Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos | Croatian.lamareschale.org

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos

Kao što je nekoliko burzi objavila da će privremeno zaustaviti sve povlačenja sredstava Bitcoin ovaj utorak (11), cryptocurrency svemir saznao da je „masivne i koordiniranog napada” je pokrenut od strane bot systemand je djelovanje na ove tvrtke.

Informacija je otkrila jučer Andreas Antonopoulos, Blockchain.info je glavni za sigurnost. On je rekao DDoS napad koristi Bitcoin je transakcija podatljivost značajka i primjenjujući ga u isto vrijeme u nekoliko transakcija u mreži, izvijestio Coindesk.

Antonopoulos navodi da „kako transakcije su se stvorili, bili su oštećeni / paralelni transakcije također se stvara kako bi se stvorili maglu konfuzije preko cijele mreže, što onda utječe na gotovo svaki implementacija vani”.

U međuvremenu, exchangeslike popularBitstamp pridružio Mt. Gox i obustavila sve povlačenja sredstava BTC.

Ipak, to je drugačija situacija. „Mt. Gox je oslanjajući se na neispravne implementacije, čini drugim burzama također su oslanjajući se na pogrešne implementacije. (...) Njihov [Gox-a] pokušaj krivi Bitcoin softver je grubo neodgovorno. Na kraju to će dodatno diskreditirati Gox i otkrivaju njihove upravljanje nesposobnost”, rekao Antonopoulos CoinSpectator.

U Bitstamp slučaju, razmjena objavila svoju „softver je vrlo oprezan u vezi Bitcoin transakcija. Trenutno je suspendiran obradu podizanje novca Bitcoin zbog nedosljedne rezultate prijavili naš bitcoind novčanik, uzrokovane DDoS pomoću transakcije podatljivost privremeno poremetiti ravnotežu provjere. Kao takav, Bitcoin povlačenje i preradu depozit će biti privremeno obustavljen, dok se softver popraviti izdaje”, stoji u priopćenju objavljenom na internetu od strane tvrtke.

Nema fondovi su izgubili i nema sredstava su u opasnosti.

To je DDoS omogućeno nekih nesporazuma u Bitcoin novčanik implementacije. Ti nesporazumi su jednostavna rješenja koja se provode kao što govore, a mi smo uvjereni sve će se vratiti u normalu uskoro.

Isplate koji nisu uspjeli na 10. I 11. Veljače će biti otkazan, a iznosi dodaje još iz stanja kupca računa.

Također, BTC-e najavio moguće zastoje na transakcije kreditiranja. S druge strane, digitalni trgovanja imovinom platforma Kraken uvjerio da nije zaustavljanje bilo Bitcoin-vezane operationsdue na prethodnu „planiranje”.

Kroz ovaj utorak (11), Antonopoulos sačuvala ažuriranju svoj Twitter profilewith vijesti u vezi napada. Nakon što jamči da je „Bitcoin zajednica ima više nezavisnih aktera gleda na sigurnost mreže i suradničkih koliko je potrebno”, dodao je da je „utjecaj napada će biti poništen na pogrešne implementacije. Prilagodljivost će postojati, ali ne i utjecati na njega.”

On smatra da je „u ovom trenutku sljedeći tjedan, svi razmjene će biti mnogo otporniji na ove fantoma Txs i DoS napad”, čineći cryptocurrency i svih povezanih transakcija sigurnije.

Transakcija poslušnost, A Bitcoin značajka dokumentiran od 2011., a ponekad možda nose posljedice, kao u Mt Gox slučaju. Prema Blockchain.info je glavni za sigurnost „ovo se ne događa na drugim burzama, jer oni nisu toliko glupi da izda podizanje novca bez da ih provjere na prvom mjestu”. I premda brojni burzama danas su zaustavljanje svoje poslovanje ojačati njihov softver „važno je imati na umu nema sredstava su izgubili”.

Uspon ovoj temi podsjeća neki od Satoshi Nakamoto posljednje riječi: „. Kako Gavin i ja sam rekao jasno i prije, softver uopće nije otporan na DoS napad To je jedan napredak, ali još uvijek postoji više načina za napad od mene računati".

Međutim, još jednom, Bitcoin je smrt najavio put prerano. Unatoč prethodnom pad cijena od $ 900 na manje od 600 $, digitalna valuta pokazuje kako elastičan to može biti kada je suočen s takvom napadu. Vrijednost čak nadoknađeni tijekom posljednjeg sati i sada je oko 660 $.

Povezane vijesti


Post ICO

Još jedan kripto radio stanice usjeva

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin zajednica otuđuje Mt. Gox zbog grešaka: popis od 10 reakcija

Post ICO

Amazon dalje odbacuje PayBase. Uključivanje GAW Rudara

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Avalon bi mogao dobiti 200 milijuna dolara ulaganja i 20nm tehnologiju kako bi postala vođa tržišta rudarstva

Post ICO

Bitcoin u San Diegu: više malih poduzeća nastavlja se pridružiti kripto-revoluciji

Post ICO

Australski nacionalni rječnik centar odabire Bitcoin kao riječ iz 2013. godine

Post ICO

Pitajte medicinske pitanja liječnicima i nagradite ih Bitcoinom

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoinove aplikacije

Post ICO

5 Razlozi zbog kojih će internet novac ubiti centralizirane financije