DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku | Croatian.lamareschale.org

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

UPDATE 08/18/15

Coin Fire početni izvještaji o DIP istrage javno potvrđeno s DIP izdavanje javnu izjavu aktivna istraga je u tijeku.

U sklopu svoje istrage, osoblje u DIP-a Boston Regionalnog ureda služio Garze sa sudskim nalogom zahtijeva njegovo svjedočenje u srpnju 2015. Nakon dogovora s nekoliko proširenja njegove dana svjedočenja, Garza pojavio u uredima Komisije od 12. Kolovoza 2015. Godine, ali je odbio dati sve materijalno svjedočanstvo. DIP je zahtjev tražio nalog iz Saveznog okružnog suda uvjerljiv Garza da daju iskaz kao odgovor na sudski poziv. Sud odobrio nalog za dodjelu DIP prijavu je 17. Kolovoza 2015. - SEC izjavu

load...

Gospodina Garza brat Carlos ključni član tvrtke „prodajnog tima” je sudski poziv od strane DIP-a nije bila kooperativna sa agencijom. Sve pojedinosti mogu se pročitati na CoinDeskor putem web stranice SEC.gov.

Novac od požara nije bio u stanju isključivo potvrdili da je „aktivan” Istraga GAW rudari, Josh Garza, Paybase, Paycoin, i nekoliko drugih „radnim nazivima” za gospodina Garza je u tijeku od strane Securities and Exchange Commission United States.

load...

Novac Vatra je dobila više od 1000 stranica istrage datoteke s potvrđenom zaposlenika Komisije, koji ima i bomba nacrt mogućeg provođenje parničnog postupka protiv tvrtke. Dokumenti date novac Fire urednika sadrže nekoliko stotina referenci na izbrisanih postova na forumu o tvrtki u vlasništvu-a operiran Hashtalk forum, e-poštu od potencijalnih žrtava vrijednosnih papira prijevare, vijesti iz različitih web stranica, brojne postove na društvenim medijima, zapečaćena sudski poziv tražeći IP povezane s određenim računima na poznatom mjestu gdje Garza i potencijalni čarapa lutke su radile, i nekoliko storyboards iz videozapisa koje poraženim tvrtke koje su za provedbu odvjetnici navodi sadrže mnoge potvrde potencijalne zloporabe.

load...

Dokumenti uvjetom da Coin Fire su sirovi istražne bilješke se koriste da odluči da li prisilnu akciju protiv tvrtke će se održati. Mnogi od stavki unutar istražnog jakne su izvan standardnog obuhvata DIP istrage.

Komisija je ured vlade posvećen financijske prijevare ili financijskog kriminala, za razliku od potrošača prijevare. Dok su dokumenti sadrže optužbe protiv tvrtke od potrošača pronevjeru ili druge potencijalne prijevare, jedini dijelovi istaknuti ili upućuje na drugim mjestima u dokumentu su odjeljci sadrže pojedinosti o ponudi ilegalnih papira.

Jedan od temelja za istrage i nacrt za provođenje akcije je povezana s tri izjave gospodina Garza napravio online da Komisija osjeća kvalificirani gospodina Garza-a prodaju kao ilegalni ponudom vrijednosnih papira. Ovršni odvjetnici proveo nekoliko tjedana prikupljanje podataka da je gospodin Garza napravio nekoliko nastojanja da se „pročišćavati” s interneta.

Prvi veliki izjava da je naš urednički tim je vidio istaknute u ovim dokumentima je izjava gospodina Garza u kolovozu 2014. G Garza naveo da je postotak od zarade za ZenPool došao iz „dan trgovanja”. Činjenica da je on rekao da je iz dana trgovanja stvorio situaciju u kojoj, prema različitim zakonima vrijednosnih papira, čini sigurnosti. Ovo je prvi veliki kamen koji je DIP namjerava na korištenje u potencijalno prisilne akcije.

Novac Vatra je ne može dati druge dvije izjave u ovom trenutku s obzirom na potencijalno ugrožava sigurnost u tijeku istrage; Međutim, obje izjave gospodina Garza su veliki dijelovi istrage.

Komisija je također detaljno u vrijeme-line stilu računovodstvo događaje koji su prethodili još novije događaje, kao što su propali „kat” iz izjava gosp Garza, ali je kasnije uredio na Hashtalk mjestu i na drugim mjestima cryptocurrency vijesti.

Ovršni odvjetnici Komisija također izrađuje izvješća za potencijalne buduće parnice navodi,

„[.] To je naše uvjerenje da je gospodin Garza je sustavno uz pomoć svojih zaposlenika i‘moderatorski tim’je uklanjanje velikog dijela potencijalnih dokaza iz svoje web stranice i zapošljavaju usluge odvjetnika koji se koriste za zastrašivanje drugih mjesta za uklanjanje potencijalnih dokazi iz javne evidencije.”

Jakna ima više nego samo dokaz potencijala zloporabe od strane poduzeća. Ona također ima veliko nacrt sudske dokumente koji kasnije mogu biti podnesene protiv tvrtke i načela tvrtke.

Jedan dokument ima informacije o Cantor Fitzgeralda Stuart Fraser i njegove uključenosti u tijeku saga. Dokument potvrđuje da je gospodin Fraser sudjeluje kao investitor (izjavu koja kovanica od požara i mnoge druge web stranice su u mogućnosti potvrditi sve do ovog dokumenta) i pokazuje da neke neželjene DIP pozornost treba doći na svoj put, kao dobro.

Komisija jakna također sadrži opsežne dokaze arhivirani žrtve na internetu i ima nacrti dokumenata koji traže sudske pozive u budućnosti bi tražili kopije relevantnih informacija koje potrošači i žrtve kako bi ih potvrditi za potencijalno korištenje budućnost suda.

Ostali dijelovi istrage jakne su relevantni o novijim događajima s predstavljanjem trading platforme ili kupnju trgovinskih platformi na kojima je tvrtka omogućava korisnicima da kupuju, prodaju ili trgovinu Paycoin. Komisija smatra da izravna manipulacija na tržištu i došlo.

Kao što je naš urednički tim i odvjetnici prosijan kroz stranice jaknu, postalo je jasnije da gospodina Garza potezi kako bi uklonio podatke s interneta i onemogućiti drugima da dijele informacije pokazuju da je agencija postala više ohrabreni da traže dalje izvan informacija.

Novac Vatra je marljivo s našim uredničkog tima i pravni tim odlučiti koje dijelove jakne mogu dijeliti bez ugrožavanja istrage, naše izvore unutar SEC ili potencijalne treće strane od uništavanja daljnje dokaze. Mi ćemo biti dijeljenje ovih dokumenata i informacija u idućih nekoliko mjeseci u nizu posvećen ovom tijeku priče kao što smo mogli učiniti.

Dok je DIP tek u datoteku ili početak aktivne mjere za provedbu protiv gospodina Garza ili povezanih društava, oni su počeli sakupljati potencijalne dokaze za te akcije i traže dodatne informacije od onih u javnosti koji osjećaju da su žrtva prijevare vrijednosnih papira,

Naš izvor dijeli sljedeće informacije s našeg tima navodi,

Oni koji se osjećaju su potencijalna žrtva prijevare papira treba odmah obratiti Komisiji za vrijednosne papire sa što više relevantnih informacija koje imaju. Pravilan web stranica za to je:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Iako je čin postizanja istražnu točka može trajati nekoliko mjeseci ili čak i potencijalno godina, više informacija agencija ima potencijalne zloporabe, više resursa može biti posvećena istrage i mogućeg izvršenja.

Ovaj post a serija je rezultat rada Lava, Mike i Christina iz tima novac Fire.

Slika pruža Scott S.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

10 Futuristički ili izvan uobičajenih projekata koji prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

22 Strangest objekti koje možete kupiti s Bitcoins

Post Dogecoin

Osnove Dogecoin

Post Dogecoin

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Post Dogecoin

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Post Dogecoin

Zbirka od 15 najboljih Bitcoin crtića

Post Dogecoin

12 najvažnijih Bitcoin publikacija

Post Dogecoin

17 Male tvrtke koje prihvaćaju Bitcoins

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets

Post Dogecoin

11 Povijesni Bitcoinov momenti: slikoviti odbrojavanje povijesti kriptotalnosti

Post Dogecoin

Ovaj gigantski minski kineski Bitcoin otkriva sve njegove tajne

Post Dogecoin

Uspon BitPay Infographic