1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate | Croatian.lamareschale.org

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

1911 Unitedsuper PAC, prvi Afroamerikanac odbor za političke akcije (PAC) za potporu predsjednika Obamu 2012. Godine, odlučio je korak naprijed i postati prvu skupinu takve vrste za žetvu podršku za ono što je odbor naziva „Bitcoin kandidati”. Drugim riječima, demokratske političke kandidate koji podržavaju cryptocurrency.

load...

Osim backup Bitcoin je 1911 United je također prihvaća Bitcoin kroz „jedinstveni program”. Sustav omogućuje donatori kako bi pomogli kandidata Bitcoin podržava PAC putem Bitcoin-prijateljski grupno financiranje web stranice. U tom slučaju, odbor radi s Coinfunder.

„Naš program demokratizira proces podržavanje”, najavio PAC glasnogovornica Frederick Butler, na izjavi.

„Cilj naše organizacije je da podrži kandidate koji promiču društvene i ekonomske slobode svojih građana, a ovaj program je samo produžetak toga. Ne samo pokušava promijeniti politiku želimo promijeniti kulturu političkog angažmana ", on je dodao.

load...

1911 United stranicu na Coinfunder nastao je 23. Prosinca, a želi okupiti 77.26 BTC. Stranica projekta je usmjerena na nadolazeće izborni ciklus. „želimo baciti našu podršku iza progresivnog kandidata za ured koji podržava Bitcoin (...) Mi želimo ponuditi običnim ljudima priliku da se ujedine i utjecati na političku sliku na način da omogućuje Bitcoin da se vidi za što je to - valuta sloboda”.3 milijuna dolara za samo četiri dana: korisnici se natječu za dobivanje Bitcoin rudarske opreme tvrtke KnCMinerNakon početi isporučivati ​​svoje prvo Jupiter rudarstvo rigsin početkom listopada, KnCMiner je napravio ogroman iznos novca u samo četiri dana u ovom posljednjem tjednu prodaje 3 milijuna dolara vrijedan Bitcoin rudarske opreme.

load...

Ovo je vrlo aktivan period prodaje se dogodilo između 7. I 10. Studenoga, prema Coindesk. Bilo je ovih dana da je Bitcoin cijena skyrocketed, uzrokujući proizvođač Švedska-based prodati iz Saturna i Jupitera platformama. Tvrtka je također uzeti maksimalni broj mogućih predbilježbi.

„Iako smo vidjeli značajan porast potražnje za našu liniju strojeva iz posljednjeg kvartala na ovo, što se dogodilo u [tog razdoblja] je bez presedana za nas, možda bez presedana bilo gdje u Bitcoin rudarstvu”, Andreas Kennemar, KnCMiner-a CEO, rekao Coindesk.

Poduzetnik dodaje da je „povećana aktivnost oko Bitcoin u samo pola tjedan dana nesumnjivo je imao znatan utjecaj na naše prodaje”. Kennemar osigurava tvrtka je sada usmjerena na zadovoljavanje klijenata zahtjeve, što će vjerojatno i dalje rasti ‘pogotovo što Bitcoin je popularnost i dalje lebdjeti’.


Na CoinMapu već su registrirani preko 3.000 trgovaca koji su prihvatljivi za BitcoinOnline Karta omogućuje trgovcima da se registriraju jednom počnu prihvaća BTC, a broj članova raste eksponencijalno. Nakon vrhunca cijena registriran je u studenom 2013. Godine, CoinMap otišao iz gotovo 1.000 do 2.004 trgovaca.

A sada platforma je još jedan veliki skok, trenutno unos 3,003 fizičke trgovaca. To znači da je broj poduzeća registriranih na CoinMap porasla oko 50 posto u manje od dva mjeseca.

Mjesto sa najvećim brojem trgovaca i dalje su Sjedinjene States- s 1.294 poduzeća -, ali Europa je davanje Americi trčanje za svoj novac s više od 1.200 poduzeća i trgovina koje već prihvaćaju Bitcoin.

Cryptocurrency je još prisutna u više skrovitih mjesta poput Islanda ili Sibir, kao što možete vidjeti na web stranici.

Prema izračunima koje je iznio Redditor „LiveBeef”, CoinMap je sljedeći veliki skok trebalo dogoditi u ožujku, kada je platforma mogla dosegnuti 4.000 trgovaca.

Slike iz CoinMap.org


38. Ravnateljica američkog menta Keynota u RaleighuOrganizatori Cryptolina Bitcoin Expoannounced je danas da će časni Edmund C. Moy biti glavni govornik na subotu navečer večeru 16. Kolovoza. Ed Moy služio kao 38. Direktor United States Mint od 2006-2011, te je među najviših bivših vladinih dužnosnika vagati u povoljno na Bitcoin.

„Ovo je igra-izmjenjivač”, rekao je Faruk Okcetin, događaj organizator i poduzetnik. „Ed Moy je široko cijenjen među financije i razmjenu industrije, te je među najviših dužnosnika tek uvidjeti kako budućnost i neizbježnost cryptocurrency. Carolinas Oduševljeni biti domaćin gospodina Moy prvi nastup na konferenciji Bitcoin.”

Edmund C. Moy imenovan je predsjednik George W. Bush kao 38. Direktor United States Mint u 2006. Potvrđeno je jednoglasno od strane američkog Senata, direktor Moy službeno je položio prisegu u svom pet godina mandata 5. Rujna 2006. Mint direktor služi kao glavni časnik SAD-Mint i savjetuje američki tajnik riznice, partneri s Fed na zahtjev predviđanja, usko surađuje s Kongresom i analizira platne sustave i trendove u izdacima.

„Bitcoin i ideje iza njega, bit će disruptor na tradicionalne pojmove valutu”, rekao je Ed Moy. „Na kraju, valuta će biti bolje za njega.”
Iz 2001-2006, Moy je bio posebni pomoćnik predsjednika u Bijeloj kući. Prije njegova javna služba, Moy je proveo osam godina rada u privatnom sektoru s venture kapital tvrtki i poduzetnika. Bio je i na odborima nekoliko tvrtki i neprofitnih organizacija.

Raleigh je igrati domaćin Carolinas prvi Bitcoin Expo 15. I 16. Kolovoza 2014. Vikend događaj se naplaćuje kao „Cryptolina”, a održat će se u kongresni centar Raleigh. Cilj izložbe je podizanje svijesti i služe kao Bitcoin gateway na stotine novih zainteresiranih tvrtki, crowdfunders, investitora, studente i entuzijaste.

Više od 500 novih lica u nastajanju Bitcoin zajednice se očekuje da prisustvuju, mreže i razgovarati ovu rastuću industriju iza digitalne valute.

Za dodatne informacije o raspoređivanje, cijene ulaznica, cijena studentskog, sponzorstva i demo mogućnosti posjetite: http://www.cryptolina.com/

Slika ljubaznošću Brada rt

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoinovo igrano mjesto bilo je prevareno za gotovo milijun dolara

Post ICO

5 Čimbenici koji ometaju rast Bitcoina

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

BaFinova izjava iz 2011. pruža neke smjernice Bitcoin tvrtkama u Europi

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Bitcoinov civilni rat koji je nevidljiv: tko, što, zašto, kada i kako

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom