Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći | Croatian.lamareschale.org

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Američki poduzetnik ima za cilj potaknuti svoju Blockchain Valley Teslinoj pomoći

Morgan Rockwell je čovjek sa snom, ali ne samo bilo koji san. On planira napraviti prvi svjetski grad Bitcoin, ali kako bi to da će trebati Teslino pomoć.

Nakon što je rekao da, kako se električni automobilske tvrtke pomoći Rockwell pretvoriti svoj san pretvoriti u stvarnost? Poduzetnik, osnivač kinetike Inc, je radio za dugo vremena da privuče Tesla Motors, a on namjerava na kraju natjecati s velikanima kao što su Google, Apple i Visa, među ostalima.

load...

Kinetika Inc je prva aktivna znanost istraživanje objekt na svijetu u potpunosti usmjerena na blockchain technologyand je trenutno „buiding mikrokontrolera, biološki računala, roboti, trutovi i servis strojeva koji su u interakciji s blockchain tehnologije prema decentraliziranom evoluciji mreže ”prema poduzetnika.

Njegova tvrtka je razvoj će pomoći pojačati svoju viziju: na „Blockchain dolinu”. Rockwell trenutno živi u Gornjem jezeru u Kaliforniji, gdje on želi instalirati prvi Bitcoin grad s Teslinu pomoć.

load...

„Ja sam fokusiran na Tesla Motors teško u odnosu na Bitcoin s dobivanjem partnera na Motor Company, stavljajući svoje sjedište dolje na autocestu 20 iz prvog Giga-tvornice i do 101 od Fremont auto tvornice”, rekao je Rockwell CryptocoinsNews.com,

Sjedište inovativna tvrtka je dvaput kao jedan od prvih benzinskim postajama u Kaliforniji koja je pretvorena u Tesla-prijateljski kompresora stanice. „To je ludi znanstvenik laboratorij unutar 100 godina stare benzinske postaje u. Ja sam izgradio tri poslovne prostore u leđa metalne garaže zgrade i gradim prednji lobi u robota dućan za sada s bankomata, a tržnica u leđa „, Rockwell, objašnjava.

„Vi [kompresor stanica] donijet će naše sjedište više kupaca, stopala i auto promet na mjestu koje trenutno kupuju se, a to će dovesti ljude unutar Tesle koji sam obrazovan o Bitcoin na naše poslovanje u oba odnosa i partnerstava. Self-vožnje Tesla vozilo koje odgovara na Bitcoin plaćanje je jedan od većih ciljeva za stavljanje blockchain tehnologiju unutar jednog Tesla.”

load...

Osim svih proizvoda trenutno u produkciji kinetiku Inc - kao što BitSwitch, BitNODE, BitServer, BitVender”BitSD15, BitCongress, Axiomity i BRICKxy - Tvrtka također posjeduje brojne podružnice poput Build-A-BOT Inc., general Blockchain Inc, SAD Cryptobank Inc i SAD palca Inc.

Osim pokušava privući Tesla, Rockwell istodobno izdavanje ulaganja iz ostalih velikih tvrtki. On ima za cilj „ubrizgati Bitcoin ekosustav s Intel branda i pomoći izgraditi povjerenje u blockchain u odnosu na skalabilnost i održivost”.

Dok je njegov veliki plan je još uvijek u razvoju, Kinetika Inc će nastaviti s radom u „Blockchain doline”, „novo mjesto za budućnost njegovati mlade i rasti najnaprednije tehnologije koju ljudi, strojevi i priroda može smisliti u suradnja „.

Povezane vijesti


Post ICO

Autor Idiota Vodiča za Bitcoin pokreće crowdfunding kampanju za proširenje projekta

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Bitcoinove aplikacije