Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app | Croatian.lamareschale.org

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app

U Bitcoiners su čekali još od kraja Augustand sada je pravi: ZeroBlock Bitcoin je aplikacija je napokon dostupna za Android uređaje. Alat, ranije ekskluzivno za operativni sustav iOS, kombinira u realnom vremenu podatke o Bitcoin tržištu (iz izvora kao što su BitStamp, Mt.Gox, BTC-e, BtcChina i Coinbase) s agregiranom news feed, dajući korisnicima kompletnu platformu koja okuplja svaka važna ažuriranja u vezi cryptocurrency.

load...

ZeroBlock tim - na čelu s osnivačima Dan održan i Kevin Johnson - uzima mobilni iskustvo na sljedeću razinu, ali i dalje obećavaju da će zadržati aplikaciju relevantan i točan. Dostupno od svibnja prošle godine, kada je pokrenuta, ZeroBlock je stvoren da pomogne svakom Bitcoiner ukorak s cryptocurrency tržištu putem svojih mobilnih uređaja.

Ideja je postala istina nakon travnja cijena smeč, kada se održavaju i Johnson otkrio kako je teško pronaći „mobilne aplikacije koje će prikazivati ​​uživo cijenu i relevantne vijesti izvora”, navodi se u prioćenju. „Želio sam zadržati snažnu usmjerenost na dovođenje jednostavnost složenosti, maksimiziranje podataka omjer piksela na”, rekao Dand Held.

load...

„Provodi sam prvi x / y prostorni raspored za mobilne aplikacije. Koristeći izgled zaslona x / y, korisnik može prijeći prstom prema gore, dolje, lijevo i desno od glavnog slijetanje ekranu. Izgled zaslona je sličan znak plus. Ne krije izbornike ili nepotrebne swipes. Intuitivan dizajn za intuitivno valute”, objašnjava on.

činjenicama

Budući da je tvrtka lansiranja u svibnju 2013. Godine, ZeroBlock postao najviši ocijenjeno i većina pregledao Bitcoin vezane aplikacije u Apple trgovini aplikacija.

ZeroBlock nedavno prekinula milijun ukupno sjednice aplikacija i posljednjih tjedana otvorena je 30.000 - 50.000 puta dnevno od strane korisnika.

ZeroBlock vijest skupiti ogrebotina od preko 130 izvora, uključujući Reddit, bitcointalk foruma, tvrtka blogove, mainstream vijesti i razmjenu blogova.

load...

Nakon pokretanja Zeroblock android aplikaciju, tvrtka je sljedeći cilj „je dodati više karte, podataka analitike i članak hrani”, otkriva za tisak. Ali oni neće zaustaviti, kao što je razvojni tim također priprema za izgradnju verziju tableta.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin osvaja Djevicu Galactic: platiti putovanje u prostor s kriptoznom vrijednošću

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

Bitcoin exchange Kraken prelazi kanadsku granicu

Post ICO

Bitcoin exchange BTC-e pogođen DDoS napadom

Post ICO

Bitcoin vam sada može kupiti luksuzni apartman na plaži na Cipru

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

10 malo poznatih značajki skrivene unutar Blockchain.info

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

7.170 BTC ukraden iz hladnog novčanika BTER-a, kineska razmjena najavljuje blagodati

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

61% Kanađana očekuje da će do 2019. Koristiti digitalni novčanik