Kako preživjeti Bitcoin crash Infographic | Croatian.lamareschale.org

Kako preživjeti Bitcoin crash Infographic

Kako preživjeti Bitcoin crash Infographic

Kao što već znate, Bitcoin je još uvijek nepostojan valuta, tako da se njegova vrijednost može ići gore i dolje puno puta u samo jednom danu. Obično, ove promjene su vrlo suptilne, ali veliki pad je nikada ne izlaze iz slike.

Iz tog razloga, mi smo stvorili ovu nevjerojatnu i kompletan grafički prikaz sa svim potrebnim smjerovima kako bi vam pomoći nositi se s Bitcoin sudara. Najbolji savjet? Ne neka vaše emocije preuzmu kontrolu. Pogledaj!Kako objasniti Bitcoin djetinjstvu InfographicAko Bitcoin može dati glavobolje za mlade ljude koji pokušavaju razumjeti osnove cryptocurrency, pa kako možemo objasniti tajne digitalnog novca naših djedova i baka?

Ne, to nije nemoguć zadatak... Barem ako imate pomoć ovom Awesome grafičkog prikaza.

Grafički prikaz objavio TechFaster.com


Litecoin rudarski bazeni: tko je tko? Grafički prikazDrugi najveći svjetski cryptocurrency raste na stalan tempo i želimo posvetiti malo vremena za Litecoin, posebno skupina koje rudniku digitalni novčić.

Zato danas Bitcoin ispitivač donosi vizualni analizu „tko je tko” u svijetu LTC rudarskih bazena. Znanje može biti zabavno... Ali i vrijedna.


Litecoin protiv Bitcoina: tko pobjeđuje kripto-bitku? Grafički prikazAko je to bio zapadni film, ova usporedba bi bila puno drugačija: umjesto grafičkog prikaza, mi bi Bitcoin na jednoj strani i Litecoin s druge strane, i naoružan i opasan sa svojim kaubojskim šeširima i bučnih čizme ostruge. Koji bi bio najbrži pritisnuti okidač?

Pa, to ne znamo, ali imamo lijep infographic vam pokazati da stavlja dvije najveće cryptocurrencies u worldface u lice. Spremni za obračun?


Max Keiser tvrdi da je Bitcoin Crveni križ valutaMax Keiser ne mogu dobiti dovoljno Bitcoin. Domaćin emisije „Keiser Report” opet tweeted o najpoznatijem cryptocurrency ove srijede (18).

Nakon kontroverznog cvrkut vezane za Bitcoin, ovaj put Max Keiser govorio o povećanju Bitcoin preuzimanja u Argentini, kao način da se pobjegne od ogromne inflacije i ekonomskih problema koje utječu na zemlju.

Financijski stručnjak je rekao da je virtualna valuta je „Crveni križ valuta”, uglavnom zbog „tamo gdje je panika, tu je Bitcoin”.

Preko maxkeiser.com


Max Keizer: Ako je crna Amerika otišla 100% Bitcoin, mogli su kontrolirati američko gospodarstvoPoznata domaćin "Keiser Report" show (emitirati na sobnoj temperaturi), Max Keiser, tweeted o Bitcointhis nedjelju (14). Američka televizija i financijski stručnjak je napisao: „Ako crna Amerika ode 100% Bitcoin bi mogli kontrolirati američko gospodarstvo u roku od 10 god. Whitey je previše frickin glupo da ga dobijete. Ovo je naše vrijeme”. Nije ni malo Afroamerikanac, ali to nije važno...

I nije stao tu, on je nastavio širiti svoju teoriju u komentarima: „(! Dobiti) ako je sve crno Americi kupio Bitcoin kada was.50 cent oni bi kontrolirati više bogatstva nego bijele Amerike”.


Namecoin: Bitcoin je korisniji blizanac? Grafički prikazNatjecanje između cryptocurrencies se zagrijava, kako svijet postaje sve više i više znatiželjan o prednostima koje pruža ovaj inovacija. Bitcoin može biti na čelu za zvijezde, ali ostale digitalne kovanice ne ide na dragovoljno zaostati. Pogledajte Litecoin je exampleand ćete shvatiti ono što mi govorimo.

Za sada ćemo staviti na polivalentnog Namecoin, uzimanje nekoliko trenutaka i lijepo grafički prikaz da ga usporediti s Bitcoin. Naći ćete neke razlike, ali uglavnom afinitetima između ove dvije digitalne valute. Ostanite u tijeku, jer imamo puno više infographics za vas!


Nova interaktivna Bitcoin infographic objašnjava osnove kriptovalute na zabavan načinMnogi infografikama su učinili oko Bitcoin, ali malo kao što je ovaj jedan mi ćemo vam pokazati. Na web stranici FXCM.com nedavno je objavio novu interaktivnu Bitcoin infographicthat potpuno mijenja način na koji smo vidjeli ove informativne alate.

Infographic je podijeljen u tri dijela: ono što je Bitcoin, priča o Bitcoin i Bitcoin danas. Za razliku od većine infographics, ne morate za pomicanje gore i dolje da biste vidjeli određeni dio, jednostavno kliknite na ikonu i infographic će vam pokazati informacije koje želite vidjeti.

Unatoč tome što je prilično, taj infographic uglavnom sastoji se od ikona i kratkih količinama teksta, pojednostavljivanje procesa učenja o Bitcoin. A najbolji dio je da su mnoge ikone ili riječi uz grafičkog prikaza povezan s drugim web stranicama, na primjer, što ga čini još više interaktivne.

Za provjeru ovoj infografici posjet FXCM.comand zabaviti.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Post Dogecoin

Izbor od 10 poznatih Bitcoinovih mrzitelja

Post Dogecoin

7 + 1 Značajne neprofitne organizacije koje prihvaćaju Bitcoin

Post Dogecoin

Tko je Satoshi Nakamoto? Grafički prikaz

Post Dogecoin

Mišljenja o kriptoznoj valuti od 6 bitcoin-friendly političkih kandidata

Post Dogecoin

Iza pukotina

Post Dogecoin

11 Awesome Bitcoin oglasa

Post Dogecoin

Što je DarkSend?

Post Dogecoin

Uspon BitPay Infographic

Post Dogecoin

Vatra za novac za rudare

Post Dogecoin

DIP Istraživanje GAW Rudnika u tijeku

Post Dogecoin

15 Mjesta gdje možete kupiti pivo s Bitcoinsom