Znaš li što se događa kad se Bitcoin pojavi u Friends Happy Tree? | Croatian.lamareschale.org

Znaš li što se događa kad se Bitcoin pojavi u Friends Happy Tree?

Znaš li što se događa kad se Bitcoin pojavi u Friends Happy Tree?

Sjeti se "Happy Tree Friends"? Ako ime ne zvoni zvono, razmišljati o poznatom američkom crtić gdje slatka stvorenja imaju nasilne „avanture” sa stvarno grafičkih završetke?

Pa, jedan od posljednjih epizoda je poseban gost: a Bitcoin! I ne, rezultat nije bio dobar.

Možete kliknuti Ugovoru vidjeti video.

Izvor: Mondo MedijiŠto je tokookun? Pouka o Tococoinu i spajanju rudarstvaZnate li o Tacocoin? Ako vam se sviđa tacos i / ili zabavu, vjerojatno bi trebao.

Tacocoin je Tehnički aspekti

Tacocoin je spojiti minable, na način koji je sličan Myriadcoin. Međutim, dok Myriadcoin mininguses Multi-vPOW sustav, Tacocoin je scrypt valuta, koristeći isti AuxPOW (sporedni dokaz o radnom mjestu) koristi Namecoin, a možda Dogecoinin budućnosti. Spoji rudarstvo omogućuje rudari mine dva novčića bez gubitka profita na bilo. To incentivizes rudarske manje novca, te pomaže osigurati blockchain za novac.

Prema riječima Billy Markus, co-osnivač Dogecoin:

Ako ste scrypt rudar, An auxpow omogućen novčić će vam omogućiti kako bi se to sigurno, dok je rudarstvo bilo koju drugu kovanicu od više poteškoća. U naknadu za pomoć osigurati novac da steknete neke od svojih žetona. Na taj način, ako [novčić] auxpow je omogućen, on je rekao ovo: Ako bi osigurali svoje mreže, od vas će dobiti neke [kovanica]. Ako moja scrypt, možete pomoći osigurati svoje mreže, bez brige o gubljenja profit.

Ovaj pristup je dokazano uspješan Tacocoin koji će uskoro imati 3 puta hashrate od Dogecoin zbog toga na više vrlo velikim Dogecoin bazena i Litecoin bazenima.

Osim toga, Tacocoin ima aktivnu razvojnog tima, s GitHub repozitorij s više obvezuje nego većina novca.

Okolno Tacocoin Digitalni valuta Zajednice

Još jedna korist Tacocoin je njegova aktivna zajednica. Tacocoin je započeo na reddit, s jedinom namjerom zabavu. Novac nema premine, i stalni rast, jer naša zajednica vrijednosti povjerenja i zabavu, ne uzimajući bogat brzo.

/ R / tacocoin na reddit je vaš središnji središte Tacocoin vijesti, a imamo aktivnu zajednicu i tipbot.

Ohrabrujem vas da provjerite tacocoin i njegove zajednice, kao što sam siguran da ćete imati tona zabave.


Što je s Dogecoinom? Grafički prikazZa neke ljude to je samo šala. Za ljubitelje cryptocurrency, to je 13. Najveći digitalni novčić okolo, u skupini s više od 140 kandidata.

Izgleda Dogecoinis ovdje da ostane, zajedno sa svojim smiješno shiba inu mem. Wow. Mnogo super. Tako infographic!


Kakav je posao s Litecoinom? Grafički prikazKada Litecoinwas pokrenuta, malo više od dvije godine prije, objavljeno je asthe novu i poboljšanu verziju Bitcoin, a cryptocurrency koja će promijeniti sustav. No, je li to osvojili sve svoje ciljeve ili je to cesta predugo svom kratkom životu?

Na 99Bitcoins smo željeli čuti vaš informirani mišljenje o Litecoin ili bilo koje druge cryptocurrency, pa smo odlučili podijeliti ovu LTC infographic s vama. Saznajte sve što trebate znati i učiniti svoj um.


Kakav je posao s Namecoinom? Grafički prikazTo nije bio samo Bitcoin da napredovala u 2013. Godini, kao i druge cryptocurrencies kao Namecoinalso uzeo skok i postao (gotovo) mainstream. Možda je to zato što to altcoin, stvorena u 2011, ne samo oblik digitalnog novca, ali i radi kao samostalni domene usluga.

Nakon registracije vrhunac cijena u krajem studenog, Namecoin stalno ide gore. Dovoljno je pogledati na ovoj infografici doveo do vas Bitcoin ispitivač i provjerite brojeve.


Kakav je posao s Peercoinom? Grafički prikazPeercoin je svakako obećavajući cryptocurrency

Set za popravak očite nedostatke koji utječu na svjetsku poznatu Bitcoin, pogotovo kada je riječ o troškovima rudarstvo.

Ova virtualna valuta je stvarno pokupio u pogledu tržišne kapitalizacije još u prosincu i njegova evolucija ide dalje u ljestvicama, jer to infographic strane Bitcoin ispitivač će vam pokazati. Dobra vijest za rudare i Peercoiners vani.


Kakav je posao s Primecoinom? Grafički prikazPrimecoin je definitivno jedan od najzanimljivijih kovanica u cijelom svemiru cryptocurrency, što će reći puno jer ovaj svemir sada ima više od 140 „stanovnici”.

Uz jedinstveni misije i posebne značajke, to je vrijedno znati više o ovom digitalnom medalje, a to je upravo ono što možete učiniti uz pomoć ovog grafičkog prikaza doveo do vas Bitcoin Examiner.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

19 Prava mjesta gdje možete provesti Bitcoins

Post Dogecoin

Segwit protiv Bitcoin Neograničeno i Bitcoins fork objasnio Jednostavno

Post Dogecoin

13 Tvrtke koje nadamo da će prihvatiti Bitcoin (prilično molim?)

Post Dogecoin

Monero pregled

Post Dogecoin

12 najvažnijih Bitcoin publikacija

Post Dogecoin

Izdavanje Nxt Multigateway usluge: trgovina BTC i LTC unutar Nxt!

Post Dogecoin

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Post Dogecoin

13 najuspješnijih kriptocurenata

Post Dogecoin

Iza scene na BetMooseu

Post Dogecoin

7 strašnih ASIC Bitcoin rudara

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin i Cryptocurrency web stranice širom svijeta

Post Dogecoin

10 najskupljih stavki koje možete kupiti uz Bitcoins