Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom | Croatian.lamareschale.org

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Ideja može činiti malo čudno, ali samo razmišljam o svim tim ljudima koji žive u napuštenim mjestima i moraju napraviti desetke milja do liječnika... Kad tu je zapravo jedan da im pomogne. CoinMDis platformu koja okuplja liječnike iz cijelog svijeta, koji su dostupni za odgovor na svoje medicinske pitanja ili nedoumica.

Usluga je besplatna, ali ako smatrate pod uvjetom odgovor stvarno pomoći ili jednostavno želite nagraditi liječnika postoji mogućnost doniranja Bitcoins.

Dok je web stranica je usmjerena na ljude bez pristupa kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi, posebno u zemljama Trećeg svijeta, svatko može pokušati. Ostale ciljne skupine su također ljudi bez zdravstvenog osiguranja ili pacijenti koji traže drugog mišljenja.

Ali kako možete biti sigurni da je platforma bavi samo sa stvarnim liječnicima? Dok je stranica anoniman za korisnike i liječnici, kvaliteta usluge osigurat će se i činjenica da su sva pitanja i odgovori su otvoreni za javnost, tako da drugi liječnici mogu ih pregledati. Osim toga, usluga je besplatna, tako da ne postoji automatska nagrada za ljude pretvaraju da su zdravstveni professionais.

Za sada, platforma pozdravlja sve liječnici, uključujući i pripravnike. No, kao što je broj stručnjaka raste, usluga će biti „pokretanje nekoliko proceduresto provjeriti da li su novoimenovane profesionalci kvalificirani”.Udruga Bitcoin France je najnovija poglavlja Bitcoin zakladeNakon Bangladeša i Rumunjska, Francuska postaje sljedeća zemlja koja će imati instituciju prepoznat kao Bitcoin Zaklade poglavlje afilliate. Udruga Bitcoin Francuska, na čelu s Philippe Rodriguez, sada službeni član projekta zaklade.

„Francuska je zemlja u kojoj sloboda zauzima visoko mjesto kao top vrijednosti, čineći zemlju plodno tlo za inovativne usluge i tvrtke koje koriste Bitcoin protokol”, rekao je Jon Matonis, izvršni direktor Bitcoin Zaklade.

Osim pridruživanju Bitcoin Francuske, zemlje - točnije glavni Pariz - je također dom za Bitcoin veleposlanstva i pokretanja cryptocurrency inkubator poznatom kao La Maison du Bitcoin.

Nakon objave, Philippe Rodriguez otkrio je bio oduševljen da vidi pridruživanju Bitcoin Francuske „udružuju snage s Bitcoin Zaklade za promicanje Bitcoin protokol i educirati kreatora politika u Francuskoj”.

Duboko vjerujemo da Bitcoin ima potencijal da uznemiri ne samo dio financijskog sustava kao što znamo to, ali niz cestu, drugim tržištima gdje je povjerenje u središnje organizacije je trenutni status quo,

Francuska trenutno ima četvrti najveći broj aktivnih Bitcoin čvorova (samo nadmašio Sjedinjene Države, Velika Britanija i Njemačka), u skladu s informacijama koje Bitnodes i citirao CryptoCoinsNews.

Osim toga, francuska vlada je u potrazi za reguliranje i proširiti mjesno cryptocurrency ekosustav i tržište. Michael Španjolska, francuski ministar financija, izjavio je da je vlada vjeruje „da Francuska treba pustiti ljude probati, ulagati i razvijati poslovanje s Bitcoin prije nego što smo ga oporezovati”.

Što se tiče propisa, to će biti „na pola puta između najstrožim propisima [s] Kine, Japana i Rusije ili najsvjetlijih propisa donesenih od strane države, kao što su Sjedinjene Države, Kanada i Izrael”.

Istaknuti izvor stranica: Wikimedia


Atlas pokreće kampanju za stvaranje nove Bitcoinove razmjeneTu bi moglo biti novi Bitcoin izmjena na horizontu, a tvrtka Atlas ATS Inc Započinjući marketinške kampanje i prikupljanja sredstava za promicanje Atlas Exchange.

Tvrtka sjedištem u New Yorku već je počeo prikupljati donacije na grupno financiranje platformi Indiegogoand oglašavanje svoj novi projekt za vrijeme prezentacije na javnim događanjima. U samo dva dana, 10. Srpnja, tvrtka će predstaviti svoje ideje na Bitcoin Start-up događaja u valionici, u New Yorku.

Prema poduzeće, ova platforma „bit će pružanje kritički i pravovremenu podršku Bitcoin gospodarstvu, što zahtijeva dokazano, zrele razmjene tehnologije u cilju uspostavljanja likvidnosti i stabilnosti” cryptocurrency potrebe.

Osim podizanja novca za stvaranje razmjenu, Atlas koristi kampanju na Indiegogo za podizanje svijesti o digitalnoj currenciesand prednosti korištenja pouzdanu razmjenu platformu. Članovi koji se odluče pridružiti i podržati projekt će biti ponuđena neke nagrade, od majice na doživotno članstvo.

Za provjeru kampanju na Indiegogo, pa čak možda i ostaviti svoju donaciju, kliknite ovdje.


Pažnja, svi studenti na Sveučilištu Draper: sada možete platiti školarinu s BitcoinomAko ste na inovativan škola za mlade poduzetnike, zašto ne možete platiti školarinu s Bitcoin? To je ono što Draper Universitymight su mislili, jer je nedavno objavio (vrlo ponosno, možemo dodati) da su obradili svoju prvu uplatu školarine u Bitcoin pomoću Coinbase.

Škola se nalazi u Kaliforniji (SAD) i poznat po svojim različitim vida i obrazovnim metodama, dobio je svoj prvi Bitcoins kao plaćanje za 2013 ljetne sjednice, koja počinje u lipnju 24. Osim novca, institucija također prihvaća druge oblike plaćanja kao kao cjenkanja za usluge.

Ako ste pročitali što je osnivač Sveučilišta Drapera (i osnivač i direktor u Drapera Fisher Jurvetson) ima za reći, ova odluka je sasvim logično. „Neki od naprijed izgleda poduzetnici su aktivni Bitcoin trgovaca. Na Drapera Sveučilišta u Heroes, prihvaćamo Bitcoin plaćanja školarine jer je obećavajući valuta s cijeni vrijednost. Za sada, još uvijek prihvatiti dolara, previše”, rekao je Tim Draper.

To je „staviti svoj novac gdje usta” vrsta misli: ako Draper Sveučilište potiče inovativno poduzetništvo, zašto neće da prihvati inovativni oblik valute? To bi bilo u redu! Prihvaćanje Bitcoinis samo još jedna ilustracija kako Draper Sveučilište slijedi isti inovativni model to uči.

Sveučilište nudi inovativni program osmišljen kako bi potaknuti i osigurati sve potrebne alate za studente koji sanjaju da izgrade svoje vlastite tvrtke. Draper Sveučilište nudi četiri sjednice godišnje, posebno za mlade poduzetnike u dobi od 18 do 26, koji sada mogu koristiti Bitcoin platiti svoje školarine između.

Preko finance.yahoo.com

Povezane vijesti


Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

Bitcoin u Kanadi: zašto lokalni trgovci vole kriptovalu

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina