Australci vole Bitcoin Bill Pay | Croatian.lamareschale.org

Australci vole Bitcoin Bill Pay

Australci vole Bitcoin Bill Pay

Brisbane-based startup dnevnoj sobi Satoshi izvještava da su Australci platio $ od 150.000 svakodnevnih računima za kućanstvo s Bitcoin u tri mjeseca otkako je pokrenula.

Dnevni boravak od Satoshi je besplatni online servis koji omogućava plaćanje bilo BPAY-omogućen usluge putem Bitcoin; uključujući telefonske račune, račune za struju, školarina, kreditne kartice i plaćanja poreza.

load...

Često se naziva „valuta na internetu”, Bitcoin doživljava snažan rast usvajanja u Australiji i nudi brz i siguran alternativu tradicionalnim online plaćanja.

Suosnivač i tehnički direktor Daniel Alexiuc rekao: „Bitcoin korištenje u Australiji raste vrlo brzo, a naši klijenti nam kažu da su u potrazi za više načina da provedete svoje Bitcoin. Plaćanje računa je nešto što svi mi, a mnogi sada koriste Bitcoin to učiniti.”

load...

Dnevni boravak od Satoshi koristi algoritam koji trenutno izgleda po stopama od vodeće Bitcoin burzama diljem svijeta koji rezultira u račun obveznik koristeći uslugu besplatno.

Uzeli smo nekoliko minuta sjesti s Alexiuc raspravljati o dnevnoj sobi Satoshi.

Mike: Koji su neki od najvećih prepreka ili preponama vi i vaš tim su se morali prevladati s dnevnim boravkom od Satoshi?

Alexiuc: Oporba iz banaka i osnovana usluga plaćanja. Imali smo poslovni bankovni račun zatvoren bez ikakvog razloga dao, a trenutno su na milost i nemilost Bpay-a (u zajedničkom vlasništvu od strane velikih 4 banke u Australiji) trgovački pravila koja su dizajnirani kako bi zaštitili svoje uplate sos vlak.

load...

Relativna Nerazumljivost bitcoin među trgovcima. Bitcoin usvajanje je još uvijek u povojima u Australiji, i pokazujući prednosti bitcoin kao platnog sustava potrebno truda.

Odgođeno smjernice Porezna uprava. Australski porezni ured planira objaviti svoj službeni stav o Bitcoin u lipnju, ali su morali odgoditi. Mi smo prilično sigurni u dobar ishod, iako, kao što su neki ohrabrujući komentari u svom nedavnom vlade enquiryinto regulaciju digitalnih sustava:

„Međutim, primjenjujući svu težinu bonitetnog ili ponašanja uredbe za male igrače i novih start-up, bez obzira na značajnost rizika koju predstavljaju, može gušiti vrijedne inovacije nepotrebno.”

Jedna stvar koja je bila apsolutni užitak u svakom pogledu je Bitcoin sebe. Zato smo sigurni da je digitalna valuta će postati mainstream plaćanje opcija za posao.

Mike: Što je nešto što se trenutno radi na za budućnost dnevnoj sobi Satoshi?

Alexiuc: Mi smo sada u razvoju Satoshi ★ plati, put za trgovce dodati Bitcoin kao opciju plaćanja na njihove račune i račune. Planiramo imati naš prvi trgovac online u sljedeća tri mjeseca.

Mike: Imate li kakvih planova za poduzimanje dnevnoj sobi Satoshi Global? Bilo planovi širenja u budućnosti?

Alexiuc: Upravo sada smo fokusiranje naše energije na australskom tržištu. No dobili smo brojne zahtjeve od Bitcoin korisnika u drugim zemljama koji bi željeli vidjeti sličan sustav, te su svjesni potražnje. Širenje naše ponude i na druge zemlje je dio našeg dugoročnog plana.

Zahvaljujući Daniel Alexiuc uzeti nekoliko minuta iz svog zauzet raspored razvoja razgovarati s Coin Vatra u pogledu usluge i planove za budućnost.

Povezane vijesti


Post ICO

Bitcoin i budućnost novca: Atlanta je domaćin kripto-konferencije u listopadu

Post ICO

Belgijska središnja banka i financijsko tijelo izdaju upozorenje protiv Bitcoina

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 razbija sve zapise: Gyft, NewEgg imaju najbolji dan prodaje ikad

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Alex Berk, crna strelica: čim 14nm bude dostupan, pustit ćemo novi ASIC koji će nadmašiti sve druge 14nm dizajne

Post ICO

Alat za povećanje profitabilnosti vašeg Bitcoina

Post ICO

Bitcoin se suočava s povećanjem konkurencije iz drugih digitalnih valuta

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

Bitcoin Crni petak - najbolji način da potrošite svoje Bitcoine

Post ICO

Bitcoin i ulogu koju bi mogla igrati u B2B zajednici

Post ICO

3,3454 trilijuna dolara je dobar dovoljan razlog za kupnju Bitcoina

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014