Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu | Croatian.lamareschale.org

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Sacramento u Kaliforniji, konačno je predao Bitcoin! Lokalno okupljanje groupwas nedavno stvorio, tako da lokalni korisnici cryptocurrency i rudari mogu zadovoljiti razmjenjivati ​​ideje. Grupa je zakazao okupljanje 23. Srpnja u 7 sati, ali nema lokaciji.

load...

Osim objavljivanja vijesti na stranici okupljanje grupe, organizatori također objavio post na Reddit, gdje je rekao da „izgleda kao da se interes [u Bitcoin] raste u Sacramento”.

Organizacija okupljanja pita samo za slušatelje da RSVP na stranici grupe, pa ako idete, znate što učiniti.

Bitcoin ispitivač traži da pomogne lokalnim Bitcoin Sastanci rasti, pa ako se organizira jedan ili znati o novoj grupi pošaljite nam poruku.

load...


Novi proizvod stiže u Bitcoin svijet: prepaid kreditnu karticuTu je nova zvijezda u Bitcoin gradu: prepaid kreditne MasterCard financira s... Bitcoins!

Nemojte se previše sretna, ipak, jer to nije isto kao da ima karticu koja vam omogućuje prijenos Bitcoins tijekom transakcija. Primarna funkcija Bitcoin kartice je držati eura. „Kartica radi kao normalan prepaid MasterCard, razlika je korisnik može kupiti s Bitcoins i financirati ga Bitcoins”, objašnjava predstavnik tvrtke koja upravlja karticu.

Međutim, značajke kartice su prilično sigurni za sada, budući da web stranice ne jasno navesti u kojoj se valuti na kartice koristi. Tu je informaciju na web stranicu koja ukazuje na mogućnost različitim valutama, barem prema FAQ, koji su dostupni samo korisnicima s računom.

load...

 Kao što je navedeno od strane web stranice, morate samo slijediti dva jednostavna koraka kako bi dobili svoju karticu. Prvo, prijavite se, a zatim ga naručiti. No, ako želite naručiti karticu - koji također ima mogućnost prijenosa sredstava putem SMS-a -, morat ćete platiti početnu naknadu od € 58,55 (to je oko 50 £ ili $ 78,15).

Što se tiče Bitcoin tvrtke, web stranica povijest je vrlo nedavno, budući da je tvrtka bila samo postavljen u ožujku ove godine. Ipak, članovi ovog tima očito ima veliko iskustvo u području prepaid kreditne kartice, platni promet i virtualne valute.

Preko coindesk.com


Prihvaćanje Bitcoina kao plaćanja? Reci da, ali budite oprezni u isto vrijemeBitcoin očigledno mijenja, pogotovo u posljednjih nekoliko mjeseci. Ona raste, to je jači i ima sve više i više korisnika. Dakle, to nije ni čudo da trgovci na to gledate kao priliku za prodaju više.

Ako se sjećate, razgovarali smo o tom pitanju ovdje, objašnjavajući razloge zašto je online (i pravi) trgovci trebali prihvatiti Bitcoin. Naše mišljenje ostaje isto, jer digitalna valuta je vrli novi svijet koji treba istražiti, ali uvijek s oprezom.

Iako smo razgovarali o nekim Bitcoin je mana, to cryptocurrency može biti vrlo sigurna, ako se koristi ispravno. Transakcije se temelje na vojno-grade kriptografije, čime privatne i sigurne online transakcije. Zatim dolaze razloge smo već razgovarali o tome: da je dobro prihvatiti Bitcoin kako bi privukli tech-pamet pojedincima. One koji vole da se smatra pioniri.

Kada osjetite spremni za to, neka svi znaju da ste prihvaća Bitcoin, a vi ćete početi privlačiti kupce iz ove nastajanju tržišta. Vjerujte nam, oni su spremni uložiti svoje nove digitalne novca! To se, rekao je, ne zaboravite biti oprezan u početku pri provedbi Bitcoin u Vašem poslovanju. To je dobra ideja da se samo s ljudima i organizacijama koje poznajete i povjerenja, dok ste stekli više iskustva u ovom području.

Također, imajte na umu da cryptocurrency je nepostojan i dalje imovine visokog rizika. Dakle, nikad ne pohraniti više novca koji možete priuštiti da izgubite u Bitcoin obliku. Drugim riječima, ne idu ulaže sav svoj novac u digitalnom valuti samo zato. Bitcoin je još uvijek vrlo nepredvidljiv, tako da morate imati pripremljen mechanismthat može pretvoriti vaše Bitcoins u lokalnoj valuti na redovnoj i brz način.

To su glavni problemi koje je potrebno da se s Bitcoin. No, pored toga, digitalna valuta može biti veliki ulog u dugoročno: Bitcoin ima više smisla svaki dan u svijetu kao što je naše, a vjerujte nam, to će postati vrlo uspješan nakon što je razvio i pravila su postavljena.

Preko pandodaily.com


Adam Draper Dodano CryptoliniOrganizatori Cryptolina Bitcoin Expo najavio je danas da će svjetski poznati kapitalist Adam Draper biti adresiranje sudionika i pružanje savjeta lokalnim startups i želja poduzetnika na događaj. Ovo je druga velika najava da novac od požara izvijestio je u vezi Cryptolinaafter izvještavanja 28. Lipnja da je 38. Direktor US Mint će također biti isporukom govora na događaj.

Draper je četvrta generacija pothvat investitor koji mentorima startupima, a uložio je u vodećim tvrtkama kao što su Coinbase, praksa Fusion i osnivač Boost VC. Draper je sin kapitalist Tim Draper koji je bio pobjednik USMS aukcije.

„Ja sam uzbuđen da posjetite Raleigh i biti dio Cryptolina Bitcoin Expo”, rekao je Draper. „Ovaj napor da progura budućnost Bitcoin, grupnog financiranja i startupima će biti vrlo uspješan u takvom procvat tržišta.”

Draper je nadaleko poznat u Silicijskoj dolini krugovima i bika na eksplodira venture tržišta kapitala u Bitcoin. U ožujku 2014., Draper je naveo da Boost VC planira ubrzati 100 Bitcoin tvrtkama u iduće tri godine.

„Mi smo vrlo sretni da imaju Adam Draper dolaze iz Silicijske doline podijeliti svoje vrijeme i znanje s North Carolina Bitcoin i pokretanje zajednice. Njegovo vodstvo će biti vrlo vrijedne za sve koji prisustvuju konferenciji Cryptolina.”Rekao je Mark Easley, trokut temelji anđeo investitor, grupno financiranje
zastupnik i bivši izvršni u industriji poluvodiča u Silicijskoj dolini.

Do 2017. Boost VC planira ubrzati 100 Bitcoin tvrtki iz 250 ukupnih očekivanih tvrtki u. Potaknuti VC je akcelerator sa sjedištem u San Mateo, California koji osigurava stanovanje, uredski prostor, poslovanje i vodstvo proizvoda kroz dvanaest tjedana programa balansiranje vodstvo iskusnih mentora s
pogonom mladih poduzetnika.

Raleigh je igrati domaćin Carolinas prvi Bitcoin Expo 15. I 16. Kolovoza 2014. Vikend događaj se naplaćuje kao „Cryptolina”, a održat će se u kongresni centar Raleigh. Za dodatne informacije o raspoređivanje, cijene ulaznica, cijena studentskog, sponzorstva i demo mogućnosti posjetite: http://www.cryptolina.com/

load...

Povezane vijesti


Post ICO

70 web stranica koje vam daju besplatne Bitcoine - Da li oni zapravo rade?

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Draco sveučilište koje podržava Bitcoin nudi besplatno online tečaj o kriptoznoj valuti

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Vodič za početnike Monero (kupnja, trgovina, rudarstvo)

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Bitcoinov članak iz 2013. mogao bi biti pad ovog ruskog mjesta

Post ICO

Bit4coin vam omogućuje da ponudi kriptočanu valutu u obliku darovne kartice

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju