Poruke s draguljima | Croatian.lamareschale.org

Poruke s draguljima

Poruke s draguljima

Gemsis nove i uzbudljive mobilnih poruka aplikacija za iOS i Android koja donosi cryptocurrencies masama, bez potrebe za znanjem o Bitcoin, kriptografija ili šifriranje.

To je vrsta uzbudljive inovacije Čekao sam. Aplikacija Dragulji stavlja moć cryptocurrency u rukama korisnika, bez uobičajenih komplikacija koje okružuju cryptocurrency tehnologije danas. Gems je društveno-glasnik app koji dolazi integriran s novom generacijom Bitcoin tehnologiji. Dragulji nudi WhatsApp stilu mobilno iskustvo, ali s potpuno šifrirane privatne poruke i izgrađen-in novčanik.

Aplikacija je i poslanik i novčanik. Svaki Dragulji korisnik automatski dobiva novčanik, koji je zaštićen zaporkom izabrao prilikom registracije. Izabranika Dragulji korisničko ime također djeluje kao alias povezanog Counterwallet adresu, što ga čini jednostavno i lako za korisnike za slanje i primanje bilo dragulja ili bitcoins (i kasnije ostala imovina).

Aplikacija Dragulji izgleda jeftin i jednostavan je za korištenje. Korisnik jednostavno preuzima aplikaciju, postavlja račun, a zatim možete odmah početi dijeliti poruke s prijateljima i, što je aktivna u mreži, zarada dragulja. Predstavljanje novih korisnika Gems je samo jedan od primjera na način da korisnik može biti nagrađeni s dragim kamenjem, čija je vrijednost izravno vezan za vrijednosti u mreži, jer uvijek će biti fiksna i ograničena opskrba dragulja.

Iako su mnogi ukazuju na mogućnost Gliph za novi kripto-poruka platforme, Gliph sučelje nije tako atraktivna ili kao razumljiv kao dragulja. Gliph trenutno nema mogućnosti da mnogi glavna korisnici glasnik željeli vidjeti na svakodnevnoj primjeni poruka.

Promotivni video daje jednostavan pregled kako Dragulji radi:

Sjeli smo Daniel Peled iz Gems tima razgovarati o dragulja.

Mike: Zašto bi korisnici prebaciti s redovitim aplikacija za razmjenu poruka kako bi dragulja?

Daniel: Zbog nedavnih incidenata u kojima je procurila privatne informacije, tehnologije korisnici su postali mnogo više brine o sigurnosti svojih podataka. WhatsApp, primjerice, trgovine i ne šifriranje svojih korisnika komunikacije, poruke, slike ili video zapise. Za usporedbu, korisnički podaci se ne pohranjuju dragulja, koji nema načina za pristup poruke, a time i poruke i podaci su doista privatne.

Dragulji ima i druge ključne značajke koje ga razlikuje od ostalih aplikacije za razmjenu poruka, uključujući i način na koji se približava svojim korisnicima. WhatsApp je nedavno kupio Facebook za 19 milijardi $. Zahvaljujući prvenstveno korisnicima, postalo je izuzetno vrijedna tvrtka. WhatsApp naplaćuje korisnicima $ 1 po godini koristiti aplikaciju. Dragulji, s druge strane, je slobodan, pa čak i više, to zapravo plaća korisnicima.

To radi zahvaljujući našem jedinstvenom u aplikaciji valutu nagrada modela. Oni koji žele oglašavati na Gems mreže moraju kupiti dragulje tokena kako bi se to učiniti. Dragulji plaća žetone izravno korisnicima kojima su se oglašavati. Ako korisnici ne žele primati reklame, oni lako mogu isključiti. To stvara tržište, gdje korisnici mogu dobiti izravno iz svojih dragulja. Mi smo prvi da ovaj potpuno novi modela dijeljenja ekonomije na tržištu.

Mike: Možete li nam reći nešto više o šifriranje koristi dragulja?

Daniel: aplikacija Dragulji pretpostavlja nula povjerenje, pa čak i štiti korisničke podatke od dragulja vlastite poslužitelje u oblaku. Svaki siguran odlazna poruka šifrirana s ključem koji je nepoznat na server, što je poruka primatelju jedini koji ga može dešifrirati. Ova pravila Model sprečava bilo kakvu mogućnost prisluškivanja od strane trećih osoba, uključujući vladine agencije i korporacije.

Dragulji nudi mješavinu RSA 2048 i AES 256-bitne ključeve. Šifriranje se vrši klijent za klijenta, što sigurnih poruka neuhvatljiva je Gems infrastrukture. To je jedini pravi način da se postigne 100% privatnost jer ne povjeriti trećim osobama.

Mike: S tehničkog stajališta, to je naše razumijevanje da Dragulji korisnička imena su u suštini nadimci adresa na ugovornoj strani sustava. Hoćemo li biti u mogućnosti da imaju puno različitih valuta u našim Dragulji novčanika?

Daniel: Naš cilj je razviti jako lako i jednostavno korisničko iskustvo; Stoga, iako je moguće da su puno različitih valuta u Gems novčanik, vjerujemo da je bolje pokrenuti aplikaciju u početku s podrškom za dragulja i Bitcoin samo.

Važno je napomenuti da budući da je to prvi put da korisnici će kontrolirati osnovne vrijednosti društvene mreže, to je prerano predvidjeti što drugi roman ideja će doći u postojanje. Mi ćemo se ulaz dragulja nositelji hoda u obzir za buduće mogućnosti.

Mike: Kako anonimno mogu biti na tom zahtjevu?

Daniel: Većina društvenih mreža ne potiču ili podržavaju istinsku anonimnost svojih korisnika. Razmislite WhatsApp: svaki račun mora biti vezan na broj radno telefona, provoditi uvjet za slanje SMS tijekom registracije. Ne možete otvoriti WhatsApp račun bez otkrivanja sebe. Isto vrijedi i za Facebook, koji po definiciji sadrži svoje pravo ime, nego anonimni pseudonimom.

Dragulji, za razliku od drugih mreža, omogućuje vam, korisnik, odabrati razinu anonimnosti i privatnosti s kojima se osjećate ugodno. Vaši podaci nikada ne dijeli s trećim stranama, osim ako pristanak. Prema zadanim postavkama, a dragulji račun sadrži samo anonimni alias-odabranu korisničko ime. To ime ne mora odražavati vaš pravi identitet na bilo koji način.

Korisnici koji osjećaju ugodno dijeliti svoj pravi broj telefona mogu birati povezati telefonski broj na njihovim Dragulji račun. Korisnici će biti u mogućnosti naći jedan drugoga lakše ako oni ne moraju znati korisničko ime i umjesto da se mogu osloniti na telefonski broj mogu već znaju. Broj telefona je uvijek drže u tajnosti, međutim, i to samo one koje je korisnik odabrao će imati pristup do njega. Uvijek je moguće zadržati potpunu anonimnost, ako to želite. Dragulji ne zahtijeva bilo u stvarnom svijetu identifikaciju kako bi mogao funkcionirati.

Ista razina anonimnosti odnosi na vaše dragulja novčanik. Budući da svaka Dragulji račun je i dragulja novčanik, vaš novčanik adresa će biti anonimni kao svoj račun.

Mike: Upravo sada imaš iOS aplikacije i Android aplikaciju u cijevi. Bilo planovi rade web-based glasnika, OS X aplikacija, Windows Phone aplikacije, kao i druge vrste? Vidjeli smo da Brzojav je radio na širenju na nekoliko drugih prostora brzo. Da li namjeravate raditi isto?

Daniel: Imamo i druge verzije platforme planirane na naš dugoročni putokaz; Međutim, u ovoj početnoj fazi smo fokusiranje samo na mobilnim uređajima s Androidom i iOS-u, jer oni čine većinski udio naše ciljno tržište.

Mike: Koje elemente Gems će biti open source, ako ih ima?

Daniel: Tijekom faza beta razvoja, izvorni kod neće biti dostupan javnosti. Strani klijenta aplikacija će biti open source nakon što smo obavili potrebne osiguranja kvalitete i sigurnosti analizu kako bi se osiguralo proces neće staviti našim korisnicima u opasnosti.

To će omogućiti third-party developera za reviziju i poboljšati funkcionalnost aplikacije dragulja. Vidimo puno vrijednosti u sudjelovanju open-source zajednici. Važno je naglasiti da su svi povezani s valutom transakcije u Gems trenutno su na temelju otvorenog izvornog koda (druge ugovorne strane), te da je jezgra našeg IM tehnologija temelji se na open-source softvera, kao i (SignalR).

Daljnje informacije o Gems mogu se naći na web stranici dragulja, Bitcoin Talk konac, ili putem @getgemsorg Twitter račun.

Novac Vatra će ostati na istom nivou od najnovijih zbivanja s draguljima i biti sigurni da ih podijeliti s našim čitateljima!

Slike ljubaznošću dragulja.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

13 najuspješnijih kriptocurenata

Post Dogecoin

Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina

Post Dogecoin

Priopćenje za javnost: Trucoin objavljuje rastavu partnerstva s NCC i Presto Financial zajedno s planovima za službeno pokretanje koji će gotovo kvadrirati pokrivenost starih partnerstva američkih država

Post Dogecoin

Dan očeva u Australiji: darovne ideje za svakog Bitcoinerovog oca

Post Dogecoin

Iza pukotina

Post Dogecoin

18 strašan Bitcoin memes

Post Dogecoin

Bitcoinovi rudarski bazeni: tko je tko? Grafički prikaz

Post Dogecoin

8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins

Post Dogecoin

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Post Dogecoin

Zbirka od 15 najboljih Bitcoin crtića

Post Dogecoin

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!