Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu | Croatian.lamareschale.org

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Bank of England i London School of Economics pridružuju se Bitcoin forumu

Predstavnici velikih financijskih institucija kao što su Bank of England i London School of Economics će prisustvovati u nastupnom Bitcoin okruglom stolu čiji je domaćin u četvrtak (14.) od strane vodstva foruma Social Media.

'The Bitcoin i Blockchain Vodstvo Foruma - Istraživanje Next Generation Internet' će se dogoditi na Allen i Overy, u Londonu. Ploča će se fokusirati na Bitcoin, njegove temeljne tehnologije poznate kao blockchainand kako digitalni novac i financijske inovacije mijenjaju trenutnu ekonomsku paradigmu.

interesu pokazanom Bank of England nije baš iznenađenje. Institucija je nedavno revealedit je studirao digitalni novac pod uvjerenje da cryptocurrencies kao Bitcoin može iz temelja promijeniti isplate industryacross svijeta. 

Zaključci banke - koje uključuju usporedbu između digitalnog novca i pojavom interneta - dio njezine jedne banke program istraživanja. Također, prošle godine ustanova je objavio istraživanje papertitled „inovacije u tehnologijama plaćanja i pojavom digitalne valute.”

U radu se analiziraju cryptocurrencies i Bitcoin je decentralizirana javnu online knjigu, na blockchain. „Ključ inovacija digitalnih valuta je‘distribuirana knjiga’koja omogućuje sustav plaćanja za rad na potpuno decentraliziran način, bez posrednika kao što su banke”, stoji u dokumentu.

Znanstveni rad potvrđuje da je Bank of England ne vidi Bitcoin kao prijetnju, nego kao priliku da se poboljša tradicionalni bankarski sustav.Razmjena bez plaćanja EasyCoin spremna za početak rada 31. ProsincaBitcoin Tvrtka Neo je gotovo spreman za kick-off svoj novi razmjene, EasyCoin. Platforma je postavljena na početak rada na zadnji dan ove godine. Prema poruci objavljenoj na BitcoinTalk.org forumu, virtualna usluga će osigurati „najnoviju, najjednostavniji, gnjavažu besplatno način za kupnju cryptocurrencies online bez potrebe za bankovni račun”.

Neo jamči da će njezini novi korisnici moći napraviti račun u manje od tri minute, kao i brzo top-up njihov račun na jednom od novog Bitcoin-prijateljski ZipZap plaćanja locationsacross svijetu.

Nakon što su ta dva koraka zaključili, klijenti će moći naručiti željenu količinu cryptocurrency - Bitcoin ili Litecoin - kroz EasyCoin, koji će biti dostavljen na njihov novčanik u nekoliko sekundi.

Razmjena u početku će raditi u Velikoj Britaniji, SAD-u, Rusiji, Danskoj, Švedskoj i Norveškoj, ali više zemalja će uslijediti, najavila Neo. Međutim, bit će potrebno provjera identiteta: „da nas uvede u skladu s AML / KYC zakonodavstvo kupcima će morati potvrditi svoj identitet prije nego što možete napraviti drugi vrh gore”, poruka, dodaje.

Kada je u pitanju sigurnost, EasyCoin „podržava industrijski standard sigurnosti kao dva faktora autentifikacije, kao i autentifikaciju tekstualne poruke za osiguranje kupaca račune protiv lažnih korištenje”. Tvrtka osigurava da je njihov Automatizirana usluga za provjeru ID omogućuje razmjenu potvrditi identitet kupaca brže nego ikada prije. „Ne daysto više čekanja imaju puni pristup usluzi”, to je njihova garancija.

A što je naknada? Na vrh-račun, klijent će morati isplatiti 3,99 posto od ukupnog novca dobio na ZipZap agenta, plus naknadu pogodnost koja se može isplatiti u trgovini. Prema NEO poruke „EasyCoin ne naplaćuje dodatne naknade prilikom pretvaranja vrh gore u bilo Bitcoin ili Litecoin”.

Pružajući brz i jednostavan servis, tvrtka se fokusira burzama akcije u zemljama poput Velike Britanije, gdje su banke i financijske institucije čini ‘da predstavljaju značajan prepona za Bitcoin vezane startups’.


Banka Kine ne može prepoznati Bitcoin kao legitimni financijski instrument u bliskoj budućnostiNakon tjedan dana turbulencije u kineskom Bitcoin tržištu, predstavnik Narodne banke Kine odlučila govoriti o cryptocurrency na gospodarskom forumu. Prema Yi Gang, to bi bilo nemoguće za središnja banka u zemlji prepoznati Bitcoin kao legitimni financijski instrumentin bliskoj budućnosti.

Međutim, zamjenik guvernera Narodne banke Kine i ravnatelj Državne uprave za deviznom dodaje da su ljudi „slobodni sudjelovati u Bitcoin marketand će osobno donijeti dugoročnu perspektivu valute”, navodi se u New York Times.

Iako Bitcoin ispitivač već prijavili prethodni i sličnu odluku kineske bankarstvo Regulatorne komisije i Hong Kong financijske uprave, ove primjedbe su najizravniji službena izjava do sada objavljen. Ipak, zamjenik guvernera ne daje nikakve izvjesnosti u svezi Bitcoin budućeg statuta.

Sve što se zna sigurno je da redoviti kineski građani mogu slobodno trgovati Bitcoins, u skladu s karakteristikama cryptocurrency-a. Međutim, The New York Times tvrdi da su analitičari govoreći kineska vlada već ima pravni temelj za slamanje Bitcoin, u slučaju da želite.

Povezane vijesti


Post ICO

20 nezgrapnih Bitcoin rudnika

Post ICO

Banke, spremni! Blockchain će uskoro zapaliti svijet

Post ICO

Australija smatra da Bitcoin regulira valutu

Post ICO

Još jedan kripto radio stanice usjeva

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bitcoin mogao bi se suočiti s izumom iz vlastitog rata

Post ICO

Gotovo sam dobio Scammed od strane Alleged Coindesk

Post ICO

9 Igre koje su nadahnute špijunskim nadomjestavanjem trebate igrati

Post ICO

Izdvajamo iz Konvencije Bitcoin 2014

Post ICO

Belgijski ministar financija ne predviđa probleme između nacionalne banke i Bitcoina

Post ICO

Usvajanje Bitcoina: Top 5 zemalja u razvoju

Post ICO

Australski pokretanje pokreće Bitcoinovu jedinu platformu za trgovanje marginom