primjer svog minulog rada, kao i bilo jedinstvenim vještinama, obrazovanje ili znanje koje posjeduju, te procjenu koliko često možete pisati. Ako nemate primjere dosadašnjeg rada, molim napisati 600 + riječi uzorak članak za pregled.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins

Post Dogecoin

17 Male tvrtke koje prihvaćaju Bitcoins

Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins

Post Dogecoin

Poruke s draguljima

Post Dogecoin

10 najskupljih stavki koje možete kupiti uz Bitcoins

Post Dogecoin

Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic

Post Dogecoin

Kako preživjeti Bitcoin crash Infographic

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Roadu

Post Dogecoin

Uvod u Myriadcoin i kratku povijest valute

Post Dogecoin

9 Awesome Bitcoin ilustracija

Post Dogecoin

11 Povijesni Bitcoinov momenti: slikoviti odbrojavanje povijesti kriptotalnosti

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets