Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba | Croatian.lamareschale.org

Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba

Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba

Vrijeme je za zabavu! Bitcoin slavi svoj peti birthdaythis petak, dugo očekivanog 1. Studenog, a diljem svijeta svake Bitcoiner uživa dan na svoj način.

Prije pet godina, Satoshi Nakamoto objavio originalnu bijelu knjigu koja je promijenila svijet. Dakle, Bitcoin ispitivač je brzo obilazak webu kako bi saznali kako to smisla prekretnica je bio celebratedby na cryptocurrency zajednice.

load...

1. Doodle

Na web stranici Mercado Bitcoinhas stvorio „doodle” kako bi proslavili ovaj dan. Možete ga provjeriti na njihovoj Facebook stranici.

2. Kamp

Sean je Outpost je Pensacola zbrinjavanja beskućnika, organizira kamp na Satoshi Forest.

3. Bitcakes

load...

Lijepa žena je napravio ove ukusne izgleda Bitcakes slaviti datum, u skladu s ovim Redditor.

4. Promocija

Proizvođač sigurne fizičke Bitcoin novčanike Trezor nudi dva proizvoda za cijenu jednog, ali samo na nekoliko sati.

5. Znatiželja

Izgleda puno Newbies žele znati što Bitcoin je, prema statistikama koje ukazuje Wikipedije. To Redditor kaže da su dnevne pogled Bitcoin članaka na Wikipediji premašio 100.000 prikaza dnevno po prvi put od travnja prošle godine. Barem grafikon pokazuje ogroman rast u samo posljednjih mjesec dana.Kina regulira razmjenu Litecoina u svijetu Infographic

load...Kina nije samo gospodar i zapovjednik Bitcoin trgovanja diljem planeta, to je također vladajuće Litecoin, prema ovoj infografici doveo do vas 99Bitcoins.

U ovom slučaju, najveća razmjena na sceni je kineski OKCoin. Ukupni volumen na azijskoj platforme je toliko velik da prelazi u kombinaciji volumen svih drugih burzama.


Nadogradnja novčića na HTTPS i ostala ažuriranjaPozdrav svima,

Ispričavamo se ako stvari izgledaju malo off, ili teško za navigaciju za trenutak. Mi smo u procesu omogućavanja pune SSL enkripciju na Coin podneska, koji će se malo vremena da usavrši. Ipak, krajnji rezultat će biti vrijedan, jer je cijela domena će biti preneseno u HTTPS, te će pružiti dodatni sloj sigurnosti za naše korisnike.

Nažalost, neki od naših aplikacija nisu rukovanje prekidač vrlo dobro, i treba se popraviti jedan po jedan (što je najuočljivije u ovom trenutku s formatom našoj početnoj stranici). Naša početna stranica je redizajnirana u ovom trenutku, ali to nije novi dizajn.

Možete očekivati ​​da se svi problemi proizlaze iz našeg prelaska na HTTPS biti riješeno u narednih dan-dva, i nadamo se naša nova stranica će biti otkriven (potencijalno uz zanimljivu novu značajku koja smo radili na).

Još jednom, ispričavamo se zbog bilo nereda ili zabune to je uzrok. Obećavamo da je samo privremeno!

Iskreno,

Na matičnoj Kratak tim


Kratak novac treba više zastupnika u kovanicama!Nedavno smo postedan otvoreni poziv za Coin predstavnika različitih digitalnih valuta zajednicama. Odgovor od toga je bio prilično dobar, a imamo najmanje 1 predstavnika iz više od 10 digitalnih valute zajednica u ovom trenutku (uz neke zajednice pružaju onoliko koliko 3). Međutim, to nije dovoljno! Kao što smo rasti, mi ćemo sve potrebno predstavnici zajednice pokazati naše korisnike zašto njihova valuta je vrijedno. Dok pokušavamo pokriti onoliko koliko možemo, s naglaskom na Bitcoin očito, to nije moguće za nas razumjeti, analizirati, i pisati o svakom digitalnu valutu.

Dakle, molim vas, ako ste član digitalne valute zajednice da se ne pokriva redovito, a ni zastupljenost (ili čak i ako radimo, i to radi), slobodno nam se obratite o tome kako postati zastupnik. Naravno, morate biti stvarni član zajednice, a prilično aktivni, da točno predstavljaju tu zajednicu. Ovdje su opće smjernice koje koristimo pri određivanju prihvaćanje za novčić predstavnika:

  1. Vi ste aktivni, podržavaju član svoje zajednice.
  2. U prošlosti, vi ste se suzdržali od napada pripadnika drugih zajednica bez opravdanja (ovo je položaj promovirati svoju valutu izbora, i pokazati da vrijedi... Ne udariti druge)
  3. Imate želju i sposobnost, pisati o svojoj valuti, i razumjeti dovoljno dobro za to točno.

Opća pravila koje se pružaju na naše Coin Representativescan se naći ovdje, i da će objasniti što očekujemo u smislu ponašanja iz Coin ponavljanja.

Kada nam se obratite, dati svoje matičnoj Kratka ime (stvoriti jedno s gumb „Registracija” u gornjem desnom kutu zaslona ako nemate još), vaš Reddit korisničko ime, ako je najaktivniji svoj novac je zajednica u subreddit ili forum korisničko ime ako vaš novčić ima zajednicu koja je centriran oko određenog foruma. Mi ćemo koristiti ove informacije kako bi potvrdili da ste zapravo podržavaju član svoje zajednice, te će poruka vaš RedditForum račun kako bi provjerili da je emailmessage smo dobili je legitimna.

Mi može kontaktirati putem, @CoinBriefon Twitter, ili možete poslati poruku DynamicDKon Reddit.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

8 Umiranje pušaka bitcoina

Post Dogecoin

Monero pregled

Post Dogecoin

Ovaj gigantski minski kineski Bitcoin otkriva sve njegove tajne

Post Dogecoin

18 strašan Bitcoin memes

Post Dogecoin

50 Neznatne činjenice o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

10 Futuristički ili izvan uobičajenih projekata koji prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

Iza pukotina

Post Dogecoin

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

Post Dogecoin

Uspon BitPay Infographic

Post Dogecoin

Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic

Post Dogecoin

Zbirka od 15 najboljih Bitcoin crtića

Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins