14 Awesome Bitcoin startups | Croatian.lamareschale.org

14 Awesome Bitcoin startups

14 Awesome Bitcoin startups

Bitcoin utjecaj i moć je prilično očito u cijelom svijetu s poroda nekoliko novih poduzetnika i tvrtki koje svaki dan odlučuju da prihvate cryptocurrency.

Dobro došli u Bitcoin poslovnom svijetu, gdje ulaganja javljaju se isključivo zbog postojanja ove nevjerojatne nove tehnologije. Ovdje je popis od 14 nevjerojatnih startups s vrlo različite fieldsof virtualne valute svemira.

load...

1. TruCoin Tehnologije

Ova platforma omogućuje da trgovina Bitcoin kroz više razmjene dok koristite samo jednu uslugu. „Vjerujemo da autonomni pojedinci u najboljoj poziciji da odluči gdje vlastite zarade i imovine trebalo biti raspoređeno”, možete pročitati na TruCoin web stranici.

2. Mt. Gox

load...

Iako to ide kroz puno problema u posljednje vrijeme, Mt. Gox je još uvijek Bitcoin razmjena koja djeluje najveći broj transakcija.

3. Alydian

Pokretanje Alydian, koji je podržan od strane Bitcoin poslovnog inkubatora Coinlab „je revolucioniranje Bitcoin industriji poduzeća razmjera rudarstvo”.

4. Leptir Labs

Leptir Labsproduces nekoliko eksplozivna sredstva, među ostalim aplikacijama. Tvrtka se bavi nekim kašnjenja u isporuci njihovih predbilježili i dugo očekivani uređaja.

5. Bitpay

BitPaywas osnovana u svibnju 2011. Godine i danas je vodeća procesor u platnom području Bitcoin. „Naša misija je da Bitcoin Svaki trgovac omiljeni oblik plaćanja”, tvrtka tvrdi.

load...

6. Coinbase

San Francisco-based startup stvorio međunarodni digitalni novčanik koji vam omogućuje sigurno koristiti, kupovati i prihvatiti Bitcoin. Coinbase misija je da cryptocurrency jednostavan za korištenje u cijelom svijetu.

7. BitInstant

BitInstant također prolazi kroz teško razdoblje: to trenutno ne radi zbog velikog procesa modernizacije te se optuženi za zločine kao što su stjecanje bez osnove. Tri korisnik je nedavno podnio tužbu protiv tvrtke. Startup-a glavni cilj je pružiti brz prijenos sredstava između te u Bitcoin razmjene.

8. Coinsetter

To Bitcoin trgovanje platforma čini život Forex trgovaca lakše. Coinsetter se opisuje kao „pouzdan i user-friendly platforma”.

9. Tradehill

Tradehill premijer tvrdi da je „siguran i pouzdan virtualne valute trgovanje rješenje za profesionalne ulagače, tvrtke i vlade”. Usluga je usmjerena na pojedince i organizacije koje žele razmijeniti $ 10000 ili više.

10. BTCe

0

Ovaj Bugarska bazi razmjene cryptocurrency korisnicima omogućuje da trgovina Bitcoins, Litecoins i Namecoins za dolara, eura i rubalja.

11. Bitcoin Magazin

1

Bitcoin Magazinewants biti „najviše točne i up-to-date izvor informacija, vijesti i komentara o Bitcoin i kripto-valuta”. Trenutno, časopis doseže stotine tisuća čitatelja mjesečno.

12. BTC Zastoj

2

BTC Jamis peer to peer Bitcoin kreditiranja mreže, gdje je „investitori mogu zaraditi više vraća i zajmoprimaca mogu odabrati stope mogu priuštiti”.

13. Gliph

3

Gliphwas nedavno sadržanu u 99Bitcoins, kao tvrtka pruža uslugu koja kombinira komunikacijske i Bitcoin transakcija.

14. BtcTrip

Od svih trgovaca koji se bave i prihvaćaju Bitcoin, BtcTripis posebno. Ova platforma pruža priliku za kupnju avionskih karata sa cryptocurrency i nove usluge dolaze uskoro.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

13 najaktivnijih Bitcoin sastanaka

Post Dogecoin

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Post Dogecoin

Iza scene na BetMooseu

Post Dogecoin

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Post Dogecoin

Bitcoin maskota, poseban crtani film, Jon Matonis i Seoul prvi bankomat

Post Dogecoin

11 Awesome Bitcoin oglasa

Post Dogecoin

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptoznoj valuti od 6 bitcoin-friendly političkih kandidata

Post Dogecoin

Intervju: Čujte na Bitcoin megafonu

Post Dogecoin

18 strašan Bitcoin memes

Post Dogecoin

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvaćaju Bitcoin