Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji | Croatian.lamareschale.org

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Bank of Thailand smatra Bitcoin ilegalnim: trgovanje je sada suspendiran u zemlji

Tajlandski Razmjena cryptocurrency Bitcoin Co Ltd.has najavio je u ponedjeljak (29), koji je Bank of Thailand je smatrati nelegalnim sve aktivnosti Bitcoin vezane su. Kao posljedica toga, tvrtka je morala privremeno zatvoriti sve svoje operacije dok su zakoni u Tajlandu ažuriran.

Prema platformi - koji je pokušavao ispravno registrirati razmjenu s različitim nacionalnim tijelima vlasti i tijela za posljednjih nekoliko mjeseci -, ustanova ne čini njihov posao lako. Uključeno u ovom marljivost je potrebno odobrenje koje dodjeljuje Banka Tajlanda, gdje Bitcoin Co Ltd je trebao tražiti „smjernice za sve važeće dozvole u kupnji i prodaji Bitcoins”.

U početnoj fazi, „Bank of Thailand je zaobići tvrtke mjenjačnica dozvolu na temelju koje Bitcoin nije bila valuta”. No, razmjena je pozvan natrag na sudjelovanje u conferenceto objasniti kako Bitcoin radi uopće i razgovarati, posebno, o poslovanju Bitcoin Co. Ltd.

U izjavi za javnost objavljenoj na svojim web stranicama, tvrtka kaže da je ovaj sastanak održan s oko 15 članova Banke Tajlanda. „Tijekom ove konferencije, direktori Bitcoin Co. Ltd. Održao je prezentaciju o djelovanju Bitcoin, prednosti Bitcoin, potaknuti u poslovanje tvrtke i buduće implikacije Bitcoin”, pokušava educirati članove banke.

Iako, njihovi argumenti nisu po volji članove banke. „Na kraju sastanka, stariji članovi Odjela deviznom uprave i politike savjetovao da zbog nedostatka postojećih važećim zakonima, kontrole kapitala i činjenice da Bitcoin okružuje više financijskih aspekata sljedeće Bitcoin aktivnosti su ilegalne u Tajlandu: kupnji Bitcoins, prodaja Bitcoins, kupovina roba ili usluga u zamjenu za Bitcoins, prodaje roba ili usluga za Bitcoins, slanje Bitcoins nikome nalazi izvan Tajlanda i primanje Bitcoins od bilo koga koji se nalazi izvan Tajlanda”.

Nakon ove odluke, „Bitcoin Co Ltd, dakle nema izbora nego da obustavi operacije do kao što je vrijeme da se zakoni u Tajlandu su updatedto račun za postojanje Bitcoin”. Razmjena je također objasnio da je Bank of Thailand „je rekao da će i dalje smatra da je problem, ali nije dao nikakvu određeni rok”, pa do tada Bitcoin je ilegalno u zemlji.

UPDATE (srpanj 30, 08:52) -Bitcoin ispitivač pokušao kontaktirati Banku Tajlanda preko svoje web stranice, ali svaki put kad pokušate da pošaljete upit postoji pogreška. Pokušali smo dobiti još jednu e-mail adresu, ali web stranica ne pokazuje bilo.

Povezane vijesti


Post ICO

260 Airlines sada prihvaća Bitcoin zahvaljujući novom Bitnetovom partnerstvu

Post ICO

Apple protiv Bitcoina i ono što poštanski ured želi od Bitcoina? Ažuriranje vijesti

Post ICO

Autor Idiota Vodiča za Bitcoin pokreće crowdfunding kampanju za proširenje projekta

Post ICO

Bitcoinova tvrtka Coinsilium pokreće UK-ov prvi blockchain IPO

Post ICO

5 Čimbenici koji ometaju rast Bitcoina

Post ICO

Android uređaji sada su na Zeroblockovom brodu zahvaljujući novoj Bitcoin app

Post ICO

Bitcoin stiže u Tursku: BTCTurk je prva Bitcoinova razmjena u zemlji

Post ICO

Amazon je bio zabrinut zbog BitLicensea

Post ICO

Zaklada Bitcoin potrošila je 150K mjesečno, izgubila 4,6 milijuna dolara za manje od godinu dana

Post ICO

Bitcoin jezgra verzija 0.11.0 objavljena

Post ICO

Andersen baca još jedan prijedlog za povećanje granice veličine blokova

Post ICO

Geek govori o svom iskustvu koristeći Bitcoin Miner iz Butterfly Labsa