Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea | Croatian.lamareschale.org

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Ranije danas New York Odjel financijskih usluga objavila je komentare i signaturesfrom onih koji podnosi komentare o prijedlogu BitLicense i naučili smo da je Amazon i savjet Cameron Cohen podnijeti komentare protiv široke definicije virtualne valute u početnoj BitLicense prijedloga.

Dok Amazon je sigurno ne brani cryptocurrencies je to učinio ne slažu se sa široke definicije cryptocurrencies u tome što je mogao oštećene inicijativama kao što su Amazon novca koji su zatvoreni sustav plaćanja za Amazon uređaje kao što su Fire telefona.

Mnogi su s nestrpljenjem čekaju više komentara iz Amazone na cryptocurrencies koji to-date su šutjeli na temu izvan nejasnih izjava da ako kupci početi doista zahtjevne Bitcoin plaćanje u velikom broju da će razmotriti njegovu provedbu.

Mi smo u prilogu PDF verziju ovdje na Scribd, kao i običan tekst iz stvarnog pisma za daljnje razmatranje.

Amazon.com

20. Listopad 2014

Gospodin Dana V. Syracuse
, New York, NY 10004

Re: Obavijest o Predložene stvaranje pravila za regulaciju PROVEDBU virtualne valute tvrtke ID broj DFS-29-14-00015-P

Poštovani g Syracuse:

Amazon.com, Inc ( „Amazon”) poštovanjem podnosi sljedeće primjedbe na obavijest o Prijedlogu stvaranje pravila, ID broj DFS-29-14-00015-P ( „Obavijest”) izdane od strane New York State Department financijskih usluga ( "DFS"). Amazon cijeni mogućnost komentiranja na postavljena pitanja u obavijesti.

Obavijest će uspostaviti regulatorni okvir licenciranja za virtualne valute tvrtkama koje se bave određenim vrstama aktivnosti koje uključuju New York ili stanovnik New York. Obavijest široko definira „virtualne valute”. Ona također sadrži i dvije uske iznimke za virtualnu valutu koja se koristi isključivo u online gaming platforme i virtualnu valutu koriste isključivo kao dio kupaca afiniteta ili Nagradni program koji se može primijeniti samo prema kupnji od izdavatelja ili određenom trgovci i ne mogu se pretvoriti u ili otkupljen za
fiat valuta.

Amazon prepoznaje izazove s kojima se suočavaju u DFS u donošenju pravila za reguliranje virtualne valute kako bi se zaštitili New York potrošačima i korisnicima te kako bi se osigurala sigurnost i zdravlje u New Yorku licenciranih pružatelja virtualne valute proizvoda i usluga. Mi konkretno u pitanju, međutim, da je široka definicija „virtualne valute” može nehotice dovesti do određenih proizvoda koji se zarobljenih i da iznimke ove definicije su preuske da izgrade takve proizvode. Iz razloga raspravljati u nastavku, Amazon poštovanjem traži da DFS izričito pojasniti da su sljedeći proizvodi isključeni iz definicije „virtualne valute” u završnoj rulemaking: (1) „zatvorene petlje” digitalni načini plaćanja; i (2) pristup prepaid, pohranjena vrijednost kartice ili kartice prepaid denominiranih u fiat valuta. Pojašnjenje da su ti proizvodi isključeni iz propisa virtualne valute će osigurati da potrošači i dalje imati pristup ovim popularnim načinima plaćanja, koji ne predstavljaju istu pranje novca ili pitanja financijske stabilnosti koji cryptocurrencies i anonimno, tržnih virtualne valute predstavljati potrošačima, a financijski sustav.

A. Zatvorene petlje Digitalni Način plaćanja

Iako je predložio definiciju „virtualne valute” isključuje digitalne jedinice koje se mogu primijeniti isključivo kao plaćanje za kupovinu s izdavatelja i / ili drugim određenim trgovcima, to isključenje zatvorene petlje Čini se da je ograničena na digitalnim jedinicama koje su „koriste isključivo u sklopu od kupaca afiniteta za ili Nagradni program. I4 trgovci i njihovi partneri mogu izabrati za izdavanje digitalnih jedinica koje se mogu primijeniti isključivo kao plaćanje za kupovinu s izdavatelja i / ili drugim određenim trgovcima (uključujući podružnice izdavatelja) koje nisu nužno izdaju isključivo kao dio kupaca afiniteta ili Nagradni program. Na primjer, Amazon Kovanice i Google Play krediti su digitalni uređaji koji se mogu kupiti od strane kupaca koji će se koristiti isključivo u Amazon Appstore ili Google Play app Store, respektivno. Amazon Kovanice i kredita na usluzi Google Play ne „koristi isključivo kao dio kupaca afiniteta ili Nagradni program”, ali inače ispuniti preostale atribute predloženog exclu Sion (tj „može se primijeniti samo na naknadu za kupovinu s izdavatelja i / ili drugim određenim trgovcima, ali se ne može pretvoriti u, ili iskoristiti za Fiat valuta”).

Zatvorene petlje metode digitalnog plaćanja kao što su Amazon Kovanice ili Google Play kredita nisu virtualne valute koja obavijest namjerava regulirati. Drugi, slični regulatorni okviri sadrže izuzimanja za zatvorene petlje proizvoda i primjenjivost tih izuzetaka ne zahtijeva zatvorene petlje proizvod koji će se koristiti isključivo kao dio kupaca afiniteta ili Nagradni program. Slični regulatorni okvir može sadržavati i zasebnu isključenje izričito pokriti nagrade, poticaj ili programa vjernosti. Amazon potiče DFS razjasniti u završnoj rulemaking da je definicija „virtualne valute” ne uključuje digitalne jedinice koje se mogu primijeniti isključivo kao plaćanje za kupovinu s izdavatelja i / ili drugim određenim trgovcima, ali se ne može pretvoriti u, niti otkupiti za, fiat valuta. U nedostatku ovog pojašnjenja, izdavatelji plaćanja zatvorenog sustava može odabrati da ih prekine, jer u skladu sa punom režimu dozvola vjerojatno bi ti programi preskupi da i dalje nude i težak za kupce za korištenje.

B. Prepaid pristup, Pohranjena vrijednost kartice, ili Prepaid kartice

Široka definicija „virtualne valute” može nehotice zarobiti prepaid pristupa proizvodima, pohranjene vrijednosti kartica ili prepaid kartice koje su denominirane u fiat valute i riješiti pod New Yorku Odašiljači novca statutom (NY banke. Zakona, članka XIII-B). Da ne bi bilo zabune, vjerujemo da će osigurati jasnoću ako se DFS izričito navedeno u završnoj pravila koja definicija virtualne valute ne uključuje prepaid pristupa proizvodima, pohranjene vrijednosti kartica ili prepaid kartice denominirane u fiat valute. To će osigurati da prepaid pristup proizvodi ostaju pod jednim regulatornog režima i da davatelji tih proizvoda može nastaviti oslanjati na tumačenja i smjernice koje DFS o statusu tih proizvoda u New York zakonom.

Hvala Vam na razmatranje ove komentare. Mi bi također biti drago upoznati s DFS da razgovaraju o ovim pitanjima. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na [REDIGIRANO]

Iskreno,

/ s
suradnik glavnog savjetnika, plaćanja, Amazon.com, Inc

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin i Kina: ljubavna priča?

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

Bitcoinove aplikacije

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Kako 7.9 milijuna ljudi usvaja Bitcoin na Bliskom Istoku

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

5 Nevjerojatne Bitcoinove videozapise koje biste trebali gledati

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku