2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati | Croatian.lamareschale.org

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

To Bitcoin povijest: ne samo da svjetski najpoznatiji cryptocurrency sada sponzori poseban sportski događaj - 2014 Bitcoin Petrogradu Bowl-, ali Bitcoiners sada prva grupa ima pristup pretprodaji ulaznica za natjecanja.

Zdjelu, nogometna utakmica posezoni fakultet podudaranje do Atlantic Coast Conference protiv američkog Athletic Conference, zakazana je za 26. Prosinca. Ulaznice se mogu kupiti putem službene web stranice događaja, koji također sadrži informacije za navijače koji putuju u St. Petersburgu, a vijesti o igri i momčadi koje će sudjelovati.

Procesor plaćanje BitPay najavio je u srijedu (15), koji je ulaznica pre-prodaju je „ekskluzivno za Bitcoin kupnje, dajući Bitcoin Zajednici dva tjedna head-start da biste dobili sjedala u housebefore ulaznice su dostupne kroz druge metode plaćanja”. Prema poduzeće, velike skupine sastoji se od 16 ljudi ili više možete rezervirati apartmane koji su trenutno dostupni unutar stadiona uz punu ugostiteljsku uslugu.

„Radujemo se pakiranje stoji na Bitcoin Bowl s Bitcoiners koji su podigli digitalni svijesti valute i odvezao Bitcoin je usvajanje”, tvrtka je napisao na priopćenju objavljenom na službenom blogu.

BitPay udružio s podružnicom ESPN događanja u lipnju, slijetanje veliki sponzorstvo za Bitcoin i stoga mijenja naslov godišnjeg koledž nogometna post sezona igra u St. Petersburgu. Dogovor vrijedi do kraja sezone 2016.

No, to nije sve. BitPay razvija partnerstvo s putničke agencije Putovanja novčića objaviti pokretanje BitcoinBowlPackages.com „jedini službeni Bitcoin Bowl turistički portal gdje svi paketi mogu se kupiti s Bitcoin”.

Nogomet i digitalna valuta obožavatelji pohađaju Bowl mogu birati između raznih area, igra karte, prijevoza i događaja putem web stranice, koji će se prihvaća kreditne kartice uz plaćanje Bitcoin. Korisnici mogu birati između gotovih turističkih aranžmana ili mogu stvoriti i platiti za svoje vlastite prilagođene itinerera u nekoliko minuta.

Također, Bitcoin St. Petersburg Bowl će imati zonu ventilatora u potpunosti posvećen Bitcoin. „Navijači na utakmici mogu koristiti Bitcoin za igranje igara i kupnju robe, razmjena dolara za digitalnu valutu Bitcoin bankomatima, i naučiti o inovativnih novih proizvoda i tehnologija koje gradi BitPay, našim sponzorima i partnerima u okviru Bitcoin prostora”, u tvrtka je također najavila. Novi obožavatelja koji žele saznati više o Bitcoin može razgovarati s jednim od Bitcoin Wallet usluga koji će biti prisutni na događaju.

U međuvremenu, BitPay je uspostavio još jedan cilj se odnosi na sportski događaj: da se prijavim 100 lokalne tvrtke u St. Petersburg (Florida) prije dana igre.

Slike izvor: 2014 Bitcoin Petrogradu zdjelu web stranici 

Povezane vijesti


Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Evo prve Bitcoin bebe

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Prva afrička udruga Bitcoin fondacije u Južnoj Aziji je iz Bangladeša

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex ne poklanja nikakve naknade za Grčku