Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna | Croatian.lamareschale.org

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Glasina o Seattleu Seahawksu koja prihvaća Bitcoin je lažna

Izvor iz BitPay je potvrdio da Bitcoin ispitivač da Seattle Seahawks ne prihvaća Bitcoin, iako je glasina bila proširila tvrtka obrade plaćanja. BitPay trenutno radi za uklanjanje najava iz Google+.

load...
ORGINALNI ČLANAK

Nakon Sacramento Kings, tu je novi profesionalni sportski tim koji bi mogao biti oko korak u Bitcoin tržištu. Iako je to samo glasina za sada Seattle Seahawks, NFC američki nogomet tim da će se uskoro boriti za Super Bowlagainst Denver Broncos, može biti prihvaćanje Bitcoin kroz BitPay.

Glasina je upravo pokrenut od strane procesora plaćanja putem svog profila na usluzi Google+, ali to još uvijek nedostaje službenu potvrdu. Poruka je objavio BitPay rekao: „Mi smo uzbuđeni da vidite naš najnoviji trgovac, + Seattle Seahawks, prihvaćajući Bitcoinand ide na Super Bowl!”.

load...

Do sada, podaci nisu reproducirati na bilo koji drugi društveni mediji profil pripada BitPay ili potvrđuje Seattle Seahawks, ali ni dio demantirao najavu, kao dobro.

Međutim, moglo bi biti još jedno objašnjenje za glasine. Dok Seahawks može i ne prihvaćaju Bitcoin, jedan od tima igrača svakako je to cryptocurrency Plaćanja svom online trgovine. Seattle je cornerback Richard Sherman objavila prije nekoliko dana on je sada prihvaća digitalni novac na RichardSherman25.com.

Igrača e-commerce platformu uglavnom prodaje odjeća i pribor za čovjeka, žene i djecu inspirirana temom Seahawks.

Međutim, to će biti skok u dalj za BitPay objaviti da je cijela momčad prihvaća Bitcoin kad je to zapravo samo pojedinac odluka od strane jednog igrača. Bitcoin ispitivač je pokušao potvrditi ovu informaciju s tvrtkom platni promet, ali to nije bilo moguće dobiti odgovor do sada.

load...

Seattle Seahawks mogao postati drugi veliki profesionalac tim da bi ovaj potez u cijelom svijetu, nakon što je Kalifornija-temeljen NBA ekipa Sacramento Kingsa announcedthey postaju Bitcoin obitelji prije tjedan dana.

Počevši ožujka, kraljevi fanovi će moći koristiti cryptocurrency platiti za ulaznice za utakmice i službenog merchandising na tima online trgovine.Azija najbogatiji biznismen ulaže u BitPayNi Kina je nedavna najava pohod protiv Bitcoin je ostavila moćni investitori u zemlji misleći da cryptocurrency mogla biti loša investicija. Uzmite posljednju poslovnu odluku Li Ka-Shing-a kao primjer.

Deveti najbogatiji čovjek na svijetu, kao i Azije najbogatiji poduzetnik, uložio u procesor plaćanja BitPayvia Horizons Ventures, njegova rizičnog kapitala tvrtke.

Dok Ka-Shing je investicijska tvrtka je odbio komentirati tu odluku, Bitpay rekao da je „sretan da ima koristi od brojnih podršku investitora, uključujući Horizons Ventures”, SCMP.com izvješća.

John Greenwood, glavni ekonomist Invesco i poznati stručnjak u Hong Kongu financijskog režima, objašnjava da je „baš kao i investitorima u dane koji su prošli napravio više novca od prodaje lopate i motika na sponzoruše nego itko ikada napravljen od zlata moja, Li ulaže u perifernoj aktivnost koja Bitcoin je generirana”.

BitPay trenutno obrađuje transakcije za 14.000 tvrtki u 200 zemalja i unatoč činjenici da je većina tih operacija još uvijek događa u SAD-u, Aziji je među top regijama gdje je tvrtka potpisuje se novi dealswith Bitcoin-friendly trgovci.


Najbogatiji čovjek Azije vjeruje u Bitcoin, Will Paypal će konačno integrirati Bitcoin i još mnogo togaLi Ka-Shing Azija najbogatiji čovjek, a on je također veliki zagovornik Bitcoin. S Bitcoin dolaze pod vatrom iz kontinentalne Kine vlade, gospodin Li je dao valuti veliki poticaj samopouzdanja. G. Li je bio jedan od glavnih investitora iza Bitpay, koji je nedavno podigao 30 milijuna dolara dolara u seriji A financiranje. G. Li je procijenjena neto-vrijednosti od oko 32 milijardi dolara, te je napravio većinu svog novca izvan imovinu razvoj i drugim tradicionalnim industrijama. On je grananje na više sječivo polja, međutim, kroz svoju Horizon Ventures tvrtki i drugih napora


ASICMinerov USB Block Erupter rasprodan je u BTCGuildu za samo 40 minutaProdaja rudarskih uređaja koji ASICMiner USB blok Erupter bio pravi uspjeh! Prije nekoliko dana, BTCGuild, trenutno drugi po veličini rudarska bazen (sa 17 posto mreže hashpower), počeo prodavati opremu. Oni samo je potrebno 40 minuta da prodaju raspoložive 1000 jedinica.

Kao što možda znate, ASICMiner je najveća rudarska tvrtka u Bitcoin svemiru. Sam, tvrtka je odgovorna za jednu četvrtinu cijele cryptocurrency mreže, za razliku od drugih grupa, kao što Butterfly Labs ili Avalon u smislu proizvodnje stilu.

Budući da je tvrtka prvi proizvod, uspjeh je uvijek bio prisutan. Glavni objašnjenje za ovaj uspjeh je kombinacija između činjenice da je ASIC proizvodi svoje uređaje i nagli uspon Bitcoin cijene. Od prvih postignuća u masovnu proizvodnju svojih velikih rudarskih uređaja to je bio samo mali korak.

Osim toga, do danas, tvrtka je poznata po nemaju online prisutnost, osim nekoliko spoors ostavili u Bitcointalk foruma. ASIC čak je opisan kao „prvi svjetski sto milijuna dolara tvrtke bez web stranice”. To je razlog zašto je prodaja njihovih proizvoda je lakše izvršiti putem treće strane distributera, kao BTCGuild. Rudari zahvaliti ovu odluku, ili na neki drugi način, oni će morati da se spor opremu u forum bazi dražbe.

Za sada je to samo još jedan dokaz ASIC uspjeha. Tisuću eksplozivna sredstva prodan u samo 40 minuta ?! Ako to nije hit, ne znam što da ga zovu. Dobro miningto svima koji su kupili jedan!

Preko bitcoinmagazine.com

load...

Povezane vijesti


Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

5 strašnih Bitcoin priča koje dijele Redditors

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

Bitcoin Foundation Komentirajte na New Yorku Odjel za financijske usluge BitLicense kašnjenje

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

Bank of England hvali Bitcoin i otkriva istragu za izdavanje digitalne valute

Post ICO

Bitcoinova razmjena Igot.com pokreće uslugu obrade plaćanja u 40 zemalja

Post ICO

Bitcoin dobiva vjerodostojnost u EU na pete njemačkog prepoznavanja