20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru | Croatian.lamareschale.org

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Društvenih medija je odličan alat kako bi saznali više o Bitcoin i drugih cryptocurrencies, ali morate znati gdje gledati. Bez brige, mi smo tu da vam pomognemo.

Ovdje je popis od 20 Bitcoin stručnjaci bi trebali biti sljedeća na Twitter.

load...

1. Roger Ver

Također poznat kao „Bitcoin Isusa” Roger Ver je dobro knwon Bitcoin anđeo investitor i cryptocurrency evanđelist. Ubrzo nakon Bitcoin stvorenja, Ver uložio više od milijun dolara u nove Bitcoin startupima kao što su Blockchain, Jeke i BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees je uglavnom poznat kao što je on osnivač i djelomičnog vlasnika web stranica Bitcoin kockanje Satoshi kockice. Međutim, panamski poduzetnik je učinio mnogo više kao osnivanje Bitcoin tvrtke Coinapult.

load...

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund je potpredsjednik strategije na digitalnu valutu vijeća, venture-podlogom tvrtka sa sjedištem u New Yorku. Ona je prethodno bio direktor komunikacija i razvoja poslovanja u Bitcoin Zaklade.

4. Dan Morehead

Upoznajte osnivač i CEO, San Francisco-based Pantera kapitala, investicijsko društvo usmjerena na Bitcoin i drugih digitalnih valutama. Dan Morehead osnovao je investicijsko društvo u 2003, izvorno s naglaskom na globalnim makro ulaganja hedge-fondova.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik bio Bitcoin jezgra programer na BitPay između svibnja 2013. I prosinca 2014. No Garzik je također bio zauzet sa svojim projektom: Dunvegan Space Systems, fizičke, virtualne i financijska infrastruktura omogućava istraživanje svemira i svemirskog naselja.

load...

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay je zauzet žena. Upravitelj računa na BitPay je i savjetnik u BitGive Foundation i član upravnog odbora Bitcoin Zaklade.

7. Bobby Lee

Osim što je član Bitcoin Zaklade, Bobby Lee je također CEO Šangaj bazi Bitcoin razmjene BTC Kina, drugi najveći svjetski cryptocurrency trgovinskoj platformi.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson je CEO i suosnivač BlockCypher, platforma koja omogućuje programerima lako izgraditi, pratiti i osigurati sve blockchain aplikacija.

9. Tony Gallippi

Gallippi je suosnivač i trenutni predsjednik Bitcoin plaćanje procesora BitPay, najveći svjetski cryptocurrency blagajni procesor.

10. Perianne Boring

0

Perianne Dosadno je osnivač i predsjednik komore Digital komore, trgovačke udruge koja predstavlja interese digitalnom imovinom zajednice sa sjedištem u Washingtonu, DC. Ona je također osnivač Kongresa Bitcoin Dan obrazovanja.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin poduzetnik Ofir Beigel je osnivač 99Bitcoins a nedavno je napravio popis 150 Bitcoin stručnjaka pratiti na Twitter.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk nije samo doprinos CoinDesk i Bitcoin magazin, ali i VP razvoj zajednice na ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis nije samo osnivač ravnatelj Bitcoin Zaklade, ali i novac stručnjak digitalni, priznat cryptoeconomist i javni govornik.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, sestra BitPay osnivača Tony Gallippi je osnivač BitGive Foundation i cryptocurrency navijač s više od deset godina iskustva u neprofitnom sektoru.

15. Gavin Andresen

5

Ovaj „all-around monstrum” je zapravo glavni znanstvenik na Bitcoin Zaklade. Cryptocurrency stručnjak sa sjedištem u Massachusettsu je ujedno i glavni jezgra Bitcoin programer na TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven je jedan od najpoznatijih Bitcoin novinara vani. Osim što CoinDesk je glavni urednik, ona je također piše za Forbes i jednom radio za Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos je nedvojbeno jedan od najcjenjenijih stručnjaka Bitcoin ikad. Informacije stručnjak za sigurnost Kalifornija-temeljen, tech-poduzetnik i autor putuje oko dijeljenja znanja o Bitcoin i cryptocurrency svijetu svijeta.

18. Brian Forde

8

Bivši Bijela kuća viši savjetnik za mobilne i podataka inovacije je sada direktor digitalne valute na MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

Suosnivač i CEO Bitcoin razmjene Coinbase je znao za dijeljenje svoje podebljano predviđanja na društvenim medijima.

Patrick Byrne

0

Predsjednik Uprave globalni trgovac na malo Overstock.com je također poznat osobna sloboda zastupnik i Bitcoin pristaša.

Jesmo li zaboravili netko važan? Javite nam!

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bitcoin osvaja Djevicu Galactic: platiti putovanje u prostor s kriptoznom vrijednošću

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

5 Čimbenici koji ometaju rast Bitcoina

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Bivša Bitcoinova razmjena Mt. Gox dobiva američku stečajnu zaštitu zahvaljujući američkom sudu

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Post ICO

Bitcoin velike perike