Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina

Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina

Jedan od jedinstvenih aspekata Bitcoin je da možete generirati kroz proces rudarenja, što je nešto što svatko s računalom može učiniti. To je za razliku od fiat valute koje se mogu ispisati samo od strane vlade. To čini Bitcoin nešto slično zlata i drugih plemenitih metala, jer samo oni mogu biti minirano, nije tiskan na zahtjev. Bitcoin mining je daleko drugačiji nego vađenje resursa iz zemlje no. Umjesto toga, uključuje vaš rješavanje složenih jednadžbi računalo. Jednadžbe riješeni tijekom Bitcoin mining su kriptografski raspršivanja funkcije, koji se obično navode kao hashes.

load...

Zašto je Bitcoin Mining važno?

Rudarstvo je važno jer potvrđuje transakcija i osigurava blockchain. Bez rudarstvo Bitcoin transakcija nikada neće biti potvrđena i Bitcoin postati neupotrebljiv. Blockchain je popis svih transakcija u Bitcoin povijesti, a sastoji se od blokova koji su skupine transakcija od otprilike u isto vrijeme. Tu je u prosjeku novom Bitcoin blok svakih 10 minuta, ali to može mahnito varirati od nekoliko sekundi između blokova do nekoliko sati.

load...

Kada rudarstvo računalo pretvara sve podatke iz najnovijeg blok transakcija u mljeveno meso, što je daleko kraće od podataka izvornim transakcije i sastoji se od kompleksnog niza slova i brojeva.

Bilo bi relativno lako riješiti Bitcoin hash ako okreće popis transakcija u mljeveno meso je bio jedini uvjet, ali Bitcoin protokol čini ovaj teže kroz zahtijevaju niz nula u mljeveno meso. The „nPo” varijabla koristi se kako bi dobili potrebnu niz nula, i to traje mnogo iteracija kako bi dobili ispravan hash formatu.

Svaki računalo dobiva pogrešno formatirane hash zasada varijabla promijeni i računalo ponovno pokuša. Općenito je potrebno milijarde iteracija kako bi se pronašli ispravnu Bitcoin blok mljeveno meso. Promjena čak 1 pismo u podacima o transakciji dovodi do potpuno drugačiji hash, kako se sve više transakcija dodano u bloku ispravan hash se stalno mijenja. 
Na kraju računalo će pronaći točan mljeveno meso, a to se zove pronalaženje blok. Nakon što je ispravno hash nalazi se blok može biti dodan u blockchain, a sve transakcije u tom bloku su potvrdili. Blok nagrade nagrađen na računalo koje rješava blok, koji je trenutno 12,5 Bitcoins. To iznosi 1.800 Bitcoins generira dnevno kroz rudarstvo, ili 1,2 milijuna $. Jasno Bitcoin mining može biti vrlo koristan, i doista mnogo stotina milijuna dolara uloženo je u Bitcoin mining.

load...

Kako mogu započeti Mining Bitcoins?

Postoje mnoge vrste Bitcoin mining hardvera. Moguće je da mine Bitcoin na bilo computerusing na central processing unit (CPU). No vaš hash stopa će biti na red MH / s (milijuni hashes u sekundi), što je beskonačno mala stopa mljeveno meso u Bitcoin svijetu. To bi se milijuni godina da se naći blok sa hashrate u MH / s raspona.

Sljedeći korak od koristi CPU koristi grafičkom procesoru računala (GPU). Najbrži GPU u postojanje može mina Bitcoin oko 1 GH / s (milijarde hashes u sekundi). To bi se tisućama godina kako bi pronašli Bitcoin blok međutim kada rudarstva na jednom GH / s. Čak i ako imate snažan jedan TH / s (trilijune hashes u sekundi) rudarstvo rig, koji košta 1000 najmanje $, to će potrajati nekoliko godina naći blok.

Rješenje za to je spajanje rudarski bazen, što je mreža rudara koji kombiniraju svoje rudarska snage kako bi se pronašli blokova. Najveća Bitcoin mining bazeni su Ghash.ioand bljuzgavice bazen. Kad mine na bazenu možete zaraditi udio u skupnom nagradom proporcionalno količini od hashes vam riješiti, a na velikim bazenima kao ghash.io možete zaraditi komad bloka svaki sat ili manje. Rudarstvo Bitcoin po sebi samo postaje moguće kada imate jedan PH / s (1 bilijardi raspršivanja u sekundi) ili više, na 1 PH / s što je potrebno u prosjeku 20 sati kako bi pronašli blok, a trenutno ne postoje rudari s takvom brzinom hash,
Iako rudarstvo Bitcoin s računala CPU / GPU je to moguće, a da bih zaraditi nešto Bitcoin, ona je postala zastarjela metoda rudarskih godina. Kada rudarstva na jednom GH / s bazenom možete zaraditi negdje između 0.00001-0.00005 Bitcoin po danu, u vrijednosti od oko 1 posto. Trošak električne energije daleko premašuje 1 cent po danu kada rudarstvo Bitcoin s GPU.

Dakle, to je jednostavno ne isplati mina Bitcoin sa CPU ili GPU. Trenutno jedini način da profitabilno moje Bitcoin je koristiti za pristup aplikaciji integrirani krug (ASIC), što je stroj izgrađen posebno za rudarstvo Bitcoin. Najslabija ASIC imaju hashrates od 1-3 GH / s, one su veličine palca i može biti priključen u USB priključak. Općenito, to košta oko $ 20 što je povoljno za svakoga tko želi ući u Bitcoin mining. Ove male ASICS su beskorisni, međutim, to će potrajati više od godinu dana zaraditi $ 20 u početku proveo na ASIC, a ova procjena nije ni račun za troškove električne energije.
Ozbiljni Bitcoin rudari treba puno jače Asics kako bi se pokrenuti profitabilan rudarsku operaciju. Ove ASIC se obično nazivaju rudarske platformama, a sastoje se od ASIC čipova, sustav napajanja, te sustav hlađenja. Najmanji ASIC rudarstva i zbrinjavanje otpada radi na 10 GH / s, i košta oko 50 $. 10 GH / s rudar ostvaruje oko 0,0003 Bitcoin dnevno, otprilike 20 centi, tako da će trajati oko godinu dana razbiti čak i sa 10 GH / s rig.

Da bi pravi profit kada rudarstvo Bitcoin morate kupiti mnogo veći šala, jer je cijena po hashrate padne veća opremiti je. A jedan TH / s troškovima Bitcoin mining opremiti između $ 200 i $ 500, te će generirati 0,05 Bitcoin ($ 30) mjesečno. To znači 1-og / s rudarstvo opremiti će se slomiti čak i na 7-15 mjeseci, ali to ne uzima u obzir težina troškove struje. Nakon pauze i ukazati što bi nekoliko stotina dolara godišnje dobiti sa 1 TH / s rudarskom rig.
Nažalost rudarstva i zbrinjavanje otpada ne ostaju isplativo zauvijek. Težina rudarstva Bitcoin ubrzano raste. Od listopada 2013 Bitcoin mining poteškoća povećan je sa 150 milijuna na 18 milijardi, što je povećanje od 12.000%. Ovaj porast težine znači da zarađuju manje Bitcoin po GH / s sa svakim mjesec. 1-2 godina od sada čak 10 TH / s rudarskom rig više neće biti isplativo, a troškovi električne energije vjerojatno će premašiti zaradu od rudarstva Bitcoin.

Stoga, kako bi se pokrenuti profitabilan Bitcoin mining operaciju morate stalno kupovati nove i naprednije rudarskih platformama uz zaradu. Mnoge ozbiljne Bitcoin rudari kupiti nove rudarske platformama svaki mjesec. Teoretski možete uključiti rudarsku operaciju 1 rig u punopravno Bitcoin mining farmi u roku od nekoliko godina, ako počnete sa snažnim rig i ponovno ulaganje dobiti u nove strojeve.

Je li postoji jednostavniji način za početak Mining Bitcoins?

Drugi način da mine Bitcoin je kroz kupnju rudarske ugovore na oblak rudarstva web stranice. Najpopularnija Bitcoin oblak rudarstvo stranica je Postanak rudarstva. Kada kupiti rudarskih ugovore o vama početi primati Bitcoin isplata odmah, a ugovor o rudarstvu traje vječno. Jedan od upozorenja iz oblaka rudarskih operacija je da vam naplaćuje naknade za električnu energiju i održavanje hardvera, a ove naknade apsorbiraju oko 30% svojih rudarskih profita u početku.

Osobno mislim da većina, ako ne svi oblak rudarskih mjesta treba izbjegavati. Razlog je da je 99% od njih su samo Ponzi sheme, a ostatak jednostavno neće biti dovoljno isplativo.

Što je najisplativiji način da se mina Bitcoins?

Bitcoin mining poteškoća ubrzano raste, što znači da se manje Bitcoin po stopi hash sa svakim mjesec dana dok su troškovi električne energije i održavanja ostaju isti. Općenito Bitcoin mining svrdla zastarjeti 6-12 mjeseci nakon što ih kupiti. Bitno je da se ponovno investirati profit u nove rudarske opreme, ako želite da vaš Bitcoin miniranje pokrenuti dugoročno, a to je zajednička za rudari kupiti novu opremu svaki mjesec. U brzom svijetu Bitcoin rudarstva jedini način da se udio tih prihoda je kupiti najnoviji i najmoćniji Bitcoin mining tehnologije.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency web stranice širom svijeta

Post Dogecoin

Iza scene na BetMooseu

Post Dogecoin

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptoznoj valuti od 6 bitcoin-friendly političkih kandidata

Post Dogecoin

17 Male tvrtke koje prihvaćaju Bitcoins

Post Dogecoin

21 strašan Litecoin Rudarstvo Rigs

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovara

Post Dogecoin

11 Povijesni Bitcoinov momenti: slikoviti odbrojavanje povijesti kriptotalnosti

Post Dogecoin

Gdje dobivate svoje Bitcoinove vijesti? 10 Bitcoin blogova koje biste mogli znati

Post Dogecoin

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Post Dogecoin

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku