Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom | Croatian.lamareschale.org

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom

Vi možda već znate ime Btc.sxas jedan od sponzora manifestacije „Beers4Bitcoins”, postavljen da se pojavljuju u Sydneyu. Pokretanje shvatio u članku objavljenom 99Bitcoins o cryptocurrency panoramu u Australiji, ali sada je vrijeme da znaju Btc.sx malo bolje.

load...

Usluga, trgovačko platforma koja radi isključivo s Bitcoin, je izrađen od strane Joseph Lee, bivši bankerwho koristi svu svoju profesionalnu pozadinu i osobno iskustvo kladiti na budućnost virtualne valute. Kao jedan od prvih digitalnih novac, on je proširio svoje investicije i počeo raditi s Bitcoins dok nije vidio sve mogućnosti.

Sada, on želi da svi imaju priliku nagađati o vrijednosti cryptocurrency s pravim alatima, ali bez velikih rizika. Pa je stvorio Btc.sx, koji radi samo s Bitcoin: koji uključuje sve trgovine, isplate i depozite. Osim toga, platforma fokusira na margin trading, čime ulagači koristiti postojeće Bitcoins i povećanje njihove isplate.

load...

Međutim, Btc.sx eliminira dio rizika povezanih s akcijama poput ove strane zahtijevaju polog. Ova početna vrijednost određuje koliko je veličine bet investitor može učiniti, dopuštajući im da ograniče njihovu ukupnu izloženost.

Prema Joseph Lee „, ako se tržište kreće protiv njih [investitori] u vrlo jakom način, onda sam djelovati kao protu-stranci upravljati taj rizik. Ako izgubim više nego što je moj klijent stavlja se kao depozit, onda je to doći će iz džepa. Nikad neće teretiti klijent više od njihova polaganja za tu poziciju”.

Lee je počeo raditi na platformi prije samo devet mjeseci kao jedan osnivač, ali nakon nekog osobnog ulaganja od 150.000 australskih dolara, uspio je pokrenuti uslugu prije tri mjeseca. Jedan i pol mjeseca nakon toga, Btc.sx nevjerojatno postignut profitabilityand drži uspješan.

load...

Preko zdnet.comAustralski ured za oporezivanje odgađa odluku - i dalje želi minimalne TX zapiseAustralian Taxation Office se tereti za razne namjene, uključujući konzultacije koji se koristi kao sredstvo za poboljšanje upravljanjem australskih poreznih i mirovinskim sustavima na način da opisuju kao korist nacionalnih interesa.

Pojedinci ili tvrtke čine zatražiti konzultacije s uredom koji će se posavjetovati sa zajednicom na pitanjima koja su ili u nacionalnom interesu ili bi značajno poboljšati zdravlje ili učinkovito funkcioniranje sustava.

Nedavno je ured bio nadležan za pregledavanje Bitcoin poreznu svrhe i početne konzultacije uredu je završena.

Predstavnici industrije iz profesionalnih i Bitcoin udruga, te vodeće tvrtke su uključeni u nastajanju Bitcoin zajednice, sastali su se 29. Travnja 2014. S Australske porezne uprave. Sudionici dali vrijedne podatke o njihovim poslovnim modelima te kako različite porezne tretmani bi utjecati svojim klijentima, članovima i tvrtkama.

Grupa pruža vrijedne povratne informacije o ATO prijedloga koji su bili dio ATO razmatranja za australsku poziciju na tom poreznom tretmanu. ATO je tražio dodatne savjete iz vanjskog pravnog savjetnika, koji je odgođeno oslobađanje papira za navođenje koji se očekuje da će uskoro biti objavljen. Ostaje prioritet ATO pružiti zajednici sa završnog rada za navođenje na vrijeme da ljudi završe 2013-14 poreza na dohodak. Ključni podatak da porezni obveznik će morati o svakoj transakciji ili događaj s Bitcoin je datum, iznos u $ A, što je bilo za, a tko je druga strana bila (njihov Bitcoin adresu, u najmanju ruku).

Čini se da je Australija će biti potrebna onima koji su uključeni u Bitcoin i cryptocurrency da temeljito dokument svake transakcije za porezne svrhe, a željeli biste vidjeli informacije za koje je druga stranka uključena u prometu su bili, ali vjerojatno će omogućiti jednostavan zapis o Bitcoin adresu kada druge informacije nije dostupno.


Australski podnositelji zahtjeva za socijalnu skrb moraju sada proglasiti imovinu cyber valuteTu je i novi mali dodatak na australsku mirovinu prijavnici to znači veliku vijest za Bitcoin zajednice u zemlji i diljem svijeta. Od ovog tjedna, australski mirovinski programi moraju deklarirati svoje „cyber valuti” imovine, kao što su Bitcoin.

Obrazac za prijavu objavljen od strane Ministarstva za ljudska Services (DHS) stavlja Bitcoin na istoj razini drugog potencijalno vrijednih assetssuch kao „taksi ploče, vrijeme dionica, trkaćih konja, hrtova putnih čekova” i drugih collectables. Odluka je, prema Sydney-based odvjetniku „legitimira koncept digitalnog bogatstva izvan niša područje”.

Bitcoin pojavljivanje na obrascu službene isprave koja može biti suptilan, ali to je definitivno značajan, Amor Sexton, koji radi na digitalnoj valuti specijalist tvrtke spretan Odvjetnici, rekao CoinDesk.

Izgleda cryptocurrency mijenja način na koji je australska vlada vidi nematerijalnu imovinu, uglavnom zbog Bitcoin uklapa u ovaj opis, ali se lako može trgovati. „Koncept‘digitalne imovine’ili 'digitalne imovine, može izgledati jednostavno, ali to zapravo izaziva neke od osnovnih pravila imovinskog prava. Ovo priznanje cryptocurrency kao sredstvo je evolucija imovinskopravni i koncept bogatstva”, ona dodan.

S ovom novom odlukom, Australija stalno pokazuje da je jedna od rijetkih zemalja u svijetu spremni da pravilno regulirati Bitcoin u ovom trenutku bez stvaranja velike prepreke za njegovu popularnost.

Jason Williams, predsjednik Bitcoin Udruge Australiji, objavila je organizacija „oduševio” odlukom vlade uključivanja Bitcoin u obliku. Cryptocurrency sada smatra oblik bogatstva u Australiji, definicija koja napada ideju Bitcoin kao niša trend.

Williams je rekao da „ne samo da to opravdaju Bitcoin kao oblik bogatstva, vrlo uključivanje Bitcoin u službenim državnim dokumentima znači da postoji realna napor od strane vlade u razumijevanju i ostvarivanju cyber valute u cjelini, a Bitcoin posebno su tehnologije koje su postavljena da se stalni dio našeg financijskog krajolika”.

Izvor slike: Wikimedia

load...

Povezane vijesti


Post ICO

50.000 bitcoina za aukciju

Post ICO

Bitcoin i druge digitalne valute

Post ICO

Barry Silbert ide sve na Bitcoin

Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

20 Bitcoin stručnjaka koje biste trebali pratiti na Twitteru

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoin nije siguran - lažu banke i vlade (Evo zašto)

Post ICO

Aplikacija koja će ukrasti Bitcoine, Paypalovi predsjednici preuzeti Bitcoin i još mnogo toga

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Bitcoin velike perike

Post ICO

Prihvaćanje bitcoina je blagodat za MovieTickets.com

Post ICO

Napad će Bitcoinove razmjene učiniti otpornijim, kaže Antonopoulos