3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om | Croatian.lamareschale.org

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

3dcart trgovci mogu prihvatiti Bitcoin u flash zahvaljujući partnerstvu s BitPay-om

Vodeći plaćanja procesor u cryptocurrency ekosustava, BitPay, nedavno je potpisan 3dcart, platforma osnovana u 1997 koji pruža na online trgovci sve alate potrebne za prodaju putem interneta i kako bi poboljšao rast njihovih poduzeća. Slično kao asistent e-trgovine koja podržava svoje klijente 24/7.

Kroz ovo partnerstvo, 3dcart omogućuje svojim trgovcima za instalirati i konfigurirati BitPay directlyfrom 3dcart trgovine menadžeri, čineći ga lakše prihvatiti Bitcoin.

„Vidim nevjerojatan potencijal u Bitcoins kao samoregulirajući, peer-to-peer digitalne valute. Također, jednostavna činjenica da Bitcoins može prenijeti diljem svijeta bez potrebe za srednji financijske institucije je jedan aspekt ne mogu naći vrlo zanimljiv” kaže 3dcart je osnivač i CEO, Gonzalo Gil.

No, ono što mu napravi taj korak? „U 3dcart smo sve o pomaganju našim trgovci rastu njihove tvrtke. Ako su uspješni, mi smo uspješni. Imajući to na umu, osjećam da je davanje online trgovci mogućnost da prihvati Bitcoins kao plaćanje roba i usluga će im omogućiti da privuku nove kupce u potrazi za korištenje Bitcoinsto kupiti proizvode online”, dodaje on.

Prema poduzetnika, trgovci koji koriste 3dcart sada imaju dvije opcije. Prvo, oni mogu dobiti svoje uplate u američkim dolarima i BitPay „će jamčiti tečaj i upravljati mjenjačnica kada je to potrebno”. Zatim, oni također mogu „odlučiti zadržati Bitcoins oni primaju i upravljati njima izravno pomoću Bitcoin novčanik. Dajući trgovci opciju, cilj nam je privući mase, a ne samo onima upoznati s upravljanjem Bitcoins / Bitcoin”.

Preko bitcoinmagazine.comKripto tisak: najbolji od dva svijetaNova web stranica 3DP4BTC istražuje mogućnosti u Bitcoin svijetu, kao što oni nude prilagođene 3D ispis za digitalnu valutu. Novosti u tjednu: sada možete naručiti ništa 3D pisač može stvoriti i platiti za to sa cryptocurrency.

To je, kako se pridružiti dva ometajuće tehnologija, 3D ispis i Bitcoin, u nešto što se zove kripto ispis. Nije to čudno, jer su ove dvije tehnologije inovacije uhvatio svu pozornost vani u zadnje vrijeme. No, kako to utakmica je u nebu djela? Kripto Ispis prikazuje njihovu NFC-omogućen Bitcoin i Litecoin privid, na primjer, u svoje web stranice.

Kupnja ovih proizvoda je prilično jednostavan, jer sustav je vrlo intuitivno: samo dodajte svoj izbor u košaricu, unesite svoje podatke dostave i platiti za digitalnu valutu upotrebom BitPay. Simulakra se nude za 17 $ po Bitcoin / Litecoin ili $ 30 za par.

Dok su ove NFC-omogućen simulakrum su na web stranici je vodeća proizvoda, oni nisu jedine mogućnosti koje dolaze iz kripto tisak. U stvari oni nude prilagođene 3D ispis.

Dakle, sa samo nekoliko Bitcoins na raspolaganju sada možete ispisivati ​​prilično mnogo bilo što da 3D printer može proizvesti. Dovoljno je koristiti ove web stranice prilagođene narudžbe obrazac za pružanje STL datoteke i svoje podatke za kontakt. Oni će Vam se javiti s cijenom i bilo koje druge informacije.

Preko cryptojunky.com


5,5 milijuna dolara pomoći će da se uključi u Bitcoin ekosustav sa svim potrebnim alatimaSlužbeni pokretanje globalne Bitcoin razmjenu itBit već dogodilo, a tvrtka je sada dovršava svoj drugi krug financiranja, geneza Blok izvješća, što je ekvivalent 3.250.000 $. Ukupno, razmjena podigao 5,5 milijuna $ i ima šutirali off trgovanja u ponedjeljak (11), otvaranje poslova na institucionalni i mali trgovci uz neke iznimke za Sjedinjene Države poduzeća.

Ovaj drugi krug financiranja uključeni imena kao što su Kanaan partnera i RRE Ventures, Liberty City Ventures, Ben Davenport i Jay Jordan. Razmjena - koja namjerava služiti globalno tržište iz svojih ureda u Singapuru, Šangaju i New York - se upravlja Rich Teo, trenutni CEO koji je prethodno radio kao viši analitičar za nekoliko velikih tvrtki.

Prema Teo, to je sada moguće za trgovinu u američkim dolarima, Singapur dolara i eura. Naknade će se „temelji se na modelu za kavu-taker, pri čemu trgovci dodavanje narudžbe na knjigu primiti 0,10 posto popusta i trgovaca uzimanje likvidnost od knjige putem tržišnih naloga plati 0,70 posto ili manje, ovisno o volumenu”, geneza Blok objašnjava,

  itBit

Trgovanje u američkim dolarima, Singapur dolara i eura.

No, razmjena je u potrazi ili drugih načina da biste dobili dodatnu likvidnost: jedna od mjera je partnerstvo s kvantitativnom trgovanja tvrtka za profesionalno tržište odluka.

Osim toga, iBit primjereno rješavanje regulatornih pitanja u svezi s takvim businessby rade s voditeljem sukladnosti u Singapuru, pridružio Thomson Reuters za registracije probira i Jumio usluga potvrde identiteta. Jedino što nedostaje je američki prijenos novca dozvola, koji se trenutačno provode u svakom North-američke države.

A onda, tu je i itBit je predujmovi tehnološki naočale. Motor razmjena temelji se na NASDAQ open-source tehnologije, ali je tvrtka također je klađenje na druge značajke kao što su cloud hosting, zaštite Akamai DDoS i popraviti API-ja.

Povezane vijesti


Post ICO

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

Bitcoin-ekskluzivna platforma Clipperz seli u Island

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitcoinove aplikacije

Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Korisnici Bitcoin-a temeljenih na Androidu moraju poduzeti mjere kako bi izbjegli sigurnosnu ranjivost

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj