Liberté Mining pokušava nešto drugačije | Croatian.lamareschale.org

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Liberté Rudarstvo je najavio pokretanje novog oblak rudarstvu usluge pokreće u potpunosti 100% obnovljive hidroelektrana izgrađena na protokolu strane.

Kanadska tvrtka upravlja tim iskusnih rudara koji koriste P2Pool rudarski mreže kako bi se ublažio rizik od napada 51% na Bitcoin mreži. Sada, oni donose mogućnost za svakoga za kupnju oblak rudarskih imovine putem dužnika zaista decentraliziranog i transparentnog sustava.

load...

Izdavanjem imovine putem protokola ugovorne strane, oni omogućuju one imovine koja se slobodno trguje na realnom vremenu decentraliziranog razmjene Couterparty-a. Ugovorna strana je inovativna platforma za peer-to-peer tržištima i financijskim instrumentima. Za razliku od Wall Street i druge centralizirane financijske institucije, druga ugovorna strana pruža otvoreni, osigurati financijska sredstva i tržišta koja ne zahtijevaju pouzdana treća strana ili posrednik za korištenje.

load...

Platforma je izgrađena na vrhu Bitcoin i proširuje funkcionalnost Bitcoin mreže u nove i neviđene načine. S druge ugovorne strane, bilo tko s pristupom na internet dobiva pristup financijskim instrumentima koji su prethodno bili previsoki troškovi ili nije dostupna svima.

U oblak rudarstva usluga imovina se može trgovati, ali za razliku od konkurentskih usluga što je učinjeno odmah putem decentraliziranog razmjene koji se upravlja od strane druge ugovorne strane same mreže. Jedinstvena priroda ovog resursa čini razliku od bilo koje druge dostupne u ovom trenutku.

Liberté Rudarstvo potencijalno mogao postati vodeća tvrtka na „zelene” rudarstvo. Iako su konkurenti krišom operacija koje su čiste i energetski učinkovit, Liberté Rudarstvo je prva operacija za korištenje 100% hidroelektrana. Njihova podatkovni centar napaja gotovo svi potpuno obnovljive bez emisije štetnih plinova, čiste izvore energije za rudarske operacije.

load...

„Vodeći rudarstva bazen konzumira 159,519,788KW / H snage u prvoj godini poslovanja. Zamislite da ta moć bila čista, obnovljiva energija kao da se koristi od strane Liberte Mining. Hidroenergija nudi izrazitu prednost da ne ispušta stakleničke plinove. Mi koristimo potpuno obnovljive vode umjesto ograničenih fosilnih goriva koja omogućava niže troškove energije za rad Liberté rudarstvu.”

-Ryan Scott, predsjednik Uprave, Liberté Rudarstvo

Liberté Rudarstvo je jedna od najvažnijih transparentne rudarske bazene u postojanje. Korištenje druge ugovorne strane, pokazuje sve prodaje imovine i trguje dopuštam nikome provjeriti integritet strojara. S P2Pool pokazuje miniranje statistike i jasno objavljen kontakt podatke, kupci mogu biti sigurni u svoje investicije. Našao sam ova ideja potpuno end-to-end transparentnosti biti osvježavajuća promjena od onoga što smo nedavno vidjeli s drugim oblak rudarskih operacija.

P2Pool je decentralizirana Bitcoin rudarski bazen koji djeluje stvaranjem peer-to-peer mreže rudara čvorova.

Dionice P2Pool formiraju „sharechain” sa svake dionice s pozivom na prethodnu podijeliti u mljeveno meso. Svaka dionica sadrži standardne Bitcoin blok zaglavlja, neki P2Pool-specifične podatke koji se koristi za izračunavanje generacije transakcije (ukupni subvenciju, isplata scenarij ovog udjela, a zasada se prethodni podijeliti u mljeveno meso, i trenutni cilj za dionice), te grana Merkle povezivanje te generacije transakciju na blok zaglavlja Merkle mljeveno meso.

Lanac kontinuirano regulira svoj cilj zadržati generacije oko jedne dionice svakih trideset sekundi, baš kao Bitcoin regulira se generirati jedan blok svakih deset minuta. To znači da je pronalaženje dionica postaje sve teže (što rezultira većom varijance) više ljudi mina na P2Pool, iako veliki rudari imaju mogućnost podizanja njihove poteškoće, i tako smanjiti utjecaj njihova miniranja na P2Pool minimalnog poteškoća.

Za razliku od Bitcoin, čvorovi ne znam cijeli lanac - umjesto toga oni samo drže zadnjih 8640 dionica (zadnja 3 dan vrijedi). Kako bi se spriječilo napadač iz rada na lancu u tajnosti, a zatim ga otpustite, umesto postojeći lanac, lanci su suđeni po tome koliko posla imaju, jer je u prošlosti. Da se utvrdi da je djelo učinjeno, jer te točke, čvorovi pogledate Bitcoin blokova da je odnos dionica, uspostavljanje dokazan vremensku oznaku.

Decentralizirani isplata udruživanje rješava problem centraliziranog rudarske bazene ponižavajuće decentralizaciju Bitcoin i izbjegava rizik teško otkriti krađu od strane bazen operatora. To je zbog ovog postava da oni kupnju u Liberte Rudarstvo može u potpunosti znati da je rudarski hardver zapravo radi i vidjeti rezultate i znam da tvrtka nije skimming off vrhu kao što je navodno s drugim operacijama.

Ryan i njegovi partneri, Leo i Nick su svi dobro poznata i cijenjena Bitcoin članova zajednice. Kao aktivni i doživotno članova Bitcoin Zaklade i Bitcoin saveza Kanade, momčad podijeliti svoju strast za davanje natrag u zajednicu na mnogo načina. Sva tri su također uključeni u olakšavanju lokalnih Bitcoin okupljanja. Leo i Nick također djeluju samostalno Bitcoin ATM tvrtke poznate kao BitSentand BitTeller. Ryan također djeluje online nakit tvrtku pod nazivom kripto zlatar.

Tvrtka je danas objavila da će se sadnja stabla za svaki imovine prodane pomoći offset emisija ugljika generira preko drugih rudarskih operacija.

Liberté Rudarstvo je potapšao po ogromnim resursima Carbon Farmer da im pomogne sa stabla sadnju u Kanadi kako bi nadoknadio emisije. The Carbon Farmer je jedinstvena organizacija sadnju stabla na ime pojedinaca, organizacija i tvrtke u potrazi za pomoć u borbi protiv emisije ugljika u svijetu.

Liberté Rudarstvo se sve rudarstvo naplatu slobodnom P2Pool koja također rezultira veći profit za nositelje Liberté rudarstva imovine.

Sjeo sam s Ryanom iz Liberte rudarstva pokupiti mozak malo više o tvrtki i cloud rudarstvo u cjelini.

Leo: Vi ste iskusni rudari koji, čini se, djeluju neke uspješne operacije trenutno pa zašto se pokreće novu ponudu?

Ryan: Mi smo pokretanje našu novu rudarsku tvrtku za rješavanje nekoliko problema vidimo u nastajanju u kripto rudarskom prostoru. Prije svega je centralizacija mreže s pojavom bazena kontroliraju značajan raspršivanja energije. Vidimo to kao ozbiljnu prijetnju legitimnosti Bitcoin i nešto što se mora izbjegavati pod svaku cijenu. 51 posto napada ili čak i mogućnost da se može dogoditi u bilo koje vrijeme ima potencijal za napraviti štetu ugledu Bitcoin. Za rast u usvajanju i ulaganja, povjerenje je ključna komponenta. Nastavak prijetnja napada ima kapacitet da ozbiljno štos rast Bitcoins. Planiramo ublažiti centralizaciju što je više moguće s otvorenom i transparentnom korištenju P2Pool.

Drugi aspekt koji postaje sve teže opravdati je utjecaj na okoliš koji Bitcoin je stvorio sa svojim rudarskim prakse. Utjecaj mreže jasnije vidi kada se stavi u stvarnim brojkama.

Trenutno s mreže sjede oko 200 PH utjecaj na okoliš od snage potrebne je u redu veličine od oko 192.000 benzinskih automobila i njegova raste svaki dan. To treba biti smanjena, za ono što je smisao izgradnji novog digitalnog gospodarstva na arhaičan i samo destruktivne temeljima prošlosti.

Znamo to se neće mijenjati preko noći, ali moramo dati prosječnu rudar priliku rudniku na način koji je ekološki odgovorno, iako oni ne mogu imati pristup obnovljivim čistu energiju. Mi smo također uzimajući ovaj korak dalje partnerstva s offset Kanadski ugljičnog tvrtka zove Carbon poljoprivrednik.

Mi ćemo se sadnja stabla za svaki TeraHash prodaje kroz Liberte Mining. Ne samo da nudimo rudari priliku da svoju ulogu rudarstva na ekološki prihvatljiv način, ali dajemo im priliku da pomogne nadoknaditi štetu koja se obavlja na planetu rudari koji koriste električnu energiju koja je stvorena pomoću fosilnih goriva.

Leo: Što vas zatraži da koristite druge ugovorne strane za izdavanje sredstava za Liberte?

Ryan: Mi smo uvijek bili zaintrigirala decentralizirane tehnologija. Sam bio nakon razvoja niza projekata omogućuje vam izdati imovine ili korisnički definirane žetona. Osjećali smo se druge ugovorne strane, ponudio bi najučinkovitiji način za izdavanje Bitcoin mining imovine, dopuštajući nam da rudarskih isplate izravno na vlasnika imovine da druga ugovorna strana novčanik adresu. To nam daje pristup zaštićenoj platforme za trgovanje za klijente na trgovanje njihove imovine u otvorenim tržištima. Vlasništva nad imovinom koristi sama Bitcoin mrežu, omogućujući netko potvrditi našu popis imovine protiv naših rudarskih statistika rada na P2Pool. Ugovorna strana pomaže štiti naše klijente od prijetnje napada, krađa sredstva / sredstva putem središnjeg servera smo kontrolirali. To daje potpunu kontrolu imovine i vlasništva na klijenta.

Lav: Koji su najveći izazovi koje ste suočavaju u postavljanju poslovanja za Liberte?

Ryan: Naš najveći izazov je uvijek bio ukupni kapacitet energije. Stvari se brzo mijenjaju u Bitcoin mining prostora i hardver sada doseže gustoće snage nikada nije vidio prije u standardnom podatkovnom centru. Pronalaženje niske cijene hosting rješenje s visokom gustoćom snage po poslužitelja rack nije bio lak zadatak. Kao što smo brzo otkrili trenutni podaci centri nisu dizajnirani s Bitcoin na umu. To je bio razlog zašto smo odlučili izgraditi vlastiti pogon koje smo kontrolirani.

Leo: Da li ste ikada imati planove izgradnje vlastite uređaje?

Ryan: Mi ćemo učiniti ono što je najbolje za naše klijente. Mi smo imali neko iskustvo kupovine čipove za izradu svrhe, Odajem nikoga u proizvodnom sektoru kao svoj ne bilo lak zadatak.

Mi ćemo nastaviti graditi čvrste veze s našim sadašnjim dobavljačima kao što ćemo se usredotočiti na naše snage. Stvari se mogu brzo promijeniti u Bitcoin prostoru, a mi smo uvijek otvoreni za ideje kao što smo rasti. Ja bi radije ulažu u istraživanje i razvoj obnovljivih slobodnih izvora energije kao što će to omogućiti veću korist za svijet u cjelini.

Mislim otvoren izvor dizajn će biti prvi korak za stvaranje sigurni da postigne mase i nije isključio kao i mnogi u prošlosti. Uzimajući stranicu iz Bitcoins knjiga ovdje.

Leo: Jeste li uvođenje niz različitih uređaja iz različitih ASIC tvrtke?

Ryan: Da, mi smo uvođenje više vrsta hardvera od uglednog proizvođača.

To omogućava naš poslovni model da ostane kao fleksibilna što je više moguće. Upoznali smo puno velikih ljudi u proizvodnom sektoru hardvera i te veze su one držimo dragi i vole poticati. Na kraju se sve svodi na matematiku. Naša glavna odgovornost je na rudare tako težak kao što je teško moguće povećanje učinkovitosti i smanjenje troškova.

Leo: Što će vas odvojiti od vrlo velikih venture podlogom operacije?

Ryan: Mi čvrsto vjerujemo da je naš rad se ističe kao najveći ekološki Bitcoin mining rada do danas. Naša želja je da se izgrade bolju budućnost za sve i da počinje popravljajući greške iz prošlosti. Također nudimo i povjerenje prema investitorima da smo registrirani kanadskog poslovanja.

Leo: Jeste li ikada tražiti venture financiranja proširiti svoje poslovanje?

Ryan: Naš tim je uvijek u potrazi za investitorima koji imaju slične vrijednosti kao i naše vlastite. Trenutno smo u procesu traženja venture financiranja iz dva odvojena izvora. Ako bilo tko je zainteresiran za dobivanje koji su uključeni smo uvijek otvoreni za razgovore.

Leo: KNC Rudar i drugi se počinju da se u oblak rudarskom prostoru. Kako se osjećate zbog toga?

Ryan: Pozdravljamo sve konkurenciju u prostoru jer u srcu smo prosječna rudar u potrazi za najboljim postavkama za rudarstvo.

Vjerujemo da u konkurentnijem prostoru bit će manje prostora za pojedince u potrazi za implementaciju muljaža scenarija da se rudari teško zarađene Bitcoin. Jedan od naših temeljnih principala je biti otvoren i transparentan što je više moguće. Mi objaviti video našeg rudnika ljudima pokazati da smo opipljiv tvrtka s objekta i stvarni hardver, a ne samo još jedan letjeti noću postavljen da će pobjeći sa svojim novčićem.

Naša tvrtka nastoji učiniti ono što želimo smo vidjeli u drugim operacijama, kada smo počeli rudarstvo. Osjećaj „To se može učiniti bolje” je razlog što smo počeli Liberté rudarstvo i razlog smatramo da ćemo ostati relevantni u ovoj industriji za neko vrijeme doći.

Leo: Vidjeli smo puno prevare nedavno uključujući Lunamine da je jako dobro izvedenim, pa čak i Gavin Andresen ispitivanja rudarskih radova. Koliko teško će to biti razlikovati svoje poslovanje od onih loših igrača?

Ryan: Mislim da je to bila opipljivost i angažman kupca dolaze u U ovom svijetu povjerenja-manje kripto valute ironično još uvijek je potrebno da se razina povjerenja.. Želimo da se uključe u zajednicu i pokazati im da smo rudari poput njih i ako oni imaju problema, mogu nas nazvati.

Ako oni žele vidjeti naše stranice mi imamo videa i planiramo na stvaranje više. Želimo da ljudi budu kao uzbuđen o rudarstvu kao što smo mi, dok preostalih ekološki. Također je ona prilično sumnjiv kad druge operacije reći „ne” za video i nikada ne izaći i reći tko su oni. To tjera ljude da se pitaju i to s pravom, rudari imaju pravo vidjeti objekt i znam operacije su legitimne. Mislimo da je vrijeme da se rudari ustati i prisiliti tvrtke da igraju po pravilima.

Što javnost zlata rudarstvo tvrtka kaže svoje korisnike da ne mogu ni vidjeti sliku svog rada? Ako to ne čine se osjećate u panici ne znaju što će.

Ljudi kažu da je to divlji zapad od Bitcoin, ali vjerujemo da je samo pustinja želimo vidjeti u Bitcoin je onaj koji se ne vrši pri izgaranju fosilnih goriva za podršku mreže.

Liberté Rudarstvo je jedna od više uvjerljiv pojmova za ulazak u oblak rudarski prostor do danas s takvim jakim naglaskom na transparentnim, decentralizirano i energetski svjesnih napora.

Nakon što je osobno vidio video opreme, izgovorene s osnivačima i bio sam uzbuđen o ideji pomoću druge ugovorne strane za rudarstvo imovine ovo je jedan od prvih rudarskih operacija oblaka da sam bio uzbuđen o na vrijeme.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Post Dogecoin

Osnove Dogecoin

Post Dogecoin

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!

Post Dogecoin

10 najskupljih stavki koje možete kupiti uz Bitcoins

Post Dogecoin

13 najuspješnijih kriptocurenata

Post Dogecoin

Vatra za novac za rudare

Post Dogecoin

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Zbirka od 15 najboljih Bitcoin crtića

Post Dogecoin

Monero pregled

Post Dogecoin

21 strašan Litecoin Rudarstvo Rigs

Post Dogecoin

10 Mala ili udaljena mjesta koja su prihvatila Bitcoin

Post Dogecoin

Kako preživjeti Bitcoin crash Infographic