Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane | Croatian.lamareschale.org

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Banka Francuske upozorava bitcoinere i trgovce o rizicima kriptosurvane

Narodna banka Kine nije bio jedini koji je upozorio svoje banke i citizensabout rizike bave cryptocurrency. Banka Francuske odlučio je slijediti isti put u četvrtak (5), tvrdeći Bitcoin je inherentno promjenljive i da korisnici možda teško pretvoriti virtualni cointo pravi novac.

load...

Prema pisanju Reutersa, središnja banka ne vidi prijetnju zakonsko sredstvo plaćanja, ali anonimnost koja Bitcoin može offeris problem, budući da podiže rizik od pranja novca i financiranja terorizma, rekao je središnja banka u službenom dokumentu:

Čak i ako Bitcoin trenutno nije vjerodostojan ulaganja vozilo i stoga ne predstavljaju značajan rizik za financijsku stabilnost, oni predstavljaju financijski rizik za one koji ih drže.

load...

Ova publikacija je dodao da nagađa o cijeni Bitcoin može biti skupo i uselessif korisnici postali voljni pretvoriti dobitke u zakonsko sredstvo plaćanja. Banka kaže da je to potencijalno mogao riskirati cijeli sustav bi Bitcoin kolaps.

Tu je i upozorenje za sve veći broj francuskih trgovaca i pružatelja usluga trenutno prihvaćaju Bitcoin kao oblik plaćanja: središnja banka upozorila je da nisu imali garancije da će BTC može se unovčiti za pravi novac.

S druge strane svijeta, analitičari Bank of America Merrill Lynch izdaje prvi izvještaj o rezultatima istraživanja banke na Bitcoin, zaključivši da je cryptocurrency ima potencijal da postane „glavni način plaćanja za e-trgovinu.” Riječi „ozbiljan konkurent tradicionalnim pružateljima prijenos novca” također su citirani u izvješću. Osim toga, dokument je također procjenjuje razumnu vrijednost 1300 $ za svaki Bitcoin ako je virtualna valuta postaje mainstream.

load...


Bank of the West zatvara račun Amagi Metals zbog Bitcoin plaćanjaAmagi metali, plemeniti metali nabavljač, nedavno je otkrila da je njihov trenutni bankovni račun sa San Francisco-based banke na Zapada (BotW) će se closedin sredine kolovoza. Zašto? Pa... Jer oni prihvaćaju Bitcoin kao način plaćanja i institucija vidi da kao rizik.

„Mi smo radili s BotW od 2011. U posljednjih mjesec dana počeli su se tražile informacije o našem poslovanju i tvrdi da smo bili Novac usluge Poslovni (MSB). Međutim, mi prihvaćamo samo Bitcoins kao način plaćanja, ne prodajemo Bitcoins, niti mi razmijeniti ili „posao” Bitcoins. Osim toga, mi smo u skladu s AML / KYC i drugim propisima”, objasnio je Amagi metala u izjavi za javnost.

Budući da posao koji radi on-line s klijentima iz cijelog svijeta, Amagi Metali nudi nekoliko načina plaćanja za svoje klijente. Osim banaka žica, čekove, novac naloga, PayPal i kreditnim karticama, odlučili su dodati Bitcoin je u prosincu 2012. Nakon toga, u veljači, platforma objavila je da su primili na američki dolar ekvivalent od gotovo $ 50.000 prodaje denominirane u Bitcoin. Očigledno, njihov uspjeh odluke zadovoljan svima, osim banke.

Zato, na kraju prošlog tjedna, Amagi Metali „Čuo natrag iz banke”, koja zatvara svoj račun i isključivanja neke opcije. „Oni misle da smo‘rizik’, jer smo prihvatili Bitcoins kao način plaćanja”, navodi se u platformi.

