Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva | Croatian.lamareschale.org

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Masa usvajanje Bitcoin potaknuo mnoge tech-pamet poduzetnike da ulažu u nove vrste softvera i hardvera i mnogih cryptocurrency ATMsspread diljem svijeta potvrđuju da je sklonost.

Bitcoin ispitivač prikupljenih podataka o osam različitih bankomata. Neki su skuplji, neki nude manje mogućnosti, neki imaju impresivan brand iza njih... Međutim, na kraju, jedno je sigurno: odabir najbolje je težak zadatak!

1. Robocoin

Robocoin bankomat omogućava korisnicima da kupuju i prodaju Bitcoin. To je jedan od najpoznatijih strojeva u svijetu, a tvrtka je uzimanje sljedeći korak pretvaranjem tih bankomata u Bitcoin grane sa značajkama i usluge slične onima koje nude banke.

Proizvođač: Las Vegas-based Robocoin

Cijena: 

18.500

Činjenica

Robocoin će ažurira svoje strojeve s novim bankovnim osobine slične sredinom 2014. Godine. Volja strojevi omogućuje korisnicima da izravno slanje digitalnih sredstava za bilo koju osobu pomoću jednostavnog telefonskog broja.

Gdje možete naći jedan od ovih? Vancouver (Kanada) ili Seattle i Austin (United States).

2. Lamassu

Lamassu ne smatra bankomat, jer samo omogućuje korisnicima da kupuju cryptocurrency. To znači da je uređaj se obično naziva „automat”. Ipak, tvrtka je bio jedan od prvih u svijetu riskirati u Bitcoin ekosustava i Lamassu je uspjeh širom planete.

Proizvođač: Lamassu

Cijena: 6500 $

Činjenica

 Ovaj kompaktni stroj prihvaća bilješke iz više od 200 zemalja.

Gdje možete naći jedan od ovih? London (Velika Britanija) ili New Mexico i Gruzija (United States).

Web stranica

3. Genesis1

Genesis1 platforma „predstavlja vrhunac ATM tehnologija”, prema proizvođaču, Genesis1. To omogućuje korisnicima da kupuju i prodaju Bitcoin i druge cryptocurrencies (kao što Litecoin i Dogecoin) za fiat valute.

Proizvođač: GenesisCoin

Cijena: $ 14.500

Činjenica

Sa značajkama kao što su čitač magnetske / EMV kartica, 1.700 do 6.800 novčanica kvalitetnog sustava gotovinu za pražnjenje i dodatni čitač otiska prsta, pomoću Genesis1 je jedan od najnaprednijih bankomata na tržištu.

Gdje možete naći jedan od ovih? Whistler i Quebec (Kanada) ili Tijuana (Meksiko).

Web stranica

4. Coinplug

Ne identifikacija je potrebno da biste koristili ovu Bitcoin bankomat, koji je spojen na razmjenu Coinplug, ali postoji ograničenje od 100.000 wona (oko $ 100). Međutim, svaka adresa može se koristiti i do tri puta.

Proizvođač: Coinplug i Nautilus Hyosung

Cijena: N / A

Činjenica

 Prvi dvosmjerna platforma biti proizvedeni od strane proizvođača redovitih bankomata, Nautilus Hyosung. To omogućuje korisnicima da kupuju i prodaju Bitcoin u zamjenu za fiat valute.

Gdje možete naći jedan od ovih? Seoul (Južna Koreja).

Web stranica

5. Umbrellab

Pokretanje koja razvija ovu neobičnu Bitcoin bankomat ima za cilj integrirati cryptocurrency vezane tehnologije u 300 postojećih elektronička usluga kioscima je trenutno posluje u različitim ustanovama diljem Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Proizvođač: Umbrellab

Cijena: N / A

Činjenica: Iako je to samo u jednom smjeru uređaja, omogućujući korisnicima da kupuju Bitcoin sa fiat valute, ovaj stroj je već uspjeh u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pridonoseći Bitcoin popularnost.

Gdje možete naći jedan od ovih? Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati).

Web stranica

6. PayMaQ

Nedostatak španjolskih regulacije u vezi cryptocurrencies je to puno lakše za tvrtke kao što su PayMaQ i Bbank za proizvodnju i instalirati svoje vrlo vlastiti Bitcoin bankomata. Ove dvije tvrtke planiraju širiti 100 strojeva diljem zemlje u sljedeća tri mjeseca.

Proizvođač: Umbrellab

Cijena: N / A

Činjenica: PayMaQ pokreće dva različita Bitcoin uređaje, koji će upravljati svojim partnerom Bbank. Prva verzija će omogućiti korisnicima da kupuju Bitcoin s eurima, isključivo pomoću računa između 20 € i 500 €. S druge strane, druga verzija će omogućiti klijentima da kupuju i prodaju cryptocurrency.

Gdje možete naći jedan od ovih? Barcelona (Španjolska).

Web stranica

7. BTM

Lokalni pokretanje BitTeller pokrenuo prvi BTM stroj tijekom nedavnog događaja CoinFest.

Proizvođač: BitAccess

Cijena: N / A

Činjenica: Kao i druge Bitcoin bankomatima u Kanadi, BTC omogućava korisnicima da kupuju Bitcoin sa fiat valute i pretvoriti cryptocurrency u gotovini.

Gdje možete naći jedan od ovih? Winnipeg (Kanada).

Web stranica

8. BTC-O-Matic

U Bitcoin strojevi proizvodi BTC-O-Matic u potpunosti automatiziran top-up bankomata i uzeti samo nekoliko minuta za postavljanje. Osim toga, uređaji tvrtke su optimizirane za rad u lancu.

Proizvođač: BTC-O-Matic

Cijena: Između $ 4.000 $ 7.500.

Činjenica: Tvrtka trenutno razvija četiri različite bankomata su: Flyex, DualFly i MiniFly - svi smatraju automati i nije pravilno bankomata -, kao i FLYMASTER, jedini koji izvršava dvosmjerne operacija.

Gdje možete naći jedan od ovih? Amsterdam (Nizozemska).

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Što je DarkSend?

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

Izbor od 10 poznatih Bitcoinovih mrzitelja

Post Dogecoin

Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba

Post Dogecoin

Bitcoin protiv USD protiv zlata - Evo zašto Bitcoin osvaja

Post Dogecoin

Liberté Mining pokušava nešto drugačije

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogućuje financiranje online sadržaja

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Roadu

Post Dogecoin

Priopćenje za javnost: Trucoin objavljuje rastavu partnerstva s NCC i Presto Financial zajedno s planovima za službeno pokretanje koji će gotovo kvadrirati pokrivenost starih partnerstva američkih država

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets

Post Dogecoin

Najbolje 7 Bitcoin tetovaže

Post Dogecoin

13 Tvrtke koje nadamo da će prihvatiti Bitcoin (prilično molim?)