Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju | Croatian.lamareschale.org

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Bankarski divovi koji podržavaju Bitcoinovu tehnologiju

Od svog nastanka prije šest godina, Bitcoin i njegov roditelj-tehnologija blockchain uživali naklonost među mnogim industrijskim igračima diljem svijeta.

S druge strane, njegovi najveći protivnici bili su tradicionalne financijske institucije koji su ga vidjeli kao prijetnju. Unatoč tom stavu prema cryptocurrency, mnogi od nedavne akcije poduzete od strane ove institucije pokazuju stavovima, potencijalno potaknut koliko blockchain može poboljšati banaka struje zatvoren baze podataka.

load...

Iako postoji više banaka koje žele usvojiti Bitcoin core tehnologiju, ovdje je popis koji obuhvaća osam najvećih banaka pokazati interes za blockchainso daleko.

BNP Paribas

Izvješća ukazuju na to da je francuski bankarski div je posljednjih mjeseci bio stvaranje poteze u potpunosti iskoristiti od blockchain. Ovo je ojačano nedavnoj analizi dijele jedan od svojih analitičara ukazuju da je tehnologija ima potencijal ne samo ometanja, ali i poboljšanje globalne trgovine.

load...

Société Générale

Societe Generale također naziva SocGen i to je francuska treća po veličini banka po osnovice sredstava. To je napravio neke jake indicije da je blockchain tehnologija je dio svog plana rasta. To objavio oglas za posao ranije ovog mjeseca u potrazi za najam IT developer s naglaskom na Bitcoin, na blockchain i drugih cryptocurrencies. Ovaj oglas pokazuje da je banka veseli razvija vlastiti softver.

Citi banka

Citibank je jedna među 10 najvećih banaka na svijetu u ovom trenutku, te je aktivno provođenje opsežnog istraživanja o Bitcoin-a distribuira knjige tehnologiju za niz godina. Osim testiranja Citicoin, svoju vrlo vlastiti cryptocurrency, banka formalno zatražila dozvolu od britanske vlade za stvaranje digitalne valute. Citibank je također sponzor konferencije Consesus, kada se očekuje banka otvoriti oko blockchain tehnologije i Bitcoin.

load...

UBS

Švedski banka ima u posljednjih godinu dana izradila detaljan izvještaj koji ocrtava i objašnjava rasprostranjenog prednosti koje usvajanje blockchain tehnologije mogao imati na bankarski sektor. Nakon toga je uslijedila najava napravio ranije ove godine koji je rekao da će se otvara istraživački laboratorij za proučavanje Bitcoin je decentralizirana knjigu u Londonu. To je usmjeren na promoviranje integracije fintech sustava u tradicionalnom bankarstvu.

Barclays

The British konglomerat najavio je u lipnju svoju namjeru za početak eksperimentiranja s Bitcoin tehnologiji. Barclays je također potpisala ugovore s tvrtkama kao što su Safello, a Bitcoin razmjenu sa sjedištem u Švedskoj. To je pored svoje podrške startupima i političke dobroj volji visokih dužnosnika, kao što Usama Fayyad, glavni časnik podataka banke koja ih je izrekla povoljno s obzirom na tehnologiju.

Goldman Sachs

Unatoč svojoj početnoj otkaz Bitcoin kao roba, nego valutu, američki elektrana je pokazala promjenu u srcu, ako njegove nedavne aktivnosti su ništa ići. Oni su čak bili uključeni u kružnicu Inc je 50 milijuna dolara ulaganja krugu. To je uhvaćen većina ljudi po iznenađenje, uključujući i medije.

Banco Santander

španjolska banka Banco Santander je poduzetnik experimentswith na blockchain za neko vrijeme, ali je ipak da bi se otkrilo svoje rezultate. Iz perspektive i izjave predstavnika banke i podružnice, tvrtka planira integrirati tehnologiju u svojim dugoročnim planovima za budućnost.

Standard Chartered

Konačno, Standard brbljala je također napravio neke poteze što znači da je ona također nastoji prigrliti blockchain tehnologije. Nedavno je njegov glavni inovacije direktor, Anju Patwardhan, pokazalo je snažnu potporu prema Bitcoin i njegove tehnologije putem LinkedIn. Međutim, ona misli da je, unatoč svojim prednostima, Bitcoin nikada ne može zamijeniti Fiat valute.

Povezane vijesti


Post ICO

Bit4coin objavljuje vijesti za 2014. nakon prodaje više od 1.000 BTC darovnih kartica

Post ICO

4 najpopularnijih postova na BitcoinTalku

Post ICO

Bitcoin kao Valuta protiv Bitcoina kao tehnologije

Post ICO

Bitcoin ne uspije test gotovine i smatra se robom u Finskoj

Post ICO

Bitcoinov ATM neće biti dozvoljen u Tajvanu, kaže financijski autoritet

Post ICO

Porezni ured Australije (konačno) objavljuje Bitcoinove smjernice

Post ICO

Stjecanje lisnatog novčanika LifeLock-a briše sva očekivanja Bitcoinove podrške

Post ICO

1911 United PAC prvi je koji podupire kriptovalu i Bitcoin-friendly kandidate

Post ICO

Bitcoin razmjene: Coinbase se širi u Velikoj Britaniji, Švedska odobrava prvu BTC Exchange Traded Note

Post ICO

1-800-Flowers će prihvatiti Bitcoin

Post ICO

Gotovo polovica korisnika britanskog Bitcoina vjeruje u regulaciju kripto-valute

Post ICO

15 mjesta za sve vaše kripto pitanja