1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin | Croatian.lamareschale.org

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Novac Vatra je dobio informaciju iz izvora na 1-800-cvijeće da će početi prihvaćati Bitcoin uskoro.

1-800-Flowers.com, Inc je cvjetni i poklon trgovac i distribucija tvrtka u SAD-u. To je bio jedan od prvih trgovaca da koriste 24 x 7 besplatni telefonski broj i internet za direktnu prodaju potrošačima.

load...

Novac Vatra je također doznao iz nekog drugog izvora koji 1-800 Cvijeće će se koristiti Coinbase prihvatiti i proces plaćanja za internet prodaju strani poslovanja i kovanica od požara je saznao da je Chris McCann predsjednik i brat osnivača James McCann (onaj na reklama) je osobno nadzire pregovore između 1-800 cvijeće i Coinbase.

Oni će se pridružiti CheapFlowers.com tvrtka koja je dio Teleflora mreže i upravlja Impulse Communications, Inc. U prihvaćanju Bitcoin na internetu za cvijeće i druge poklone. Ostali veliki cvjetni tvrtke prihvaćaju bitcoins uključuju BloomNation i neke teleflora agenata.

load...

Iako detalji u ovom trenutku su rijetke ćemo paziti na situaciju i imati daljnje izvještaje kao i oni dolaze u.1-800-Flowers izvještava o prihvaćanju BitcoinaPrije gotovo dva tjedna kovanica od požara isključivo izvijestio da bi 1-800-cvijeće biti lansiranje mogućnost plaćanja s Bitcoin.

Danas 1-800-cvijeće i Coinbase su najavili da su službeno prihvaćanje Bitcoin.

Početak ove jeseni, Bitcoin će se pridružiti poznate mogućnosti plaćanja, uključujući i Visa, MasterCard, American Express i PayPal, koji su dostupni korisnicima tvrtke preko svog opsežnog obitelji Vjenčanje stranice, uključujući 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com i Stockyards.com.

load...

„Kao kupac u središtu tvrtke, uvijek smo u potrazi za novim načinima da se uključe sa svojim kupcima i povećati svoj shopping iskustvo za sve svoje svečane prigode”, rekao je Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM CEO i osnivač. „Bitcoin, zajedno s ostalim našim plaćanja, nudi svojim kupcima još jedan vrlo jednostavan način kako bi im pomogla dostaviti osmjehe na važnim ljudima u svom životu.”

1-800-FLOWERS.COM odabrao vodeći Bitcoin platforma Coinbase obraditi svoje isplate Bitcoin. „Mi smo uzbuđeni da partner s 1-800-FLOWERS.COM”, rekao je Fred Ehrsam, suosnivač Coinbase. „Bitcoin postaje sve popularniji način da eCommerce kupi i drago nam pomagati 1-800-FLOWERS.COM kupci bi ove kupovine na jednostavan i siguran način.”

Oni su sada pridružio CheapFlowers.com tvrtka koja je dio Teleflora mreže i upravlja Impulse Communications, Inc. U prihvaćanju Bitcoin na internetu za cvijeće i druge poklone. Ostali veliki cvjetni tvrtke prihvaćaju bitcoins uključuju BloomNation i neke teleflora agenata.


Nakon 10 mjeseci Moolah podnosi stečajNekad obećavajući da će mnogi u Dogecoin zajednici moolah je danas da će zatvoriti dućan najavio.

Tvrtka je nedavno preuzeo upravljanje MintPalexchange koji je udario s pogreškama i problemima još od prijelaza, a sada se čini da je razmjena će se oplate barem privremeno kao mjesto prebacimo na novu momčad. Od trenutka ovog članka objavljivanje Mintpal čini se da je odsutan:

Alex Green poraženim CEO moolah je izjavio sljedeće u vezi moolah,

Nakon 10 mjeseci kao pokretanju visokog rizika u nestabilnom okruženju, moolah je do faze kada je to u mogućnosti nastaviti poslovanje u današnjem tržištu. S povećanjem troškova i pada prihoda i gubitka nekoliko ključnih klijenata vitalnih u tijeku rada tvrtke, mi smo više u mogućnosti nastaviti rad.

Kao rezultat toga, Moopay doo će bankrot i raspad nakon procesa uprave; i prekidanje rada. Sva sredstva klijenta drže u potrošačkim računima su sigurni i mogu se povući po normalna u ovom trenutku u vremenu. Ako ne uspije povući sredstva prije nego što je platforma je zatvorena 31. Listopada, primit ćete poruku e-pošte s uputom kojem želite da se sredstva ići.

On je uzeo vremena kako bi razgovarali o zatvaranju moolah na službenom blogu kompanije u kojoj je ponovio da su sve potrošačke fondovi su sigurni i da će sve tvrtke trebaju dobiti u skladu osnovi s drugim vjerovnicima, te da oni koji su uložili u društvo primiti uplatu jednom sva imovina likvidirana i vjerovnici se isplatilo.

Tvrtka navodi probleme s mjesečnim troškovima podrške, pravnih i operativnih troškova i ostalih troškova platforme kao što nadmašuje tijek novca i da je tvrtka više nije mogao funkcije u tom svojstvu djeluju na gubitku.


10.000 Bitcoin mining ASIC čips su na putu prema europskim kupcimaEuropa konačno dobila svoj prvi batch Avalon ASIC čipova, koji su dostavljeni u Švicarskoj. To je 10.000 uređaja sa snagom od 282 MW / s standardnom sat i procijenjenih 300 MH / s svaki overclock, koja je dio većeg pošiljke proizveden od strane tvrtke koja može povećati Bitcoin mreže hashrate za 500 posto.

Od ove prilagođene čipovi dizajnirani da mine Bitcoinsrequire se postaviti na PCB ploče prije nego korisnici mogu početi proizvoditi cryptocurency, a ASIC se isporučuju kupcima. Zatim, oni će biti postavljena na ploče od strane korisnika ili tvrtke poput Burnin.

Nakon naručivanja čips u travnju, uređaji uzeo 99 dana da stigne. Prema Zefir, na reddit korisnika koja se distribuira Asics, ovo je prvi od ukupno sedam serija koja će stići s 10.000 žetona svaki. Uređaj je originalni individualnu cijenu od 0.078 BTC, ali Zefir je dodao 9,9 posto naknadu za svoje usluge i još 10 posto naknadu za porez, koji bi trebao podići cijenu na 0,1 BTC po čipu.

Ako su ispunjeni očekivanja koje otkriva Zefir, čipovi bili protjerani u Njemačku za otpremu i sada bi trebao biti na putu prema kupcima. Sretan rudarstvo!

Preko thegenesisblock.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Hoteli i domovi koji prihvaćaju Bitcoin

Post ICO

Bitcoin-ekskluzivna platforma Clipperz seli u Island

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije