Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014 | Croatian.lamareschale.org

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

 Odricanje: Ovo je za tisak pod uvjetom da Coin podneska od strane BitcoinExpo 2014.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is sastanak središte u nastajanju moć rastuće Kine i zapadnih tradicija i inovacija u tehnologiji.

load...

Organizatori Srednjoeuropske Bitcoin Expothat u Beču je održan krajem svibnja već dokazali da imaju veliku sposobnost pregled globalno povezivanje ljudi u Bitcoin industriji. Oni su stvorili vrlo prijateljski i neformalnu atmosferu koja je rezultirala kao dodane vrijednosti i pomogao stvoriti i podržati nove poslovne projekte u industriji. To su samo neki od mnogih pozitivnih učinaka. Organizatori obećao da BitcoinExpo 2014will biti još bolji i još uvijek razlikuje od drugih skupova. Kina je najveće tržište s najvećim deviznim svezaka, najvećeg proizvođača rudara i dominira u mnogim drugim područjima. Zatim tu je zapadni dio svijeta, koji s druge strane nudi najveći osobnosti. BitcoinExpo 2014will kombinirati obje ove jedinstvene značajke na Istoku i na Zapadu.

load...

Šangaj Expo će napraviti razliku

BitcoinExpo 2014will biti tri dana događaj koji će početi u petak rujna 19thwith stranke. „To će biti najbolja prilika za umrežavanje, izgradnju odnosa, te će također pomoći svi prisutni uživati ​​cijeli događaj više od bilo koje druge”, kaže glavni event manager Andrej Sebesta i zaključuje: „to će biti velika prilika upoznati i upoznati kineski kultura bolje”. Subota će početi s obje konferencije i expo. Nakon otvaranja plenarne sjednice i službeni početak, sudionici mogu uživati ​​u vrlo inspirativne govore pokrivaju gotovo svaki aspekt i najsuvremenijih temama koje će biti predstavljene od strane lokalnih stručnjaka, kao i oni iz drugih dijelova svijeta. Drugi neizbježan dio manifestacije je izložba bila da svatko može uživati ​​predstavljanje potpuno novi i vrlo inovativnih proizvoda i usluga i razgovarati s puno zanimljivih predstavnici tvrtke. Dakle, kada se želite pridružiti i imati priliku upoznati najuglednijih predstavnici tvrtki ili jednostavno želite imati pouzdane informacije o kineski Bitcoin zajednice iz svojih vrlo dobro priznatih članova i još mnogo više, kupiti ulaznice za sada EarlyBird cijene ovdje.

load...

Tko, kada i koliko?

Enrepreneurs, investitori, startups, pravni stručnjaci, savjetnici, entuzijasti, studenti i svi ostali su dobrodošli.

Konferencija će se održati u Šangaju na 19-21 rujna 2014.

Imate vremena do 8. Kolovoza kupiti ranoranilac 2 dana puni ulaznicu za samo 169EUR / RMB 1488. Ili VIP-tri dana ulaznicu za samo 299 EUR / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will ne samo da će biti jedan od najvećih Bitcoin povezanih događaja, ali jedan od najdostupniji od svih događaja s puno ponuditi cijelu kripto zajednice stoga ne oklijevajte, pridružite se i pomoći u rastu zajednice u svijetu. Bitcoin Expo 2014will se održati u Šangaju rujna 19-21, 2014.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Bitcoin maskota, poseban crtani film, Jon Matonis i Seoul prvi bankomat

Post Dogecoin

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

Post Dogecoin

12 najvažnijih Bitcoin publikacija

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

22 Strangest objekti koje možete kupiti s Bitcoins

Post Dogecoin

10 najskupljih stavki koje možete kupiti uz Bitcoins

Post Dogecoin

Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba

Post Dogecoin

50 Neznatne činjenice o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Tko je Satoshi Nakamoto? Grafički prikaz

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovara

Post Dogecoin

Segwit protiv Bitcoin Neograničeno i Bitcoins fork objasnio Jednostavno

Post Dogecoin

Bitcoinovi rudarski bazeni: tko je tko? Grafički prikaz