Australija smatra da Bitcoin regulira valutu | Croatian.lamareschale.org

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Australian Senata Ekonomija Reference odbor pregledao status digitalne valute u zemlji u nedavnom izvješću. Njihovo otkriće je da su svi cryptocurrencies treba tretirati kao valutu za potrebe roba i usluga poreza (PDV), nego prethodnoj definiciji nematerijalne imovine koje provodi porezne uprave Australian (ATO).

Prethodni propis definira ATO nije pozdravio je Bitcoin poslovne zajednice u Australiji, a mnoge tvrtke kritizira odluku i prijeti da se presele u drugim zemljama cryptocurrency obitelji kako bi se izbjegle financijske kazne.

Thereportrecognized da je prethodna stav je koji utječu Bitcoin poduzetnika i stavljanjem nepotrebni pritisak na novim startupima.

Senator Sam Dastyari, koji je predsjedao odbor, rekao je da je:

„Bez sumnje, glavna prednost će biti povjerenje i sigurnost da uklanjanje GST će osigurati da naše vlastite digitalne poduzetnicima i stranim tvrtkama koje žele postaviti ovdje. Ono što je najvažnije, to će poslati poruku na lokalne tech poduzetnika da je njihova vlada sluša ih, i to je samo po sebi veliki korak naprijed.”

Nova vladajuća je rekao da su masivni utjecaj među australskom kripto zajednice. Promjena ne samo da će utjecati Bitcoin razmjene, ali u osnovi sve tvrtke koje se bave digitalnim novcem.

[Tweet_box dizajn = „default”] australske Senata Ekonomija Reference Odbor je odlučio da sve cryptocurrencies treba tretirati kao valutu za potrebe roba i usluga poreza. [/ Tweet_box]

Jason Williams, predsjednik Bitcoin Udruge Australiji i suosnivač BitPOS, rekao 99Bitcoins da je „rezultat australske vlade upit je zaista velik i pozitivan korak ka budućnosti. To, naravno, nema neposredan utjecaj na ono što ATO je vladao na, međutim, postavlja ton za bliskoj budućnosti.”

„Ovo rješenje je dugo vremena dolaze i kredit za svakoga u Bitcoin zajednice koji su lobirao i donio Bitcoin u mainstream”, dodao je.

Williams je također spomenuo kako uzbuđeni Australian Bitcoin zajednica. „Imamo telegram (IM moli) grupa koja ima puno ljudi iz Sydneya i članova Aussie zajednice u njoj. Kad sam logiran da provjerite poruke jutros, bilo je puno ogovarati oko toga. Stvarno Zajednica tvrdi dugo i teško za vladu da se pozitivan stav o Bitcoin. Ponosni smo Australci i doista želimo Australija da se vidi kao svjetski lider u cryptocurrency prostoru. To je uistinu velika, pozitivan korak u tom smjeru. "

Iako je vladajuća nije prošao Senat još, Senat očekuje se da bi preporuku za nekoliko dana, prema australskom tisku. Dastyari je također rekao da je u ovom trenutku puna podrška nije dostupna za reguliranje Bitcoin, kao što neki predstavnici žele da se zapravo testirati i vidjeti što se financijske mogućnosti Bitcoin tehnologija nudi umjesto da ga odgurnuti s propisom.

Detaljan izvještaj sa 74 stranica također spominje rizike s propisima i priznaje da je više istraživanja i rad treba biti učinjeno u vezi digitalne valute za to regulatedby Australian vrijednosnica i ulaganja komisije i drugih tijela.

Pregled je dobio odgovore od gotovo 48 tvrtki i pojedinaca koji upućuju i dijele svoje znanje o cryptocurrency. Najistaknutiji odgovor je bio s Ripple Labs: „usklađivanje globalnih standarda za digitalne valute mogao pružiti jasnoću i još Igralište za tehnologa i tvrtke koje inovacijama koje koriste digitalne valute.”

Očekivani datum za podnošenje izvješća Senatu se kaže da je 10. Kolovoz

Mnogi entuzijasti Bitcoin se nadaju da je ovaj propis će pomoći digitalni inovatori diljem Australije poboljšati svoj odnos s Vladom, a također pomaže svoj posao rasti.

Ako je regulacija prođe, onda Australija će se pridružiti redovima od rijetkih zemalja koje smatraju Bitcoin kao valutu poput Velike Britanije, koji je odlučio prošle godine za liječenje Bitcoin kao valutu i izuzeta je od poreza na dodanu vrijednost.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin poduzetnik Erik Voorhees koji je teretio Komisija za vrijednosne papire

Post ICO

Bitcoinovi bankomatovi koje su proizveli Robocoin i PayMaq pogodili su Južnu Koreju i Španjolsku

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

10 Bitcoin mitova koji su upuhani u komadiće

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex ne poklanja nikakve naknade za Grčku

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Vlasti zatvaraju Silk Road 2.0 i druge web stranice - uhićenje tri čovjeka u SAD-u i Irskoj

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitpoin-friendly sustav prodajnog mjesta BitPOS pokrenut je u Australiji usred glasina o tajnom projektu

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Novi grad pada za Bitcoin: prvi sastanak u Sacramentu

Post ICO

Bitcoin je uključen u buduće strategije 60% američkih organizacija