Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne | Croatian.lamareschale.org

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Nakon nedavnog pokretanja Prospero Bitcoin mining stroja i ASIC „Sluga”, tvrtke Crna Arrowis trenutno u centru pažnje. Marka, osnovan je 2010. Godine u Hong Kongu, je uspostavio svoju prisutnost u Kini, a sada želi osvojiti ostatak Bitcoin svijeta.

load...

Nakon što je proveo neko vrijeme u razvoju hardvera i ugrađeni firmware za nekoliko klijenata, Crna Strijela otkrio cryptocurrencies oko godinu dana. „I mi smo bili fascinirani o konceptu otkad”, otkriva Alex Berk, predstavnik tvrtke koja je razgovarala s Bitcoin ispitivač.

Smo razgovarali Berk saznati više o crnoj strelici, a vijest su zadivljujući.

load...

Vi ste trenutno prodaje tri Bitcoin rudarske proizvode, dva Prospero linije i „Sluga”. To je bio početak vašeg Bitcoin avanturu?

Alex Berk - Da, radimo na tri proizvoda. Međutim, to nisu jedine koje smo napravili za Bitcoin. Mi smo proizveli Lancelot rudara od travnja do srpnja 2013. To su bili FPGA Bitcoin mining ploče temeljene na Xilinx spartanski 6. Naš cilj je bio dokazati da možemo isporučiti visoku kvalitetu hardvera po povoljnoj cijeni, a istovremeno ponuditi veliku korisničku podršku,

Drago nam je da smo bili u mogućnosti uspješno isporučiti ono što smo obećali. Sada smo postavili naš cilj da dostavi najučinkovitiji Bitcoin mining rješenje. Mi ćemo se podupire financijski našim Lancelot korisnicima da nadograditi na nove proizvode kako bi bili u mogućnosti da se oporavim i zaraditi novac na njihove investicije, stvar koja nikada nije učinjeno u Bitcoin industriji.

load...

Vaši platformama imaju velike stope i cijene. Jesu li ove vrijednosti trajno?

Mi radimo, ali trenutni popusti su ograničene. Mi ćemo zaustaviti promociju nakon što smo pokriveni našim inženjering troškove. Mi ne cilj napraviti bilo kakvu dobit iz prvih serija ASIC i naš jedini cilj je da pokrije troškove proizvodnje. Financira smo više od 70 posto od sebe projekta. Možemo dobiti preostalih 30 posto od raznih investitora, ali njihovi uvjeti povećati cijenu naših proizvoda. Želimo dati našim klijentima priliku da iskoriste niske cijene, a pomaže nam završiti ovaj projekt.

Jeste li klađenje na učinkovitosti, da je vaš glavni cilj?

Da, učinkovitost je glavna meta. Želimo ovaj čip biti korisno što je duže moguće, a mi mislimo da je Bitcoin mining utrka će se izboriti učinkovitosti, mogućnosti, kvalitete, pouzdanosti i korisničku podršku. Svaki proizvođač ima istu cijenu po čipu, pa je cijena čipa nije problem.

Veličina umrijeti i učestalost sat su uvijek drugi u našem cilju razvoja. Naši inženjeri su radili većinu vremena na optimizaciju jezgru čip. U teoriji je naš ASIC može se izvoditi (overclockan) na 134 Ghash / s, dok smo samo reklamirao 100 Ghash / sec. Međutim, ako bi ga pokrenuti to brzo učinkovitost će pasti, stoga ne oglašavati.

Što se prodaje vrlo specifične vrste rudarske opreme. Koje je pravo za svaku vrstu rudara?

Naš glavni proizvod je Sluga. Za one koji ne znaju, miljenik je „onaj koji je vrlo cijenjen i omiljen”. Minion je visoke performanse, male snage 28nm i 100 Ghash Bitcoin ASIC razvijen u suradnji s VeriSilicon, vodeći običaj silikonski rješenja usluga.

To ASIC je u središtu svakog od naših rudara, a mi smo ga prodaje odvojeno ponuditi OEM [originalne opreme] tvrtkama mogućnost da izgrade svoj vlastiti dizajn. Krajnji korisnici ne mogu mina s golim ASIC i trebali ostati daleko od toga.

Naše dvije rudari će imati ugrađen firmware koji će automatski spojiti na rudarskim anketama kroz stratum protokola, koji je protokol izbora za velike brzine ASIC. Mi smo s ciljem za pouzdanost, niska održavanje i user-friendly sučelje. Ovi proizvodi su razvijeni u potpunosti od strane našeg osoblja.

Prospero X1 je pravo za svakog kupca koji želi dobiti najbolji povrat investicije, ali ne imati prostor ili novac potrošiti za rudarstvo Bitcoins. To će biti veliki komad hardvera imati u svom domu, a mi se nadamo da će barem platiti cijeli račun za struju za svoj dom.

Prospero X3 je čudovište. U 2000. Ghash, sadrži 20 ruke i da će biti jedan od meanest raspršenja strojeva vani. Sluga je niska potrošnja energije će nam omogućiti da stane u samo 2U rack prostoru. Možete ga spremiti u svoj dom, ako želite, ako vam ne smeta buka od strane navijača potrebnih da se ohladi toliko ASICS. Iz tog razloga preporučamo za podatkovne centre. Ozbiljne rudari mogu kupiti 21 tih i staviti ih na isti 42U poslužitelja kabineta para, ali oni će se tražiti da daju 22kW () moći. Prihod generiran danas 21 x X3 će biti $ 17,3 tisuća po danu.

Što su crna sa strelicama planovi za budućnost? Jeste li u razvoju novih uređaja?

Ako sve bude išlo prema planu, mi ćemo i dalje raditi na poboljšanju naših rudara. Čim 14nm dostupan, do 2015. Ćemo objaviti novi ASIC koristeći ovu tehnologiju. Kao što imamo trik naš rukav, očekujemo naše 14nm ASIC nadigrati tri puta u brzini i snazi ​​bilo koje druge 14nm dizajna. Kao i uvijek, mi ćemo ponuditi povlaštene ponude do naših prethodnih kupaca.

Međutim, naši planovi za budućnost ne samo Bitcoin mining. Mi ćemo početi zarađivati ​​TCP / IP hardver čim završimo ovaj projekt.

Kako vidite rudarski tržištu upravo sada?

Ponašanje kupaca promijenilo od lipnja. To je razumljivo, jer je teško porasla toliko, a oni nisu imali priliku da se oporavi svoje ulaganje. Porast težine nije nešto što se dogodilo slučajno. Kupci su bili oduševljeni, a neki dobavljači uzeo puni prednost od toga.

Jasno nam je da je odnos između prodavatelja i kupaca mora biti win-win. Mi pokušavamo riješiti ovaj jamči našim kupcima da ćemo učiniti sve što možemo kako bi zaštitili svoje ulaganje. Mi ćemo to učiniti kroz nudi najbolju tehnologiju na raspolaganju, agresivno cijena, ograničavanje broja ASIC koje smo stavili na tržište kako bi se dati svakome dobre šanse oporavlja njihova ulaganja i zaraditi novac.

Kako vidite budućnost Bitcoin?

Mi vjerujemo u koncept virtualnog svijeta. Softver i hardver inženjeri pokušati oponašati naš živi svijet u virtualnom jednom jer su dan računala izumio. Bilo je samo pitanje vremena za virtualne valute rađati. Sretni smo što možemo uzeti tu valutu iz virtualnog i provesti ga u stvarnom svijetu.

To je super za ljude da bi mogli zadržati svoj novac u svojim osobnim računalima, a ne da se moraju oslanjati na nekog drugog da ga čuva za njih. Iz tog razloga vidimo budućnost cryptocurrencies kao vrlo svijetle jedan. Mislimo da će Bitcoin poći u vrijednosti zajedno s mrežom poteškoća. Možemo se samo nadati da će u budućnosti ćemo biti u mogućnosti koristiti ovu tehnologiju za veće dobro.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bees Brothers: mlade kriptotransparentne poduzetnice nastavljaju uspješno i već miniraju svoj prvi Bitcoin

Post ICO

Američki sud zaustavlja Mt. Gox od aukcije Bitcoin domene

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga