9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati | Croatian.lamareschale.org

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Iako je tradicionalna konzole i PC igara će uvijek biti isplativo, gaming tržište očito se mijenja. Prognoze o socijalnoj i povremeni točku prihoda igara na rast tog tržišta, koji će biti vrijedan 22,52 milijarde $ do 2019.

Slično kao gaming svemira, financijski svijet se mijenja. Cryptocurrency je revolucioniranje fintech tržištu, tako da ništa prirodnije nego miješanje nove igre trendove s Bitcoin i drugih oblika digitalnog novca.

[Tweet_box dizajn = "box_02"] Socijalna i povremeni gaming prihod bi trebao biti vrijedan 22,52 milijarde $ do 2019., a neki od njih su inspirirani Bitcoin. [/ Tweet_box]

Ispod je popis od devet igara nadahnutih Bitcoin, a neki od njih čak vam omogućiti da zaradite neke digitalne novca.

1. Turbopunjačem

Počnimo s turbopunjačem, u Bitcoin-prijateljski konkurentske utrke iskustva s puno akcije. Igra je proizveden od strane platforme GameCredits, dizajniran kako bi osigurao intuitivno kriptografski plaćanja pristupnika i za igrače i programere. Korisnici mogu upravljati svoje digitalne vage i kupnju u igri sadržaj, dok plaćati izravno igara. Turbopunjačem je pokrenut prije samo nekoliko dana na svim platformama, uključujući Windows, OS X, Linux, kao i mobilni telefoni s iOS i Android.

2. Bitcoin milijunaš

Bitcoin igra edukativna aplikacija koja pomaže svojim korisnicima da uče everythign o Bitcoins na jednostavan način. Igra - sastoji se od nekoliko razina s različitim pitanjima - je dostupan za desktop, kao iu verziji za iOS i Android mobilnih obitelji.

3. BitQuest

Prvi Minecraft javni poslužitelj uključiti Bitcoin sustav plaćanja i cryptocurrency-nadahnut trgovinski sustav - koji se temelji na elementu Emerald - i jedinstven MMORPG (MMORPG) značajke. Igra još ima svoju pod-Redditwhere možete pratiti najnovije vijesti.

4. Otok Forge

Ova nova igra je inspiriran old-school MMORPG stilu. U ovom svijetu igrača stvorili sadržaj možete razviti svoje vlastite priče za druge da istražuju, koristite Bitcoin na putu. Igra je dostupna za Windows, MacOS i Linux.

5. Bitcoin Milijarder

Izgraditi masivni bogatstvo i postati Bitcoin milijarder s ovom zabavna igra. Možete početi s gotovo ništa i može koristiti računalo za protuminsko virtualnom BTC povećati svoje bogatstvo. Tada možete koristiti svoj teško zarađen cryptocurrency nadograditi svoj namještaj i ulagati u nove digitalne opreme. Ipak, ne zaboravite da je ova igra neće dopustiti da zaradite Bitcoin u stvarnom životu.

6. MineThings

Ako volite da mine cryptocurrency, trgovinsku novac i robu i biti uspješan digitalni pirat, onda ova igra je savršen za vas. Ova uloga-igranje igra sa stotinama igrača ima više od 500 različitih artikala za otkriti, uključujući vozila, oružja, brodova, eksploziva i više.

7. MinecraftCC Mine4BTC

MinecraftCC glavni poslužitelj omogućuje da igraju Minecraft, a zatim se isplaćuje u Bitcoin za svaki jedinstveni blok vas mina i svaki jedinstveni blok što drugo. Isplata je trenutno promjenjiva po bloku, a nominirane su u satoshis.

8. 8BitMMO

Zamislite ogromnu građevinsku pješčanik gdje se može graditi ništa. To je prilično puno opis 8BitMMO, retro-stilu 2D masivno multiplayer igra u kojoj korisnici mogu slobodno graditi ništa im se sviđa u masivnim svemiru. Igrači mogu stvarati gradove, tamnice, arene, veliki kipovi, pixel art i ništa drugo. Igra je dostupna za Windows, Mac i Linux.

9. Uran napada!

Upoznajte Uran napad, prvi iOS igra koja Idemo igrači zaraditi pravi Bitcoin upućivanje nagrade za dijeljenje igru ​​s prijateljima i obitelji. Cilj igre - koja uključuje 13 igara u ukupno - je ubiti sve vanzemaljski gmizavci koji pokušavaju uništiti planet.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Bitcoinove novčanike s Androidom nadograđene su nakon kriptografskih nedostataka i sigurnosnih problema

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

6 Potencijalne poslovne mogućnosti Bitcoina

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu