Dan očeva u Australiji: darovne ideje za svakog Bitcoinerovog oca | Croatian.lamareschale.org

Dan očeva u Australiji: darovne ideje za svakog Bitcoinerovog oca

Dan očeva u Australiji: darovne ideje za svakog Bitcoinerovog oca

Većina ljudi su sretni da imaju poseban junak na svijetu, netko zovu otac. Nema govori koliko je naš otac učinio za nas, kao što smo postali ono što jesmo u velikoj mjeri zahvaljujući našim roditeljima. Uz Dan očeva u Australiji se približava brzo (7. Rujna), neizbježno pitanje nadvija: Što ste dobili tvoj tata na dar na Očev dan (ili na bilo koji drugi dan)? A ako vam se dogoditi da se među ljudima koji aktivno sudjeluju u pokretu usvajanja Bitcoin, možda se pitate, kakav poklon možete kupiti tvoj tata ove godine s najpopularnijih svjetskih cryptocurrency.

load...

Ne brinite, mi smo istraživali temu i dolazi do hrpa različitih dar ideja i aktivnosti kako bi zadovoljio sve vrste očeva!

1. Ručno izrađeni nož

Na otvorenom vrsta dara čini se da je klasična kada je u pitanju Očev dan. Dakle, ako je vaš otac uživa planinarenje ili kampiranje ili barem kako se probija prema unutrašnjosti Svako jednom u neko vrijeme, zašto ne uzeti u obzir uzimajući ga prilično hladan preklop ili ručno izrađeni nož? Više moderni komadi su nevjerojatno dobro projektirana i ispasti kao spektakularna djela moderne industrijskog dizajna. Pitate se gdje možete dobiti jedan od ovih za Bitcoin? Ne gledati dalje od Knives4Bitcoin, koji pruža strašan izbor noževa za sve aplikacije i estetskih ukusa.

load...

2. Moderna umjetnost

Baš kao i očeva, ipak, darovi mogu uvelike razlikovati. Dakle, ako je vaš otac je vrsta uživati ​​u vizualni dojam suvremene umjetnosti zaista mogu učiniti nowrong provjerom iz Cointemporary, modernu umjetničku galeriju koja prihvaća plaćanje isključivo u Bitcoin. Smješten u Vien, Austriji, ova galerija je kustos strastvene pristalice pokreta digitalne valute, Valentin Ruhry i Andy Boot. Moramo priznati, i umjetnost i galerija izgledaju strahovito spektakularno. Tako je, na neki način Cointemporary već je uspio i da je pionirski apsolutno novo i iznenađujuće nišu unutar Bitcoin pokreta. Dakle, ako volite Cointemporary-domaćin umjetnosti, razmislite o kupnji neke s Bitcoin!

load...

3. Kožni novčanik

Bilo bi osigurali svoje kreditne kartice, malo novca ili umjerenu količinu offline Bitcoin, dar aleather walletis koliko je klasika kao sportski ili poklon u vezi sporta. Pravi bitan za gotovo bilo kojem čovjeku, kožni novčanik je nešto što može dobi zaista dobro, pogotovo ako ručno izrađen od odabranih, fin materijal, kao što je slučaj s predmeta ponuđenih za Bitcoin strane HandAndSew. Dakle, ako ste u potrazi za svrhovito dar i znam za činjenicu da je tvoj otac stari novčanik je potrebna zamjena, daju ovom dar ideja dobro razmotriti, jer to nije samo izjava o stilu, ali i pouzdan prikaz praktična funkcija.

4. IPad i iPod kožne rukave

Kožni novčanik nije samo cool Ručni dar možete dobiti tvoj tata ove godine za Bitcoin. Joli Originalssells neke spektakularne talijanske kože i nizozemski woolfelt rukavima za iPad Air, iPad mini, iPad, iPhone, MacBook Air i MacBook Pro i iPod. Ako je vaš otac posjeduje bilo koji od tih uređaja, imajte na umu da ih možete upotpuniti ga s elegantnim hand-crafted pribor.

5. Kože kabel taco

Govoreći pribora, rukavi nisu jedini zanimljiv dodatak možete dobiti tvoj tata za svoje gadgete. Dakle, ako je vaš otac je ljubitelj čuvanje stvari čist, uredan i organiziran, a redovito čineći korištenje USB kabela ili slušalica u pokretu, kabel Taco može biti dobar fit za poklon. Jedan red obuhvaća tri kabel tacos, svezana očistiti unutrašnjost torbe odlaskom iz neuredan da se ohladi. Tacose moždine su dostupni u velikom broju boja.

Ukoliko želite proširiti mogućnosti za ručno izrađenih predmeta, zašto ne pregledavati Etsy je Bitcoin zajednici? Spremni da ga pojačati zarezati, dok je u potrazi za ne-trivijalne, zanimljive, moderne darove za oca kuka? Onda svakako treba vidjeti muškoj dio BitDazzle, koji lako dijeli na Etsy za Bitcoin. Od brade sapuna na vezama manžete, BitDazzle je što je to što tražite u smislu strašan dar za svoj hladnom tata!

6. Elektroničkih naprava

Ponekad jednostavno želite ići sve van i tamo je savršeno dobro prilagođen poklon kategorija za to. Mi smo, zapravo, govori o elektroničkih naprava. Dok mame ne mogu pronaći nova tehnologija atraktivan, postoje mnoge tate vani da zaista učiniti! Dakle, ako je vaš tata uživa surfanje internetom na ručni uređaj, ili štoviše ima datumom smartphone koji treba strašan ažuriranje, možete svakako pogledati u dobivanju mu novi smartphone, sa HTC Onebeing među najočitijih glavnih pretendenata.

7. Ukusno jelo

U sklopu dar i znak zahvalnosti, zašto ne uzeti tvoj otac se za ugriza Hero Subsif ste u Melbourneu, ili u restoranu za čašu vina bilo gdje drugdje! To je savršena aktivnost za prikaz svog oca da vam je stalo, kao i nadoknaditi na životnim događajima, a dijeljenje nešto fantastično jesti. Iako je popis mjesta koja prihvaćaju Bitcoin nije tako dugo, još uvijek AirBitz directoryis jedan od najboljih i najlakši za korištenje koje smo našli na internetu do danas. Pa zašto ne pogledati, tko zna, možda postoji, dobro pravo mjesto za izlazak i platiti Bitcoin kod vas!

Ovaj članak je objavljen u suradnji s ShopJoy

Istaknuti slika: Wikimedia

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Post Dogecoin

Priopćenje za tisak iz BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency web stranice širom svijeta

Post Dogecoin

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Post Dogecoin

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

Post Dogecoin

17 Male tvrtke koje prihvaćaju Bitcoins

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins

Post Dogecoin

Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets

Post Dogecoin

21 strašan Litecoin Rudarstvo Rigs

Post Dogecoin

10 Futuristički ili izvan uobičajenih projekata koji prihvaćaju Bitcoin