8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins | Croatian.lamareschale.org

8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins

8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins

Ako prije godinu dana jedva mogao naći bilo koji posao koji je uzeo Bitcoin, koji je u potpunosti promijenio. Ne samo da možete kupiti hranu, platiti za svoje piće u pub i ispunjavaju svoje svakodnevne potrebe na glavnim trgovaca poput Walmart ili cilj, ali također možete preuzeti brigu o svom zdravlju s cryptocurrency.

load...

Radi se o dobivanju pravi liječnik sastanak sa stručnjakom i plaćati s digitalnim novcem. Bacite pogled na ovih osam inovativnih liječnika i klinika koji se ne boje cryptocurrency.

1. Nordorthopaedics u Litva

Nordorthopaedics, ortopedski kirurgiju u Vilniusu, Litva kapitala, prihvaća Bitcoin. U zamjenu za to, možete dobiti novi koljeno ili artroskopski zahvat.

load...

2. Vanity Plastična kirurgija, Florida

Vanity Plastična kirurgija je naziv skupine Florida-based klinike koje su prihvatile Bitcoin plaćanja za plastične operacije od studenog.

3. Moj Doktor Medical Group u San Franciscu

Kako bi zaštitio svoje klijente privatnost, Dr. Paul Abramson privatnu praksu, pod nazivom Moj liječnik Medical Group i nalazi se u San Franciscu, sada omogućuje pacijentima da plati sa Bitcoin.

4. Profident Poljska

Zubni klinika i proizvođača opreme Profident, koji se nalazi u poljskom gradu Kielce, već prihvaća digitalni novac i ima 10 posto popusta za Bitcoiners.

load...

5. Elite Tijelo Skulptura u Beverly Hills

Elite Tijelo Skulptura je vjerojatno prvi estetske kirurgije centar da se pridruže Bitcoin svemir, još u lipnju. Grupa ima klinike u Beverly Hills i Sacramento.

6. MindSci Psihijatrijska u New Yorku

Dr Pradeep Atluri je psihijatar pansion-certificirani koji vodi MindSci Psihijatrijske privatne prakse, koji se nalazi u Midtown Manhattanu, u New Yorku. On je specijalizirana u kombiniranim koristi lijekova i psihodinamičkom psihoterapije i prihvaća Bitcoin.

7. Plodnost njega u Kaliforniji

Dr. C. Terence Lee je poznata plodnost stručnjak koji je proizveo prvi Bitcoin dijete (na slici), kada je prihvatio cryptocurrency u zamjenu za liječenje neplodnosti. Liječnika praksa, pod nazivom plodnost njega, nalazi se u Brea, Kalifornija.

8. Vetco u Albuquerque

Pa, ovo nije baš za Bitcoiners, ali za Bitcoiners' kućne ljubimce. Veterinarska ambulanta Vetco u Albuquerque (New Mexico), prvi je veterinar klinika u Sjedinjenim Državama aktivno prihvatiti Bitcoin za veterinarske usluge.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Zbirka od 15 najboljih Bitcoin crtića

Post Dogecoin

Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic

Post Dogecoin

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency web stranice širom svijeta

Post Dogecoin

Najbolje 7 Bitcoin tetovaže

Post Dogecoin

Izbor od 10 poznatih Bitcoinovih mrzitelja

Post Dogecoin

Poruke s draguljima

Post Dogecoin

22 Strangest objekti koje možete kupiti s Bitcoins

Post Dogecoin

Gdje dobivate svoje Bitcoinove vijesti? 10 Bitcoin blogova koje biste mogli znati

Post Dogecoin

18 strašan Bitcoin memes

Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins