Najbolje 7 Bitcoin tetovaže | Croatian.lamareschale.org

Najbolje 7 Bitcoin tetovaže

Najbolje 7 Bitcoin tetovaže

Neki ljudi vole Bitcoin toliko da je jedini način da se doista pokazati svoju odanost je brendiranje taj osjećaj u nasljednik kože. Ako ste u potrazi za inspiracijom za Bitcoin-nadahnut tetovaža, ovo je mjesto za pogledati.

load...

1. Bitcoin adresa

Nai Saephan, od Whidbey Island (Washington, SAD), je vlasnik ove izvorne tetovaža. Ovaj tip je odlučila tetovirati svoju javnu adresu Bitcoin.

2. Otac / Sin tetovaža

Ovaj otac-sin dvojac odlučio napraviti podudaranje Bitcoin tetovaže tijekom prošle godine, kada je cijena cryptocurrency porasla.

load...

3. Seksi adresa

Ova djevojka zaista izgleda posvećena bi joj digitalne financije rasti.

4. Diskretna Bitcoin tetoviranje

To Bitcoiner iz sjeverne Virginije, Sjedinjene Američke Države, ne samo da ima lijep Bitcoin tetovaža, ali i automobil s Bitcoin registarske pločice.

5. Kripto-tetovaža na skrivenom mjestu

To je jedan, napravio u 2011, bio je vjerojatno prvi Bitcoin tetovaža ikada napravio.

6. Bitcoin za život

Vjerojatno najveći dokaz odanosti do sada vidio.

7. Jednostavan Bitcoin logo

load...

Osim što predstavlja Bitcoin, ova tetovaža je također platio cryptocurrency.Kompletna i definitivna povijest Bitcoin InfographicaPrikupljanje sve važne događaje vezane uz povijest Bitcoinin jednom mjestu nije jednostavan zadatak, ali to infographic radi jako dobar posao.

Iako je nova priča stalno se prijavljuju širom svijeta na dnevnoj bazi, a neki važniji onaj drugi. No, te činjenice da je stvarno stvar su svi ovdje, zahvaljujući radu tima na Visual kapitalističkog (preko Gizmodo). Ako mislite da su nestali važne informacije o Bitcoin, uzeti pogledati ovaj grafičkog prikaza i sigurno ćete riješiti problem.


Kriptotalnost koja je dvaput živjela: Coinye je natrag InfographicCoinye život nije lako pratiti. Ako altcoin se smatra mrtav prije samo nekoliko dana, to je sada očito vratio u život i ima novi „dom” na Coinyetheco.in.

„Suprotno popularnom medija mišljenju, nismo mrtvi. Trudimo se da vam donijeti neke uzbudljive nove dodatke!”, Stoji u web glavnu stranicu. U nastojanju da se pokušati izbjeći bilo više problema s Kanye West i njegov bataljun odvjetnika, administratori također dodao sljedeću poruku, potpisan od strane „nepoznatog izvora”:

Je li Kanye uključeni? Apsolutno ne! Željeli bismo da bude jasno da smo u potpunosti neovisna o čovjeku, a ne bi trebalo biti zabune u pogledu namjere ili porijeklu ovog projekta. Ime „Coinye” je namijenjen isključivo kao parodija, ne znači ili implicitno ovjere ili uključivanja.

Dakle, ovo je još uvijek, ako ništa drugo, a zanimljiv eksperiment. Najveći izazov će biti uzimajući razmjena na popis, a imajući dovoljno rudara u zajednici kako bi mreža se - ali ovo je prvi put. Ovo je prvi pokušaj ukidanje / demontaža novac. To daje korisne podatke za budućnost o tome elastičan cryptocurrencies su izvan kontrole izvan kitova manipuliranje tržišta.

Hoće Prvi amandman, pod kojima se pojedini umjetnički i uredničke parodije znakova smiju u SAD-u, rad u ovom slučaju? Tim koji stoji iza Coinye je povratak nada da, kao i oni također se nadamo uspostaviti razmjenu u skoroj budućnosti.

Dok se to ne dogodi, ovdje je infographic o Coinye doveo do vas Bitcoin Examiner.


Nova era započinje Bitcoin InfographicEvo odličan infographic koji sažima puno problema koje trenutno objaviti i raspraviti o 99Bitcoins. „The Encryption Standard” objašnjava kako cryptocurrency je marke početak nove ere u modernom društvu. Od osnovne informacije o našem voljenom kovanicu citati iz važnih osoba koje su govori o Bitcoin. Provjeri to u nastavku!

Preko visualcapitalist.com


Brojevi prekida rada Silk Roada InfographicMnogo je rečeno i napisano o svile je obustava rada, uhićenja administrator ilegalne tržnice je poznat kao Dread Pirate Roberts - ili Ross Ulbricht, ako ste u potrazi za svojim pravim imenom - i posljedicama ovog povijesnog događaja u Bitcoin ekosustava.

Ali kladimo tko ti je pokazao sve ovo kao Bitcoin ispitivač će: s Awesome infografici koja okuplja sve važne datain samo jedno mjesto. Nakon ovom ključnom trenutku, naš omiljeni cryptocurrency potonuo malo da onda ustati, kao feniks, nedavno dostizanje 200 $ prekretnicu.

load...

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Uvod u Myriadcoin i kratku povijest valute

Post Dogecoin

15 Mjesta gdje možete kupiti pivo s Bitcoinsom

Post Dogecoin

Slavimo Bitcoinov peti rođendan diljem svijeta i cijelog weba

Post Dogecoin

Danas je bio spor, ali ovdje je ono što se očekuje tijekom vikenda

Post Dogecoin

10 Futuristički ili izvan uobičajenih projekata koji prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

Znaš li što se događa kad se Bitcoin pojavi u Friends Happy Tree?

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptoznoj valuti od 6 bitcoin-friendly političkih kandidata

Post Dogecoin

10 nevjerojatnih Bitcoin majica i pribora

Post Dogecoin

Što je DarkSend?

Post Dogecoin

Iza pukotina

Post Dogecoin

Bitcoinovi rudarski bazeni: tko je tko? Grafički prikaz

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets