5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu | Croatian.lamareschale.org

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Prije otprilike šest mjeseci sam počeo moj Bitcoin web stranice. Tada je to bio samo dobivanjem popularnost, a ja je tvrdo vrijeme pronalaženje relevantnih Bitcoin dodataka i widgeta kako bi moj site više user friendly. Danas, kao Bitcoin je uzimajući više i više popularan, možete pronaći neke korisne WordPress, iako još uvijek nije dovoljno, po mom mišljenju. Dakle, ovdje su top 5 Bitcoin Dodaci otkrio sam da će vam pomoći s vašim WordPress web stranicu ili blog.

load...

# 1 Bitcoin plaćanja za WooCommerce

Vjerojatno najpopularniji dodatak za eCommerce WordPress web stranice danas, ovaj dodatak će vam omogućiti da prihvati Bitcoin kao dodatni način plaćanja. S više od 3000 preuzimanja to je vodeći dodatak Bitcoin na WordPress.org do danas.

Ako ste u potrazi za još alternativa ovom WooCmmerce čep možete provjeriti CryptoWoo. CryptoWoonatively podržava prihvaćanje 3 valutama (Bitcoin, Litecoin i Dogecoin) izravno u trgovca hladnjača. Integracija s shapeshift.io Idemo trgovaca prihvatiti 35 drugih digitalnih valute i biti plaćeni u jednom od nativno podržava novca.

load...

# 2 Bitcoin Oznaka dodatak

Iako ne mogu biti potpuno objektivan u vezi ovog dodatka jer je autor moje stranice, ja vjerujem da je Bitcoin Burzovni Widget je nešto što je nestalo iz Bitcoin svemira. Sjećam se da nisam mogao pronaći jedan plugin koji prikazuje različite cijene BTC s grafičkim prikazom najnovijih cijena. Dakle, ovaj dodatak će vam pokazati cijene od Mt.Gox, BTC-E i Bitstamp. To će vam dati grafički prikaz Kretanje cijena u posljednja 24 sata.

# 3 CoinWidget BTC / LTC donacija dodatak

Ovaj jednostavan widget će omogućiti da tražiti donacije za vaše web stranice u bilo Bitcoin ili LiteCoin. Provedba je vrlo lijepo radi i kad kliknete na gumb donirati će se skočni prozor koji pokazuje novčanik da doniraju. Također će se automatski poslati adresu na svoj online novčanik ako kompatibilni.

load...

# 4 Coinbase Bitcoin čep plaćanja

Ako samo želite prihvatiti Bitcoins kao sredstva plaćanja, a ne druge oblike plaćanja možete koristiti Coinbase je čep. Iako je ovo vrlo ranoj fazi čep, čini se da dobro napraviti posao. Coinbase je međunarodni digitalni novčanik koji vam omogućuje da sigurno kupiti, prihvatiti i koristiti Bitcoins. Moj savjet vam je da ako se ne nalazi u SAD-u ne koriste Coinbase, jer je trenutno samo u potpunosti kompatibilan s američkim stanovnika.

# 5 Reddit Bitcoin dodatak

Ako želite naseliti svoje web stranice s novim Bitcoin vezane priče možete koristiti ovaj Reddit Bitcoin Widget. Iako nije WordPress posvećena je još uvijek dobar izvor za dobivanje svježe i zanimljiv sadržaj na vaše web stranice.

Nadam se da ste našli plugin ili dva možete koristiti za vaše web stranice. Ako imate zanimljiv Bitcoin plugin koji ste izradili i želite da ga ažurirati na moj blog molim vas pošaljite mi.

Povezane vijesti


Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novac ubiti centralizirane financije

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Bitcoin se suočava s povećanjem konkurencije iz drugih digitalnih valuta

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik