Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina | Croatian.lamareschale.org

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Ako ste se bave s Bitcoin za više od nekoliko tjedana, onda vjerojatno znate postoje određene alate ćete trebati kako bi se pratiti što se događa, izračunati rudarski profitabilnost ili čak napraviti nekoliko Satoshis svako jednom u neko vrijeme,

Danas sam ponosan predstaviti 99Bitcoins' poboljšanu Toolkit za Bitcoiners. Nedavno smo dodali još nekoliko dodatnih besplatnih alata koji sada možete koristiti u svoju korist:

Bitcoin slavina rotator (slobodno)

Vjerojatno jedan od najpopularnijih žanrova Bitcoin web stranice su slavine. Stranice koje plaćaju iz mikro količine Bitcoin za svoje posjetitelje. Problem s faucetsis koje obično čine samo malu količinu novca iz svake stranice i morate čekati jako dugo vremena dok možete ga koristiti opet.

To je upravo razlog zašto smo stvorili našu slavina okretaljka. Alat koji će vam pomoći da brzo kretati između stotina Bitcoin slavine omogućuju vam da brzo zaraditi nekoliko Satoshis iz svake od njih. Ako ste potpuno novi u Bitcoin ovo je odličan način da dobijete svoj prvi Bitcoins u svoj novčanik i razumjeti ono što je sve o tome.

Bitcoin mining kalkulator (besplatno)

Ako želite uzeti dublji pogled u Bitcoin miningthen vjerojatno ćete trebati dobar rudarska kalkulator. Rudarski kalkulator će vam omogućiti da procijeniti koliko vremena to će vas odvesti da se pozitivan povrat ulaganja za svoje rudarske operacije.

Bitcoin stopa kalkulator (besplatno)

To je možda jedan od najuzbudljivijih alata koje smo došli do sada. Budući da postoji toliko različitih Bitcoin razmjena i toliko različitih naknada i tečajevi ponekad je teško saznati gdje je najbolje mjesto za kupnju Bitcoins je.

Stopa kalkulator Bitcoin vam pomaže riješiti upravo to. Jednostavno unesite koliko Bitcoins ste u potrazi za kupnju / prodaju, što zemlja koju su iz te dobiti popis različitih citati iz različitih razmjene. Ako prelazite preko bilo citat vidjet ćete točnu analizu kako se izračunava broj.

Ako ste za razmjenu možete i sami lako dodati na ovaj popis, kao i popunjavanjem jednostavnog obrasca.

Milli - Visoka plaćati Bitcoin pipa (besplatno)

Nedavno smo pokrenuli vlastiti Bitcoin slavina zove Milli. Trudimo se da ovo jedan od najviše plaćaju Bitcoin slavine vani davanje daleko 700 Satoshis svakih 30 minuta. Također se može odnositi i druge ljude da pipa i dobiti 35% uputnicu proviziju.

Bitcoin cijena zujalica widget (besplatno)

Naravno nije sve naše alata su novi, neki su bili na tržištu već neko vrijeme. Bitcoin Cijena zujalica widget za WordPress je dostupan za gotovo dvije godine. To je trenutno aktivan u više od 400 web stranica Bitcoin i ima prosječnu ocjenu 4,5 od 5.

Cijena zujalica omogućuje vam prikaz najnovijih i povijesnih (do 30 dana) Bitcoin cijeni od 4 glavne razmjene. To također pokazuje Litecoin cijene kao i vrlo prilagodljiv.

Bitcoin News Feed dodatak (besplatno)

Ako ste obličje da biste dobili stalan vijesti feed na vaš WordPress stranice možete uvijek dobiti naš Bitcoin News Feed widget. Iako ja iskreno mogu reći da nije tako uspješna kao našim ostalim alatima, ovaj widget i dalje opskrbljuje dobar kontinuirani tok Bitcoin vijesti iz vodećih web stranica.

Da zaključimo Nadam se neke ili sve od tih alata će vam pomoći u trgovinu, rudarstvo, razmjenu ili izgradnju vaš sljedeći Bitcoin poslovanje. Ako imate bilo kakvih dodatnih mogućnosti i alate želite za nas stvoriti slobodno ostavite svoje komentare ispod.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

5 Čimbenici koji ometaju rast Bitcoina

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

Bitcoin se suočava s povećanjem konkurencije iz drugih digitalnih valuta

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO