Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic | Croatian.lamareschale.org

Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic

Karta Bitcoina: preuzimanja pomoću operacijskog sustava Infographic

99Bitcoins nedavno je objavio articleabout omiljene operativne sustave Bitcoiners širom svijeta. Inspiriran istim informacijama, stranica Visual.ly stvorio ovaj šareni grafički prikaz.

Boje u ovoj „Ujedinjenih naroda Bitcoin” predstavljaju distribuciju preuzimanja originalnog Bitcoin klijentu od strane operativnog sustava.

Kliknite ovog Ugovora vidjeti razne karte i cijelu prezentaciju.Tjedan Mad InfluacijePuno se može promijeniti u sedam dana i Bitcoin je najbolji primjer za to. Sposobnost ovom čudesnom cryptocurrency drži iznenađujuće zajednicu, tako da je tim na Bitcoin ispitivač razvio grafički prikaz s analizom o prošlog tjedna. Pogledaj!


Bitcoin ATM u Kanadi InfographicMože Bitcoin sad ide glavna uz pomoć novih Bitcoin bankomata? Pa, da ne možemo sa sigurnošću reći, ali Bitcoin kioska izgradili Las Vegas-based tvrtka RoboCoin sigurno će potaknuti neku vrstu revolucije diljem Kanade. Zemlja se očekuje da će dobiti pet od tih strojeva, šire kroz pet većih gradova: Vancouver, Toronto, Montreal, Calgary i Ottawa.

Jedino je potvrdio bankomat dosad je onaj koji dolazi u Vancouveru, početkom listopada, zahvaljujući lokalnoj cryptocurrency trgovine Bitcoiniacs. Ostatak Bitcoin kioscima još uvijek čeka potvrdu. Za sada, check out novi grafički prikaz doveo do vas Bitcoin ispitivač i saznati više o ovoj inovaciji.


Novi Bitcoin bankomat uočio se u financijskoj četvrti u ChicaguNova dvosmjerna Bitcoin bankomat proizveden od Postanka Coinwas uočena je danas u financijskoj četvrti Chicaga. Uređaj se može naći na O'Neil je na Wells, na 411 S Wells St.

Izvor: Instagram


Bitcoin za posao: Dobra, loša i budućnost InfographicNakon ovogodišnjeg Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, govorimo o rastu veze između Bitcoin i poduzeća širom svijeta je gotovo obavezna. Činjenica da potrošači razbio sve cryptocurrency potrošnju recordsduring shopping „odmor” privlači više trgovaca nego ikad u svijet digitalnog novca.

Budućnost može biti svijetla samo. Ali neka je provjeriti ovaj grafički prikaz za više informacija.

Izvor: FindMyShift.com


Bitcoinovi korisnici slučajno padaju s najvećom svjetskom mrežom za e-trgovinuOluja od kupaca u subotu ujutro slučajno srušen najveći svjetski eCommerce servisne mreže, Shopify, u roku od nekoliko minuta od GAWMiner je otpuštanje Hashlet.

GAWMiners

Vodeći svjetski pružatelj računala koje specijalizirati u rudarstvu cryptocurrency kao bitcoin, announcedits vrlo predvidljiv novi admiralski brod proizvod u petak navečer. Obećavajući da će promijeniti svijet cryptocurrency zauvijek, The Hashlet izdanje izazvao lavina kupce širom svijeta poplava GAW je Shopifyhosted pohraniti sljedećeg jutra, u nadi da će biti prvi u redu da naloži revolucionarni novi cryptocurrency rudar. Smeč u Shopify prometa bio tako masivan da ga odmaknu čitavu mrežu od preko 100.000 trgovina u roku od nekoliko minuta od GAW prihvaćanja prve prodaje.

„Znali smo da je odgovor bio idući u biti veliki, ali nismo znali koliko je velika bi dobili”, rekao je POL, GAW rudari predsjednik Josh Garza. „Mi smo uljudno zamolio da dati unaprijed upozoravaju sljedeći put.”

Tweets počela iskakanje gore u trenucima gašenja „@GAWMiners samo srušen cijeli Shopify ekosustav. Impresivno.”, „@shopify To je gotovo sigurno zbog ogromnog priljeva prometa na @GAWMiners mjestu. Prirodni DDoS „.

Službeni GAWMiners račun i tweeted:

„Znali smo Hashlet će uzdrmati naše industrije. Nismo znali što bi uzdrmati cijelu @Shopify mrežu. Žao mi je za dovođenje svoje trgovine dolje !!”

Shopify je djelovao brzo vijestima, vraćajući uslugu u roku od sat vremena, ali ne prije nego GAWMiners' kupci ostavili svoj trag u cryptocurrency povijest kao prvi put industrija srušila kolosalnu Shopify mrežu.


Bitcoin se pojavljuje u CES 2015 u Las VegasuHZZ 2015, divovski događaj također poznat kao Consumer Electronics Show će imati odjeljak posvećen Bitcoin. Događaj je globalna potrošačke elektronike i potrošača tehnologija sajam koji se održava u Las Vegasu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Show, koji počinje ovaj utorak (6), a završava u subotu (9), jamči prisutnost poznatog Bitcoin companiessuch kao zamjenu Kraken i Blockchain.info. Pogledajte slike u nastavku.

Izvor: Imgur.com

Povezane vijesti


Post Dogecoin

10 najskupljih stavki koje možete kupiti uz Bitcoins

Post Dogecoin

Uvod u Myriadcoin i kratku povijest valute

Post Dogecoin

8 Liječnici koji će vas osjećati bolje u zamjenu za Bitcoins

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Roadu

Post Dogecoin

Bitcoin protiv USD protiv zlata - Evo zašto Bitcoin osvaja

Post Dogecoin

11 Povijesni Bitcoinov momenti: slikoviti odbrojavanje povijesti kriptotalnosti

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin faucets

Post Dogecoin

11 Awesome Bitcoin oglasa

Post Dogecoin

Sažetak novčića novčića: Dolaze velike promjene

Post Dogecoin

Razvojni programer videozapisa koji upotrebljava tehnologiju Blockchain povećava $ 1mm

Post Dogecoin

Kako pokrenuti profitabilan farmi rudarstva Bitcoina

Post Dogecoin

Što je DarkSend?