100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio | Croatian.lamareschale.org

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio

100.000 Dogecoin Podijela na Chain Radio

Lanac Radiowill se uzimati u radiovalova večeras objaviti da će biti davanje daleko 100.000 Ðogecoins putem novog podijela na stanici u 9pm istočnoj naučili smo ovdje na Coin vatre.

Duždu DIG 100K GIVEAWAYis se staviti na lanac radio svaki dan u 11 sati istočne (08:00 Pacific, 4pmUTC) detalje o tome kako ući taj dan će se van.

load...

Službeni podijela će se održati 28. Kolovoza, nakon sve unose su prikupljeni i pobjednik će biti odabran slučajnim odabirom osvojiti.

Načini ulaska dano bit će nasumično svaki dan s nekoliko dana biti tako lako kao ulazak u čarobni ključnu riječ na lancu Radio stranice i ostale dane gledajući za posebnu cvrkut preko @ChainRadioaccount.

Potez koji je siguran da apeliram na dužda zajednici smo rekli održat će jedinstvene aspekte dužda zajednice, uključujući nudi načine da uđu preko dužda subreddit, nekoliko različitih dužd srodne web stranice i putem unosa preko nekih dužd vezane IRC kanala.

load...

Iako detalji su rijetki u ovom trenutku smo potvrdili da je raspored na lancu Radio website pokazuje najavu da se održati u 9 navečer EDT.

S nedavnim padom cijena Ðogecoin nije šokantno stanicu može dati tako veliki broj medalje, ali je broj još uvijek ništa kihati u u zajednici koja je pogonjena tipping male razine valute drugi slobodno.1.200 trgovaca spremni napraviti ovogodišnji Bitcoin Crni petak najveći jošAko ste mislili Bitcoin Crni petak je velika u 2013. Godini, ovogodišnji line događaj će vjerojatno blow your mind. Oko 1.200 trgovci će biti dio sljedećeg Bitcoin Crni petak, domaćin stranice BitcoinBlackFriday.com, gdje će biti navedene sve prodaje.

load...

Iako je događaj nastao je prije samo dvije godine, brzo je otišao od samo 50 do 1.200 trgovaca. I, prema osnivaču događaja, postoje iznenađenja čekaju kupce na 28. Studenog. „Imamo dvije stvari planirano Prva je mogućnost da se odmah kupiti Bitcoin s Vaše kreditne kartice.. Mala količina, kao što je $ 25 vrijednosti za većinu ljudi, to nije previše rizika I mi smo također će imati odjeljak. [stranice] gdje možete kupiti nešto za mali iznos novca”, rekao je Jon Holmquist na CNBC.

Osim toga, ove godine Holmquist neće biti sama. Osnivač je objavila da je u 2014. Godini događaj će upravljati mali tim, s obzirom na iznenađujuće povećanje kupaca.

Procesor plaćanje BitPay otkrila je da je prošlogodišnji Bitcoin Crni petak je zaradio više od 100.000 posjetitelja, koji je proveo blizu 6 milijuna $ u BTC. S obzirom na stalni rast u posljednje dvije godine, a prognoza za 2014. Događaj je znatno veći, pogotovo sada kada su više mainstream trgovaca poput Newegg i zalihe pridružio Bitcoin ekosustav.

Zapravo, Newegg je jedan od trgovaca koji će biti dio ovogodišnjeg Bitcoin Crni petak, zajedno s drugim poznatim imenima kao što su Amagi Metails, Gyft ili NameCheap.

I, prema Holmquist, pravi broj trgovaca mogu prijeći procijenjeni 1200. S obzirom da je unos je slobodan za bilo koju tvrtku koja prihvaća Bitcoin kao opciju plaćanja, broj mogao rasti do petka.

Veliki problem za nas je da većina trgovci ne žele planirati unaprijed. To je puno manjih trgovaca, pa su ga odgoditi do dana ili dan prije.

Zaliha je jedna od tvrtki koja neće ući u događaj. Pa, barem ne preko BitcoinBlackFriday.com. Glasnogovornik A tvrtke, rekao zaliha Black Friday ponude će biti dostupna na prodavača posjedovati položaj. Dobra vijest je da još uvijek možete obratiti s digitalnim valuti.

Istaknuti slika: BitcoinBlackFriday.com


13% Amerikanaca preferira Bitcoin u zlato, dok cijene pada tjedno ažuriranje vijestiIRS je napravio odluku o Bitcoin, a neki su sigurni da će razočarani. IRS je donio odluku da Bitcoin treba uzeti u obzir imovinu, a ne valuta, što znači da je Bitcoin zarada će biti podvrgnut većim porezima. IRS primjećuje da Bitcoin nema pravni status u bilo kojoj nadležnosti te se stoga ne može kvalificirati kao valutu. Bez obzira na to, IRS razvrstavanje Bitcoin kao imovine može priuštiti Bitcoin korisnicima neku pravnu zaštitu u budućnosti kao valuta je, barem, biti službeno priznata.


Gotovo 150 BTC ukradenih iz kanadske razmjene zahvaljujući zaboravnom radniku za podrškuGotovo 150 BTC su ukradeni iz Bitcoin razmjene Kanadski Bitcoinsin vrlo low-tech pljačke Ottawa-based. Slučaj se dogodilo u listopadu 2013. Godine, a sada je pod istragom.

Prema Ottawa Citizen, lopov je pokrenuo dugo čavrljanje s Granit Networks, tvrtka hosting poslužitelja Kanadski Bitcoins', a tvrdi da je vlasnik Burze James Grant. Rekao je polaznik bio imate problema pri korištenju usluge i zatražio ponovno pokretanje sustava u načinu rada za oporavak, što je omogućilo mu je lako da prevlada sve sigurnosne barijere Burze.

Polaznik, koji nikada upitani prevarant potvrditi njegov identitet, omogućen pristup Granta zaključanom server olovke, priključen na laptop, a zatim ručno „otvorio vrata” na poslužiteljima Burze. Jednom unutra, osumnjičeni je 149.94 BTC iz digitalnog novčanika, oko 89.000 $ po trenutnom tečaju.

„To je potpuno smiješno. Sve su učinili bilo otići na chat sesije i reći:‘Bok, ja sam James Grant i imam server s tobom’i rekao je podatkovni centar„Da vi, što možemo učiniti za vas ? '”, rekao je stvarni vlasnik kanadske Bitcoins.

Rogers Communications, tvrtka koja posjeduje Granit Networks objavio je priopćenje nakon incidenta. „Situacija oko tog kupca je jedinstven za ovog kupca, a ne odnosi se na bilo koji drugi kupac Rogers podatkovnim centrima. Rogers je bio potpuno kooperativni s vlastima u istrazi”, objasnio je tvrtka.

U priopćenju se također navodi da je Rogers Podatkovni centri pregledali svoje sigurnosne procese nakon kontroverznog pljačke.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Lakši način primanja e-pošte putem Bitcoin adrese? Da molim

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Adam B. Levine: teško je pridržavati se pravila koja su u svakom trenutku podložna promjenama

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Bitcoin osvaja Djevicu Galactic: platiti putovanje u prostor s kriptoznom vrijednošću