Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com | Croatian.lamareschale.org

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

MovieTickets.com javlja da je njen zagrljaj bitcoin dovodi do povećane prodaje, vidljivost i zajednice dobre volje. Kada je tvrtka prvi odlučio prihvatiti Bitcoin je bilo nekih trepidations, ali sve digitalna valuta je izlaskom biti povoljan za online prodaje karata stranice. Sa potrošači stalno zahtijevajući više načina kako brzo i jednostavno platiti za robu na internetu, Bitcoin se pojavljuje kao sve popularnije metode transakcije, i onaj koji pomaže MovieTickets.com prodati svoju robu.

load...

Film-goers sada mogu koristiti Bitcoin kupiti ulaznice za oko 900 kina u SAD-u. MovieTickets.com tek počeo prihvaćanja Bitcoin još u lipnju, ali je program pokazuje rane znakove uspjeha. Već MovieTickets tvrdi da je njezino prihvaćanje bitcoin povećava vidljivost i profil. Najbolje od svega, tvrtka je izvještavanje stotine kupnje putem bitcoin do sada.

Kada MovieTickets odlučili prihvatiti Bitcoin, to nije bio upravljan od strane bilo „slobodarskog pogleda” (kao što je zaliha) ili bilo koju vrstu veće filozofije. Umjesto toga, to je bio potaknut pragmatičan zagrljaju principima poslovanja i željom da stvaraju publicitet i povećanje prodaje ulaznica. Do sada Bitcoin isporučuje na obje fronte.

load...

MovieTickets je jedna od većih tvrtki da prihvate Bitcoin kao plaćanje. Na web stranici, koja je osnovana 2000. Godine, ima ugovore s oko 240 kinu lanaca u SAD-u i jedan je od najvećih on-line trgovaca za karte za kino. Sada, to je jedna od najvećih tvrtki za službeni prihvatiti Bitcoin kao plaćanje. WordPress, podzemna željeznica, Target, Zynga, i druge velike tvrtke su postavili načine da prihvate Bitcoin kao plaćanje, često uz pomoć posrednika uslugu koja se brzo pretvara Bitcoin u gotovini.

U slučaju MovieTickets' plaćanja se olakšava GoCoin, koji je jedan od najtoplijeg Bitcoin startupima na tržištu upravo sada. GoCoin olakšava bilo koji posao prihvatiti bitcoins (i druge digitalne valute, poput dogecoin i litecoin) pretvaranjem digitalne valute u hladnu, tvrdi gotovinu da tvrtke žude. GoCoin se financira, djelomično, putem crowdsourcing.

load...

Tako dugo dok kino omogućuje kupcima ulaznica za korištenje MovieTickets uslugu platni promet, oni mogu koristiti Bitcoin kao servis za plaćanje. Nisu svi kina na MovieTickets.com, međutim, koristiti tvrtke uslugu platni promet, tako da korisnici ne mogu kupiti ulaznice s bitcoins iz svih kazališta. Ipak, gotovo tisuću kina već prihvaćanje Bitcoin i MovieTickets dalje dodavati nove kazališta u svoju mrežu.

Direktor tvrtke navodi nedostatak obrazovanja kao najveća prepreka između bitcoin kao niša plaćanja i ulaganja vozila, a kao široko kruži i na korištenje valuti. Ovaj nedostatak obrazovanja može utjecati na obje kupaca, od kojih su neki jednostavno ne znaju što Bitcoin je i kako ga koristiti, ali i tvrtkama. Mnoge tvrtke jednostavno ne znaju kako prihvatiti Bitcoin i kako uplate mogu se obraditi i pretvoriti u tradicionalnu gotovini.

MovieTicket je usvajanje bitcoin označava još jedan veliki napredak za sve digitalne valute. Za Bitcoin etablirati kao punopravnog valutu, ona će morati postati naširoko koristi i lako prihvatili opciju plaćanja. Overstock.com MovieTickets.com, i druge tvrtke pomažu u širenju svijesti o bitcoin, koji bi u konačnici trebao povećati veličinu u Bitcoin zajednice. Za sada, barem Bitcoin korisnici imaju opciju za kupnju kino ulaznica i lov na najnovije pomake.

Povezane vijesti


Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

Alarmantno transparentne uredničke operacije

Post ICO

5 Bitcoin dodataka kako bi što više iskoristili vašu WordPress stranicu

Post ICO

Bitcoinova razmjena Kraken najavljuje novu strukturu naknada

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bill Egan, eGifter: radimo na dobivanju nekih brandova koji će zaista biti uzbudljivi Bitcoinovoj zajednici

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati