Vatra za novac za rudare | Croatian.lamareschale.org

Vatra za novac za rudare

Vatra za novac za rudare

Rudarstvo može biti ozbiljan posao za mnoge ljubitelje Bitcoin.

Novac Vatra je bio jedan od mojih omiljenih mjesta za posjetiti za opće Bitcoin vijesti, ali kada je riječ o rudarstvu stranice nije uvijek imao najbolje izvješća, vijesti, editorijale, ili mišljenja.

Počevši odmah, iako se nadam da se to promijeni.

Moje ime je Lee i ja sam bio rudar u proteklih godinu dana. Ja sam se pridružio osoblje novac požara kao novi stanovnik rudara, a ja ću biti donosimo vam najnovije cryptocurrency rudarstva vijesti, mišljenja i još mnogo toga.

Imam nekoliko revija u cijev i ne mogu čekati da ih podijeliti s vama. Nova kovanica od požara / rudari dio će biti započela u narednih nekoliko dana i veselimo se dijele najnoviji u cryptocurrency rudarstva svijet sa sobom.

Slika ljubaznošću BKeychain.comCoinTerra počinje narudžbe za 16nm RuderaCoinTerratoday najavili svoj sljedeći stvaranje Bitcoin Rudar - na AIRE Miner ™. U očekivanom performansi po vatu 5x sadašnje generacije rudara je 16nm ASIC temelji AIRE Miner je sada dostupan za ograničeno vrijeme predbilježili se očekuje isporuku u Q1 2015.

Nakon uspješnog lansiranja TerraMiner IV ™ Bitcoin rudar u siječnju 2014. CoinTerra sada prihvaća pre-naloga za svoje sljedeće generacije Bitcoin rudar, revolucionarnog AIRE Miner.

AIRE rudar, koji je trenutno na rasporedu za brod kupcima u Q1 2015 je visoko učinkovita Bitcoin rudar temelju CoinTerra novom 16nm Shiva ™ ASIC zakazana za traku van krajem rujna 2014.

AIRE Miner donosi na tržištu ne samo značajna poboljšanja performansi u malom formatu, ali također pruža neviđenu energetsku učinkovitost.

AIRE Miner je sada dostupan za pre-order na uvodnoj cijeni od 2.499 $ po jedinici + S / H za ograničeno vrijeme. Kupci mogu


Drobljenje BTC China InfographicBTC Kina je život u posljednjih mjesec dana nije bilo lako. Nakon što je najveća Bitcoin exchangein svijet, platforma je teško hit u prosincu, kada je kineska vlada objavila restriktivne mjere u vezi Bitcoin.

To infographic, doveo do vas Bitcoin Examiner, detalje kako BTC Kina tračnica iz tračnica uspjeha.


Je li Bitcoin pretukao Paypal? Grafički prikazBitcoin je slaviti nekoliko novih događaje na dnevnoj bazi u posljednjih nekoliko mjeseci, a tijekom početka ovoga tjedna, svjedoci smo novi veliki trenutak: kad Bitcoin „tuku” PayPaland pretvorio u peti najveći svjetski plaćanja mreže.

Ali su brojevi kao jasan i jednostavan kao taj? Možda ne, ali to infographic doveo do vas Bitcoin ispitivač će vam pomoći rasvijetliti ovo pitanje.

Dodaj ovaj grafički prikaz na svoju web stranicu kopiranjem i lijepljenjem sljedeći kôd za ugradnju:

Jeste Bitcoin samo pobijediti Paypal? [Infografika] od strane tima na Bitcoin ispitivač


Dilbertov najnoviji komičarski strip inspiriran je BitcoinomPočevši dan s smiješan strip nastupio je poznati Dilbertcan't biti loše. Ali to može biti čak i betterif ova traka je inspiriran u Bitcoin!

Ovaj put autor Scott Addams odlučio napraviti Dogbert izgledati malo Satoshi. Kao i uvijek, njegova „malo” grub i kontroliranje prirode dolazi. Ali, hej... On je stvorio Bertcoin, pa smo mu oprostiti.

Ako niste znali Dilbert do sada, ne znate što propuštate. Bacite pogled na službenoj web-lokaciju i imaju smijati s Dilbert je traka.


Feathercoin: bi li to mogla biti mala promjena kripto? Grafički prikazS ukupno 336 milijuna kovanica i nagradu od 200 kovanica po bloku, Feathercoin ima puno razlika kada ga usporediti s Bitcoin. To cryptocurrency je inspiriran Litecoinand prema svojoj web stranici, to „ne konkuriraju Bitcoin ili Litecoin, ona ih nadopunjuje”.


Pet godina Bitcoin InfographicProšlo je gotovo mjesec dana otkako Bitcoin petog rođendana. Prekretnica obilježena je 1. Studenog, na dan kada je Satoshi Nakamoto pušten originalni bijeli paperthat je u porijeklu cryptocurrency.

U 2008. Godini, osnivač Bitcoin je promijenio svijet i danas želimo proslaviti ovaj uspjeh sa najboljim dokazom uspjeha valute: brojeve!


GAW Ponovno povećavaju cijene hashletaUrednici Napomena: Leov prvi post ovdje na Coin Fire izvorno sadržavala affiliate link na GAW Miners. Osobno sam razgovarao s Leo u vezi ovog praksi, te da novac od požara ne bavi korištenjem affiliate linkove na vijesti. On je pristao da više neće učiniti kreće naprijed, a ja osobno uklonio ovaj affiliate link. Vodimo urednički integritet vrlo važno u Coin požara i ova vrsta prakse nije u duhu naše uredničke smjernice, čak i ako je iskazana kao affiliate link u priči. - Mike

POL, GAW Rudari će biti povećanje cijene u GAW Hashletonce opet na novu cijenu od $ 24.95 za 1MH / a od 19.99 $ (gore od originalne cijene od $ 15,99), u nastojanju da se usporiti potražnju za kupovinu tako da tvrtka ima vremena da bi se uz sve veće zahtjeve oni vide za uslugu.

Novac Vatra će imati u dubini pregled Hashlet usluge kasnije ovog tjedna.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

11 Awesome Bitcoin oglasa

Post Dogecoin

10 Mala ili udaljena mjesta koja su prihvatila Bitcoin

Post Dogecoin

17 Male tvrtke koje prihvaćaju Bitcoins

Post Dogecoin

Novacoin: kontroverzno dijete Peercoin i Litecoin Infographic

Post Dogecoin

Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina

Post Dogecoin

50 Neznatne činjenice o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Roadu

Post Dogecoin

14 Awesome Bitcoin startups

Post Dogecoin

Tko je Satoshi Nakamoto? Grafički prikaz

Post Dogecoin

Bitcoinovi rudarski bazeni: tko je tko? Grafički prikaz

Post Dogecoin

20 Jeftine stvari koje ljudi mogu kupiti online s Bitcoinom

Post Dogecoin

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene