5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama | Croatian.lamareschale.org

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Kolovoza 24th2009 sam dobio e-mail iz Amazon, ovdje su njegovi naglašava:

Našli smo vaš suradnik veze pojavljuju kao sponzorirane veze na tražilicama pod pojmom „zapaliti” i varijacije ovog pojma. Ova aktivnost je zabranjeno prema odredbama Ugovora o operativnom...... Mi može uskratiti bilo upućivanje naknade... Također tražimo da poduzeti preventivne mjere, kao što su dodavanje Amazon vlasnički na svoje negativne ključne riječi. Osim toga, nećete primiti uplatu za upućivanje provizija kroz korištenje tih riječi.

load...

U tom trenutku sam bio skoro 1 godina u online marketing i to je bio moj prvi veliki uspjeh u affiliate marketinga. Ovo je bio moj prvi plaćanje biti primljena od Amazon i jako sam uložio u PPC marketing kako bi se tamo, ovdje su moji troškovi za 3 mjeseca sam bio aktivno promoviraju svoje web stranice.
AdWords mreža za pretraživanje kampanje:

load...

AdWords kampanja na prikazivačkoj mreži (u vrijeme kada je bio nazvan „Sadržajna mreža”):

Dodaj još 2K $ od Yahoo i Bing i dobiti oko $ 12K troškova PPC. Moja isplata je trebala biti samo malo više od 21k $, pa osjetio sam da sam na svitak. Sve vrijeme bio je glas u stražnjem dijelu glave koji je bio zabrinut da sam novac za trošenje, a još uvijek ne uzimajući plaćeni (Amazon plaća 60 + dana nakon što ste napravili prodaju).

Nisam imao pojma što je e-pošta koja se odnosi na. Temeljito sam pročitao TOS je suradnik programa i znao da ne mogu ponuditi na ispravnosti smislu, tako da nisam. Moj jedini pogodak bio je KWS u širokim podudaranjem možda aktivira oglase s ovim uvjetima. Dakle, ako, na primjer, sam ponudu na „eBook Reader pregled je” KW „Amazon ebook čitač pregled” također će dovesti do moje oglase.

load...

Da bi duljimo, pokušao sam sve moguće kako bi ga riješiti (e-mail, Skype pozive, slanje KW izvješća pokazati ono što sam bio ponude na), ali na kraju sam dobio sljedeći odgovor:

Ja sam opet pregledao povijest svoj račun i potvrdili da su vaši oglasi pojavljuju na Yahoo.com za pretraživanje koristite ključne riječi „zapaliti čitanja uređaja”, „zapaliti pregled”, „zapaliti čitač knjiga”, „zapaliti mišljenja,” i „zapaliti knjiga” između 19. Lipnja i 21. Srpnja 2009. Godine...

Dok sam shvatiti da se ne slažete s ovom odlukom, to je konačna temelji na više pregleda povijesti računa. Sve daljnje poruke o ovoj temi neće dobiti odgovor.

Bila sam skamenjena. Proveo sam skoro sve moje uštede u to vrijeme na ovo, i sada, ne samo da ću biti plaćen, i dugujem novac za ljude koje sam posudio iz kako bi se ulagati u mojim različitim marketinškim kampanjama.

Na kraju oko 2 / 3of iznos uplaćen je na mene tako da sam napravio možda samo malo više od $ 1k tih 3 mjeseca. Ovaj incident je bio samo jedan od mnogih sam imala u 5 godina sam bio affiliate marketer. Svaki događaj uči me vrijednu lekciju o tome kako diverzificirati rizik koji su uključeni u ovaj okupacije i to je ono što želim podijeliti s vama danas.

EReader Središnja tada:

EReader Središnja nakon nekih dizajn dotakne:

  

Pravilo # 1 - Testirajte svaki affiliate program prije ulaganja napora u promociji.

Danas, kad god sam odabrati jedan affiliate program za rad s I uvijek testirati ga iz prve. Što znači da sam ulaže, mala količina je moguće testirati sljedeće stvari:

  • Izvješća dolaze u točno (u osnovi koje su klikovi prikazuje)
  • Pretvorbe su registrirani i postoji razumna stopa pretvorbe
  • Plaćanja su ispunjeni na vrijeme

To znači da prije nego što sam početi stvarno uzimajući dolje na posao s promicanju određenog proizvoda ću imati barem 2-4 tjedana testiranje ovo. A budući da moje Amazon incidenta NIKADA uložiti svoj novac prije nego uzimajući plaćeni za prvi put. To je uvijek bolna vrijeme za tvrtku (čak i Amazon) da se novac iz vlastitog džepa, pa želim vidjeti su dobri za to.

Pravilo # 2 - Nikad se ne oslanjajte se oslanja na jednog dobavljača

Kad sam bio promicanje eBook čitatelje oko 92% mojih profita dolaze iz Amazon. Zato sam potpuno slomljen, kada se to dogodilo. Danas, čim sam isprobati affiliate program i vidim da radi, odmah sam početi u potrazi za još jedan sa sličnim proizvodom, tako da mogu preinačiti moj rizik.

Na primjer, danas sam promovirati nekoliko Forex tvrtke. Dakle, iako sam vjerojatno zaraditi više dobit promicanjem samo jedna tvrtka, sam aktivno izabrati za promicanje dva, iako jedan od njih je manje isplativo. Tako sam uvijek utjecati na pregovore uvjete i još važnije nisam previše pouzdan na bilo kojem od njih.

Pravilo # 3 - Nikad se ne oslanjajte se oslanja na jedan proizvod

Kad god prodajete proizvod nekome koga ciljate određenu osobnost. U mom slučaju to je bio bogati, tech pamet stari tipovi (dovoljno iznenađujuće većina mojih klijenata su 50-60 godina). A ako znate persona, znate što drugi proizvodi koje zanima.

Na primjer, mogao sam lako ponudio nekoliko različitih tableta koje su izlazile u to vrijeme. Jesam li već spomenuo da je potrebno diverzificirati riskirate? To ne znači da morate izgubiti fokus i prijavite se na 10 različitih affiliate programi ali kao general Tolwin rekao Wing Commander 4 „Cijena slobode je vječna budnost”.

Pravilo # 4 - izgraditi dobar odnos sa svojim affiliate manager

Affiliate programi koji su posvetili affiliate menadžeri me staviti na jednostavnost. To obično znači da tvrtka poštuje svoj affiliate i da ću imati nekoga za razgovor kad mi je potrebna. Također, važno je biti primjećeni od strane vašeg affiliate manager tako da će znati odgovoriti kada je potrebno.

Ono što se obično učiniti kada se prijavim za program je poslati e-mail na moj affiliate manager s kratkim uvodom o sebi i neka pitanja o programu se pokazalo da mislim poslovanja. To će vam pomoći dalje niz cestu kada je vrijeme da ponovo svoje uvjete.

Pravilo # 5 - uvijek koristiti nekoliko izvora prometa

Ovaj Naučio sam ne od incidenta Amazon već iz drugog projekta. Vidim previše podružnice koje su fokusirane samo na SEO ili PPC ili popis zgrada. Opet, morate diverzificirati rizik, a ako to znači dobivanje prljavih i učenje malo društveni marketing ili marketinga sadržaja onda je to samo nešto što ćete morati učiniti.

Na posljednjoj Google update algoritma sam pretrpio masivni udarac na moj SEO prometa (izgubljeno oko 2/3 toga), i to je dobio mi je figuring out različite načine mogu dovesti promet na moju web stranicu, osim SEO (ali sve o tome u različitim post).

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins

Post Dogecoin

Izbor od 10 poznatih Bitcoinovih mrzitelja

Post Dogecoin

11 Awesome Bitcoin oglasa

Post Dogecoin

Iza scene na BetMooseu

Post Dogecoin

21 strašan Litecoin Rudarstvo Rigs

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency web stranice širom svijeta

Post Dogecoin

13 najuspješnijih kriptocurenata

Post Dogecoin

10 Mala ili udaljena mjesta koja su prihvatila Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit protiv Bitcoin Neograničeno i Bitcoins fork objasnio Jednostavno

Post Dogecoin

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

Post Dogecoin

11 Popularni Bitcoin zagovara