Dakle, tvrtka je pokrenula prigovor na Bitcoin zajednici. „Trebamo vašu pomoć! Može li netko predložiti Bitcoin prijateljski banke koji se nalazi u SAD-u, tako da možemo nastaviti poslovati nakon sredine kolovoza?”, Pitali su se na Reddit. „Molim vas, imajte na umu da planiramo na nastavak poslovanja kao i obično i to neće utjecati na naše sadašnje poslovanje. Hvala vam za sve vaše pomoći i podrške”, Amagi Metali dodan. Ako mislite da možete pomoći tvrtka ići u Redditand napustiti svoj savjet.

Preko bitcoinmagazine.com


BankBlacklist.com: otkazati banke koje se bore protiv BitcoinaProjekt bi mogao biti malo sirovo, za sada, jer to je samo početak, ali puno Bitcoin korisnika čini se da je to sjajna ideja. Radi se o BankBlacklist.com, web stranicu na kojoj možete otkazati banke koje su osvećivanje Bitcoinusers i tvrtkama vezanim za virtualne valute.

Platforma „je namijenjen da bude popis poznatih loših glumaca u bankarstvu”, možete pročitati na web stranici. „To su banke koje su izabrali da samovoljno kažnjavanje kupaca i trgovaca koji imaju smjelosti da podrži Bitcoin”, dodali su.

Banka Crna lista potiče ljude da znaju svoje banke: „AML / KYC Kako bi bilo da smo dobili neke grass roots ACB / KYB ide umjesto protiv korumpirane bankarstvo / znati bankar?!”. I nagraditi one koji podržavaju Bitcoin, možda postoji i „Popis dopuštenih dobrih banaka u budućnosti”.

Za sada, projekt generira puno pozitivne povratne informacije.


Regulatorna komisija za bankarstvo trenutno ne planira regulirati Bitcoin u Kini, kaže članakKina je bankarstvo regulatorna komisija neće regulirati Bitcoin u zemlji za sada

Barem, to je ono što je članak objavljen na kineskom web Sina kaže.

Nakon što je div Baidu počeli prihvaćanja cryptocurrencythis tjedan, to ne bi bilo toliko čudno ako Kina počela gleda na virtualnu medalje sa novom set oči, ali očito da neće biti događa tako brzo. Brian Cohen iz Bitcoin Magazine, razbio vijesti na cryptocurrency zajednici putem Twittera, ovog četvrtka (17), s porukom „Kina bankarstvo Regulatorne komisije:‘ne namjerava uvesti regulatorne politike za Bitcoin’.

Poruka je došao s vezom na kineskom članak, u kojem je moguće pročitati da je novinar nazvao bankarstvo regulatorna komisija tijekom ovog tjedna i institucija mu je bilo trenutno ne planira regulirati cryptocurrency u zemlji.

Međutim, članak također kaže da je nekoliko stručnjaka poticanje kinesku vladu da brzo odlučiti da li Bitcoin treba uzeti u obzir pravne ili ne. Isti stručnjaci govorili o više nadzora i upravljanja poboljšanja, u slučaju da se vlasti odluče Bitcoin je pravna.

S druge strane, ako je presuda utvrdi cryptocurrency će biti protuzakonito, trgovanje se mora zatvoriti što je prije moguće kako bi se spriječilo daljnje oštećenje interesima investitora.

load...

Povezane vijesti


Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Bitcoin developer Gavin Andresen sumnja da većina oblaka rudarskih operacija su Ponzi sheme

Post ICO

U Estoniji će se roditi dvorac Bitcoin

Post ICO

Bitcoin osvaja psihološku prekretnicu od 1000 dolara: je li kriptekunvalencija na Mjesecu?

Post ICO

7 razloga zašto vaš Bitcoin Business gubi korisnike

Post ICO

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Post ICO

Bitcoin za putovanja: utakmica na nebu

Post ICO

Bitcoinovi stručnjaci za industriju trebaju sada podići obrazovne napore

Post ICO

Bitcoin-friendly zaposlenici mogu biti plaćeni s cryptocurrency zahvaljujući BitPay novi API

Post ICO

BetCoin Casino tim pokreće novu web stranicu za igre na BetCoin Circle i priprema još vijesti

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoineri dobivaju ekskluzivan pristup pretplati

Post ICO

Bitcoin raste u popularnosti u Kini