Novacoin: kontroverzno dijete Peercoin i Litecoin Infographic | Croatian.lamareschale.org

Novacoin: kontroverzno dijete Peercoin i Litecoin Infographic

Novacoin: kontroverzno dijete Peercoin i Litecoin Infographic

Današnji infographic o Novacoin, drugi cryptocurrency temelji na primjeni kombiniranog proof-of-ulog ili proof-of-rad sustava. Virtualni novac, smatra sedmi najveći cryptocurrency u kolovozu 2013. Godine, miješa značajke od Peercoin i Bitcoin. Možete nazvati hibrid.

Vjerojatno najveća razlika u odnosu na Bitcoin je nepostojanje granice od novca koji može proizvesti, među ostalim detaljima koje možete saznati uz pomoć ovog grafičkog prikaza.Jedna godina bitcoin slika: Top 10 slika iz Bitcoin subRedditLjudi kažu: „slika vrijedi tisuću riječi”. Ali što je s 10 stvarno zanimljivi slike? Okupili smo najbolje Bitcoin slike koje je napravio na vrh Reddit / r / bitcoin (sub-Reddit posvećen cryptocurrency) u proteklih godinu dana.

1. U kapitalističkoj Americi...

To je ono što se događa kada se vaš ruski prijatelj pošalje vic.

U 2014, Hong Kong prosvjednici koristili P2P mreža mreža (Firechat) koordinirati svoje kolektivne akcije bez uzimajući zatvorena od strane vlasti.

Western Union podnio zahtjev autorskih prava protiv tog Redditor za postavljanje parodija oglas na svojoj Facebook stranici.

Taj strašan trenutak kad Bitcoin je napravio The Simpsons uvod.

U nekim zemljama, morate platiti za „kupiti” za vlastiti novac. Ne s Bitcoin!

Ova slika je došao izravno iz Buenos Airesa. Ovi momci otvorio Bitcoin-prihvaća kafić pod nazivom Bitcoffee u Argentini, gdje cryptocurrency je sada rješenje za inflaciju i ekonomska kriza.

Xbox počeli prihvaćanja Bitcoin prošle godine, a dobra vijest je dobio puno pozitivne povratne informacije.

U 2014. Godini, Appleov oblak je bio sjeckan i nekoliko intimnih slike pripadaju slavne osobe poput Jennifer Lawrence su objavljeni na internetu. Ako ne možemo vjerovati tvrtka s našim privatnim slikama, zatim kako ih možemo vjerovati s našim novcem?

Bitcoin je sve o jednostavnosti, jednostavnost korištenja i udobnosti.

0

Konačno, Redditor ostavio dvije različite darove - američkim dolarima i Bitcoins - u novčanik je izgrađena prije nekoliko mjeseci. Nadamo se da će netko jednog dana naći blago, ali koji (fiat valute ili digitalna valuta) će biti više vrijedna?


Peercoin: niskotlačni Bitcoin beater? Grafički prikazPeercoin, ranije poznat kao PPCoin, rođena sa snom poboljšanja sustava prethodno utvrđenu Bitcoin. To cryptocurrency je bio prvi koji se temelji na primjeni kombiniranog proof-of-kocki i dokaz-of-rad sustava, mijenja jedan od originalnih bitnih načela virtualne valute.

Ove dvije digitalne kovanice imaju puno toga zajedničkog, kao i bitne razlike. Bacite pogled na ove sljedećoj infografici doveo do vas Bitcoin ispitivač i vidjet ćete. Peercoin uvedena u kolovozu 2012. Godine i još uvijek bori da bude najsigurniji novčić u svijetu cryptocurrencies.


Tajvanski bankomat, Dorian Nakamoto i nekoliko crtićaAko ste Bitcoiner, da ćete želite provjeriti ove četiri prekrasne fotografije!

Prvi Bitcoin automat sa pićem 1. Tajvanski

 

Ova slika prikazuje umjetnik dovršava na tajvanskom prvi BTC automata.

2. Nakamoto u stvarnom životu

 

Što ako naše online identiteti nas stvarno opisano u stvarnom životu?

3. Posebni papir novčanik

 

Dorian Nakamoto inspirirala ovaj nevjerojatan Bitcoin papir novčanik.

4. Bitcoin stranka

 

Još jedan Bitcoin crtani! A to se zapravo odnosi se na prethodne. Ovdje ćemo limenke vidjeti nekoliko Bitcoiners kažnjavanje Newsweek časopis koji je nedavno nazvan Dorian Nakamoto kao kreator Bitcoin.


Singapur bankomat, Sacramento Kings i Mt. GoxOvdje su tri slike koje ilustriraju posljednji tjedan u Bitcoin svemiru.

Bitcoin bankomat u Singapuru

 

Pokretanje prvog Bitcoin bankomata u Singapuru je bio uspjeh. Ova slika prikazuje ljude qeueing koristiti uređaj za prvi put.

Sacramento Kings banner

 

NBA profesionalac tim Sacramento Kingsa najavili prije nekog vremena oni su idući u početak prihvaćanja Bitcoin. Tim je pokrenula novu mogućnost plaćanja na njihove online trgovine 1. Ožujka i slavi datum s ovom zastavom.

Mark Karpeles ispričava

 

Mt. Gox CEO najavio zahtjev Burze za stečaj zaštite ovog tjedna. Vijest je objavila na konferenciji za novinare održanoj u Tokiju, gdje je Mark Karpeles odlučio ispričati japanski i pokloniti se novinarima.

Povezane vijesti


Post Dogecoin

Tko je Satoshi Nakamoto? Grafički prikaz

Post Dogecoin

Uspon BitPay Infographic

Post Dogecoin

21 strašan Litecoin Rudarstvo Rigs

Post Dogecoin

Bitcoin ATM vrućica: popis od 8 različitih strojeva

Post Dogecoin

5 stvari koje sam naučio od Amazona da me poništava 21 tisuća dolara u affiliate komisijama

Post Dogecoin

11 Povijesni Bitcoinov momenti: slikoviti odbrojavanje povijesti kriptotalnosti

Post Dogecoin

Osnove Dogecoin

Post Dogecoin

20 Čudne stvari koje možete kupiti na Silk Roadu

Post Dogecoin

Zbirka od 15 najboljih Bitcoin crtića

Post Dogecoin

Bitcoin protiv USD protiv zlata - Evo zašto Bitcoin osvaja

Post Dogecoin

Znaš li što se događa kad se Bitcoin pojavi u Friends Happy Tree?

Post Dogecoin

18 strašan Bitcoin memes